Vzhledem k tomu že Green Arrow jsou podobní Black Canary a Wildcat, bylo by logické, aby ke crossoveru došlo právě u Flashe. Nicméně já radši surový typ superhrdiny jako jsou tihle a také mužské, takže Supergirl zřejmě nebudu s napětím vyhlížet.
Vždycky jsem tak nějak předpokládala, že Captain Marvel patří k Marvelu... :D Mam v tom ale stejně nějak zmatek, taky jsem si do minulýho týdne myslela, že x-men jsou DC :D
Lucius napsal(a):
Vždycky jsem tak nějak předpokládala, že Captain Marvel patří k Marvelu... :D Mam v tom ale stejně nějak zmatek, taky jsem si do minulýho týdne myslela, že x-men jsou DC :D
oni jsou dva Cap. Marvel jeden je DC a to je už Shazam a druhej je Marvel a to je snad nějak spojen jako patron možná přítel nevim, s Ms Marvel
Ne, ne, ne, ne, ne! V žádném případě! Doufám, že k Supergirl nakonec nedojde a už vůbec nebude crossover.
Nápad je to pěkný, ale podle mě to skončí po pár dílech, možná po pilotu (pokud to tedy vůbec začne). Lidem se to prostě líbit nebude a crossover mezi Supergirl, Flashem a Arrowem se lidem podle mého názoru nebude líbit dvojnásobně.
Mně se to nelíbí. Kvůli těm propojením se nemůžu dívat už na Flashe.