Diskuze k článku Bude Supergirl součástí Arrow/Flash universa?
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
15. 1. 2015 / 12:35:16 (před 9 roky)
off

Vzhledem k tomu že Green Arrow jsou podobní Black Canary a Wildcat, bylo by logické, aby ke crossoveru došlo právě u Flashe. Nicméně já radši surový typ superhrdiny jako jsou tihle a také mužské, takže Supergirl zřejmě nebudu s napětím vyhlížet.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 1. 2015 / 12:54:46 (před 9 roky)
off

Vždycky jsem tak nějak předpokládala, že Captain Marvel patří k Marvelu... :D Mam v tom ale stejně nějak zmatek, taky jsem si do minulýho týdne myslela, že x-men jsou DC :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 1. 2015 / 13:33:21 (před 9 roky)
off
Lucius napsal(a):

Vždycky jsem tak nějak předpokládala, že Captain Marvel patří k Marvelu... :D Mam v tom ale stejně nějak zmatek, taky jsem si do minulýho týdne myslela, že x-men jsou DC :D

oni jsou dva Cap. Marvel jeden je DC a to je už Shazam a druhej je Marvel a to je snad nějak spojen jako patron možná přítel nevim, s Ms Marvel

Go GOATS
Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 1. 2015 / 18:06:08 (před 9 roky)
off

Ne, ne, ne, ne, ne! V žádném případě! Doufám, že k Supergirl nakonec nedojde a už vůbec nebude crossover.

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
16. 1. 2015 / 13:16:15 (před 9 roky)
off

Nápad je to pěkný, ale podle mě to skončí po pár dílech, možná po pilotu (pokud to tedy vůbec začne). Lidem se to prostě líbit nebude a crossover mezi Supergirl, Flashem a Arrowem se lidem podle mého názoru nebude líbit dvojnásobně.

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 5. 2015 / 10:47:57 (před 9 roky)
off

Mně se to nelíbí. Kvůli těm propojením se nemůžu dívat už na Flashe.