Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně NBC
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 2. 2015 / 16:05:00 (před 9 roky)
off
About a Boy
Série: 1.

opravit

Go GOATS
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
21. 2. 2015 / 16:10:38 (před 9 roky)
off

Koukám, že z toho všeho sleduju jenom Blacklist a ten je už v bezpečí. :-) A to Z mě docela mrzí, ale není to nic, co bych nezkousnul.

Z těch, co jsou "oběma nohama v seriálovém hrobě", bych chtěl dát šanci State of Affairs, Constantinovi a možná ještě Marry Me, ale uvidíme.

A možná ještě Allegiance; rád bych viděl seriál, jehož tvůrci tvrdí, že nevychází z Americans, ale z Gordin Cell, který ovšem, shodou okolností, vychází z Americans. :-D Vzali to pěknou oklikou. :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 2. 2015 / 16:12:20
Nicko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
21. 2. 2015 / 16:50:35 (před 9 roky)
off

Z tohohle seznamu jsem zatím sledoval snad jen A to Z a u toho jsem možná i rád, že skončil.

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
21. 2. 2015 / 17:08:41 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Koukám, že z toho všeho sleduju jenom Blacklist a ten je už v bezpečí. :-) A to Z mě docela mrzí, ale není to nic, co bych nezkousnul.

Z těch, co jsou "oběma nohama v seriálovém hrobě", bych chtěl dát šanci State of Affairs, Constantinovi a možná ještě Marry Me, ale uvidíme.

A možná ještě Allegiance; rád bych viděl seriál, jehož tvůrci tvrdí, že nevychází z Americans, ale z Gordin Cell, který ovšem, shodou okolností, vychází z Americans. :-D Vzali to pěknou oklikou. :-D

Gordin Cell nevychází z Americans, začal se vysílat rok před Americans. Kupodivu ani tohle není kopie Americans, jen se prostě sešly dva skoro totožné seriály :D NBC práva na adaptaci Gordin Cell koupila už v roce 2012 (rok před Americans), námět i předloha byly stejné, jen tehdy se to jmenovalo M.I.C.E. ;)

ale jinak jo, Allegiance je kopírka Americans, když si zabrousíš na YouTube na komentáře pod trailerem, polovina z nich je čistě o tom :D (druhá polovina o tom, jak to kopíruje Sherlocka).

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 2x | Naposledy: 21. 2. 2015 / 17:12:43
vmvladko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
21. 2. 2015 / 17:23:43 (před 9 roky)
off

Ten kto písal tento článok nemá ani páru o tom ako sa veci majú, Constnatine má tie isté ratingy ako Supernatural a má to slušnú 3 milionovu sledovanosť čo je o milion viac ako má SPN, a prečo tie dva seriály porovnávam? Pretože oba sú toho istého žánra a obidva majú dosť fanúšokou.

lukascoolarik
21. 2. 2015 / 17:29:56 (před 9 roky)
off
vmvladko napsal(a):

Ten kto písal tento článok nemá ani páru o tom ako sa veci majú, Constnatine má tie isté ratingy ako Supernatural a má to slušnú 3 milionovu sledovanosť čo je o milion viac ako má SPN, a prečo tie dva seriály porovnávam? Pretože oba sú toho istého žánra a obidva majú dosť fanúšokou.

Jenže Supernatural běží na CW, zatímco Constantine na NBC; tj. úplně jinak nasazená laťka pro sledovanost. Běžet např. Arrow a Flash na CBS, ABC, NBC nebo FOX s touhle sledovaností a ratingem, tak už jsou dávno zrušené.

A obdiv fanoušků vážně není to, co stanice zajímá.

lukascoolarik
21. 2. 2015 / 17:32:18 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Gordin Cell nevychází z Americans, začal se vysílat rok před Americans. Kupodivu ani tohle není kopie Americans, jen se prostě sešly dva skoro totožné seriály :D NBC práva na adaptaci Gordin Cell koupila už v roce 2012 (rok před Americans), námět i předloha byly stejné, jen tehdy se to jmenovalo M.I.C.E. ;)

ale jinak jo, Allegiance je kopírka Americans, když si zabrousíš na YouTube na komentáře pod trailerem, polovina z nich je čistě o tom :D (druhá polovina o tom, jak to kopíruje Sherlocka).

Aha, dobré vědět. Takže stačilo málo a lidi by kritizovali Americans kvůli tomu, že kopíruje Allegiance. :-D

Ale je zajímavé, jak dokázali skloubit Americans se Sherlockem; o důvod víc se podívat minimálně na pilot. :-D

Seraphine313
21. 2. 2015 / 17:35:51 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Aha, dobré vědět. Takže stačilo málo a lidi by kritizovali Americans kvůli tomu, že kopíruje Allegiance. :-D

Ale je zajímavé, jak dokázali skloubit Americans se Sherlockem; o důvod víc se podívat minimálně na pilot. :-D

No mně to při sledování prostě přišlo jako Americans po dvaceti letech :D osobně mi to nepřišlo zas až tak špatné, ale vzhledem k tomu, že pozici chytrého špionského dramatu už u mě mají obsazenou Americans, tak jsem druhý díl už nezkoušel :D

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 4. 2015 / 10:08:39
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 2. 2015 / 17:38:14 (před 9 roky)
off

Obe Chicaga boli jasné už dávnejšie, A to Z som vzdala už po dvoch epizódach a jedine Constantine ma z tejto stanice ešte zaujíma.. ale keďže so zrušením som zmierená už dávnejšie, už len dúfam, že to neskončilo veľkým cliffhangerom.

vmvladko napsal(a):

pobavilo :D hej, tu na SZ vôbec nemajú páru o sledovanosti seriálov :D

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 2. 2015 / 17:49:10 (před 9 roky)
off

Nechápem prečo nakupujú potom toľko seriálov a väčšinu nakoniec aj tak asi zrušia, alebo chcú zrušiť. Najviac ma naštvalo, že Constantina asi zrušia, lebo mne sa dosť páči aj spracovanie aj príbeh. Čo už. :( Ale stále budem dúfať, že sa stane zázrak. A Grimm, hmm popravde táto séria mi príde taká slabšia, dosť zanedbávajú dejovú linku s kľúčami, dali do seriálu Trubel, ktorá mi najprv vadila, ale neskôr bola celkom príjemný vietor v seriáli a teraz ju zas odstavili. Podľa mňa by také hlúposti nemali robiť.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Seraphine313
21. 2. 2015 / 17:49:30 (před 9 roky)
off
vmvladko napsal(a):

Myslím, že mám dost velkou páru o tom, jak se věci mají :D ty porovnáváš seriály z dvou různých stanic, které mají každá jinou sledovanost a jinou cílovku :D tři miliony diváků jsou na NBC opravdu málo (kdyby nebyly, tak má Constantine plnou sezónu).

Jinak počet fanoušků málokdy seriál zachrání. Televizi jde v první řadě o co nejlepší rating (podíl aktivně sledujících diváků) - aby se Constantine udržel, potřeboval by aspoň o půl ratingového bodu víc, u NBC ta hranice letos bude asi níž než obvykle, ale obecně okolo těch 1.5 a výš je v bezpečí, okolo 1.3 je letos na hraně.

Jinak doporučuji pročíst sérii článků o ratinzích :)

- Rating a sledovanost: Jak to funguje 1 - TV stanice, Nielsen
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 2 - Základní pojmy
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 3 - Dny v týdnu
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 4 - Velká pětka
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 5 - Kabelovky
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 6 - Syndikace

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 4. 2015 / 10:09:26
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 2. 2015 / 18:49:42 (před 9 roky)
off

Grimm mě tady baví určitě nejvíc, Marry Me mě mrzí, A to Z jsem skončil po třech dílech, ae pilot mile překvapil, nezbývá než se těšit na novinky..

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 2. 2015 / 19:16:35 (před 9 roky)
off
vmvladko napsal(a):

Jedinej kdo o tom nema ani paru jsi ty, kdyz porovnavas rating NBC s ratingem CW.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Isabo1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
21. 2. 2015 / 19:20:25 (před 9 roky)
off

Já jsem asi nějak beznadějně optimistická a pořád doufám, že Constantina zachrání Syfy. Kdyby bylo to zrušení jisté, tak proč by to rovnou neoznámili? Takže si myslím, že vyjednávají a to chce čas... A když se dohodou, tak rovnou oznámí zrušeno - prodáno :-))

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 2. 2015 / 20:03:01 (před 9 roky)
off

Já měla Constantina ráda! :( Mrzí mě, že ho ruší. Ano- občas tam motali jednu mytologii za druhou, ale celkově se mi to líbilo :(

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Umbaros
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
21. 2. 2015 / 20:43:11 (před 9 roky)
off

Potom co tvůrci udělali s Grimmem letošní sezónu se o něj tu příští nebojím. Pokud nějak zásadně nezničí tu ultra-mega-dobře-nabušenou dějovou linku Juliet.

Dno je dobrý na to, aby sis ho prohlídl.
vla_kor
Redaktor | Cool level: 12 | Dale
22. 2. 2015 / 13:27:30 (před 9 roky)
off

Pokud zruší Marry me, tak budu smutná. Myslím, že od pilotu se seriál hodně zlepšil. Herci se sehráli, začali si vymýšlet pro sebe i navzájem hlášky, s každým dílem přišlo zajímavé nové téma a začalo to prostě klapat. A to je nejvyšší čas přestat na seriál koukat a odsoudit ho ke zrušení, že milí diváci...

Zrušení seriálu Constantine mě vůbec nepřekvapilo. Předesílám, že comicsová předloha mě nebere. Přesto mám ve své sbírce DVD s filmovým Constantinem. Zajímavý příběh, fantasy, Keanu Reeves v hlavní roli. Srovnejte si nesrovnatelné. Jistě, televizní produkce nemá peněz nazbyt, ale na druhou stranu mohli najít alespoň někoho "andělského" jako je Keanu. L.A. je plné nezaměstnaných herců a oni vyberou takového nezajímavého šeredu? Alespoň mě to od sledování seriálu spolehlivě odradilo. Takže za značnou část neúspěchu si může pogratulovat casting director a ti, co obsazení schvalovali.

Tempus fugit... no a při sledování seriálů sakra rychle:-)
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 2. 2015 / 13:29:16
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 2. 2015 / 14:04:24 (před 9 roky)
off

Constantina je hrozná škoda :( Připomínal mi začátky Supernatural, bylo to prima. Doufám, že se objeví nějaký další seriál s podobnou tématikou...

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
22. 2. 2015 / 14:28:52 (před 9 roky)
off

Sleduju zrovna všechny ty seriály, které na 100% nezruší, takže jsem moc spokojená.

Sangaj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
22. 2. 2015 / 19:47:02 (před 9 roky)
off
vla_kor napsal(a):

Zrušení seriálu Constantine mě vůbec nepřekvapilo. Předesílám, že comicsová předloha mě nebere. Přesto mám ve své sbírce DVD s filmovým Constantinem. Zajímavý příběh, fantasy, Keanu Reeves v hlavní roli. Srovnejte si nesrovnatelné. Jistě, televizní produkce nemá peněz nazbyt, ale na druhou stranu mohli najít alespoň někoho "andělského" jako je Keanu. L.A. je plné nezaměstnaných herců a oni vyberou takového nezajímavého šeredu? Alespoň mě to od sledování seriálu spolehlivě odradilo. Takže za značnou část neúspěchu si může pogratulovat casting director a ti, co obsazení schvalovali.

No tak tady jde taky o to ze ten "nezajimavy sereda" je bliz komiksove predloze nez byl filmovy Keanu, proto zrovna asi jeho.

Správný muž na špatném místě vždy dokáže změnit chod světa. Za peníze si zdraví nekoupíš, maximálně tak lepšího doktora!
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
22. 2. 2015 / 19:56:30 (před 9 roky)
off
Umbaros napsal(a):

Potom co tvůrci udělali s Grimmem letošní sezónu se o něj tu příští nebojím. Pokud nějak zásadně nezničí tu ultra-mega-dobře-nabušenou dějovou linku Juliet.

Moje řeč! Tahle sezóna je výborná, Juliet, klíče, wesen police task force, rozhodně je co dál objevovat i pro další sezónu :).

Nobody expects the spanish inquisition!
Alyssun
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 2. 2015 / 10:24:27 (před 9 roky)
off
Sleslikslicka napsal(a):

Moje řeč! Tahle sezóna je výborná, Juliet, klíče, wesen police task force, rozhodně je co dál objevovat i pro další sezónu :).

Jo jo, přesně tak... Grimm sebral všechnu sílu a krásně graduje s příběhem Juliette... Úplně mám husí kůži... Konec minulé série jsem si říkala, že Juliette už touží jen po normálním životě s normálním Nickem, ale budou spolu dál, když Nick je zase Grimm? Noo a ono bum, ve vztahu Juliette a Nicka to graduje víc :-D Tohle mě velice příjemně překvapilo...

Alyss
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 2. 2015 / 10:24:54
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
24. 2. 2015 / 13:17:06 (před 9 roky)
off

About a Boy nerušit. -_-

vla_kor
Redaktor | Cool level: 12 | Dale
1. 3. 2015 / 18:01:48 (před 9 roky)
off
Sangaj napsal(a):

No tak tady jde taky o to ze ten "nezajimavy sereda" je bliz komiksove predloze nez byl filmovy Keanu, proto zrovna asi jeho.

No a právě proto jsem napsala, že komiksovou předlohu neznám a ani mě nezajímá. Otrocké držení se předlohy ke komerčnímu úspěchu obvykle nevede. Jiné médium si žádá jiný přístup. Ženská část publika si prostě žádá hezké mužské představitele. Je zajímavé, že i do rolí "ošklivek" se obsazují krásky, ale do hlavní mužské role si obsadí šeredného chlapa bez špetky charismatu a pak se diví, že se na seriál téměř nedívají ženy. Naštěstí ne všichni producenti jsou tak natvrdlí, takže je na co se dívat :-)))

Tempus fugit... no a při sledování seriálů sakra rychle:-)
kikimiki1998
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
5. 3. 2015 / 09:11:50 (před 9 roky)
off

About a boy bych nerušila mě se to líbí :) :/ ..podle mě by byla škoda ho zrušit. Constantine mě trochu zklamal těšila jsem se na něj ale nic moc :/

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 3. 2015 / 09:13:12