About a Boy
Série: 1.
opravit
Koukám, že z toho všeho sleduju jenom Blacklist a ten je už v bezpečí. :-) A to Z mě docela mrzí, ale není to nic, co bych nezkousnul.
Z těch, co jsou "oběma nohama v seriálovém hrobě", bych chtěl dát šanci State of Affairs, Constantinovi a možná ještě Marry Me, ale uvidíme.
A možná ještě Allegiance; rád bych viděl seriál, jehož tvůrci tvrdí, že nevychází z Americans, ale z Gordin Cell, který ovšem, shodou okolností, vychází z Americans. :-D Vzali to pěknou oklikou. :-D
Z tohohle seznamu jsem zatím sledoval snad jen A to Z a u toho jsem možná i rád, že skončil.
lukascoolarik napsal(a):
Koukám, že z toho všeho sleduju jenom Blacklist a ten je už v bezpečí. :-) A to Z mě docela mrzí, ale není to nic, co bych nezkousnul.
Z těch, co jsou "oběma nohama v seriálovém hrobě", bych chtěl dát šanci State of Affairs, Constantinovi a možná ještě Marry Me, ale uvidíme.
A možná ještě Allegiance; rád bych viděl seriál, jehož tvůrci tvrdí, že nevychází z Americans, ale z Gordin Cell, který ovšem, shodou okolností, vychází z Americans. :-D Vzali to pěknou oklikou. :-D
Gordin Cell nevychází z Americans, začal se vysílat rok před Americans. Kupodivu ani tohle není kopie Americans, jen se prostě sešly dva skoro totožné seriály :D NBC práva na adaptaci Gordin Cell koupila už v roce 2012 (rok před Americans), námět i předloha byly stejné, jen tehdy se to jmenovalo M.I.C.E. ;)
ale jinak jo, Allegiance je kopírka Americans, když si zabrousíš na YouTube na komentáře pod trailerem, polovina z nich je čistě o tom :D (druhá polovina o tom, jak to kopíruje Sherlocka).
Ten kto písal tento článok nemá ani páru o tom ako sa veci majú, Constnatine má tie isté ratingy ako Supernatural a má to slušnú 3 milionovu sledovanosť čo je o milion viac ako má SPN, a prečo tie dva seriály porovnávam? Pretože oba sú toho istého žánra a obidva majú dosť fanúšokou.
vmvladko napsal(a):
Ten kto písal tento článok nemá ani páru o tom ako sa veci majú, Constnatine má tie isté ratingy ako Supernatural a má to slušnú 3 milionovu sledovanosť čo je o milion viac ako má SPN, a prečo tie dva seriály porovnávam? Pretože oba sú toho istého žánra a obidva majú dosť fanúšokou.
Jenže Supernatural běží na CW, zatímco Constantine na NBC; tj. úplně jinak nasazená laťka pro sledovanost. Běžet např. Arrow a Flash na CBS, ABC, NBC nebo FOX s touhle sledovaností a ratingem, tak už jsou dávno zrušené.
A obdiv fanoušků vážně není to, co stanice zajímá.
Seraphine313 napsal(a):
Gordin Cell nevychází z Americans, začal se vysílat rok před Americans. Kupodivu ani tohle není kopie Americans, jen se prostě sešly dva skoro totožné seriály :D NBC práva na adaptaci Gordin Cell koupila už v roce 2012 (rok před Americans), námět i předloha byly stejné, jen tehdy se to jmenovalo M.I.C.E. ;)
ale jinak jo, Allegiance je kopírka Americans, když si zabrousíš na YouTube na komentáře pod trailerem, polovina z nich je čistě o tom :D (druhá polovina o tom, jak to kopíruje Sherlocka).
Aha, dobré vědět. Takže stačilo málo a lidi by kritizovali Americans kvůli tomu, že kopíruje Allegiance. :-D
Ale je zajímavé, jak dokázali skloubit Americans se Sherlockem; o důvod víc se podívat minimálně na pilot. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Aha, dobré vědět. Takže stačilo málo a lidi by kritizovali Americans kvůli tomu, že kopíruje Allegiance. :-D
Ale je zajímavé, jak dokázali skloubit Americans se Sherlockem; o důvod víc se podívat minimálně na pilot. :-D
No mně to při sledování prostě přišlo jako Americans po dvaceti letech :D osobně mi to nepřišlo zas až tak špatné, ale vzhledem k tomu, že pozici chytrého špionského dramatu už u mě mají obsazenou Americans, tak jsem druhý díl už nezkoušel :D
Obe Chicaga boli jasné už dávnejšie, A to Z som vzdala už po dvoch epizódach a jedine Constantine ma z tejto stanice ešte zaujíma.. ale keďže so zrušením som zmierená už dávnejšie, už len dúfam, že to neskončilo veľkým cliffhangerom.
vmvladko napsal(a):
pobavilo :D hej, tu na SZ vôbec nemajú páru o sledovanosti seriálov :D
Nechápem prečo nakupujú potom toľko seriálov a väčšinu nakoniec aj tak asi zrušia, alebo chcú zrušiť. Najviac ma naštvalo, že Constantina asi zrušia, lebo mne sa dosť páči aj spracovanie aj príbeh. Čo už. :( Ale stále budem dúfať, že sa stane zázrak. A Grimm, hmm popravde táto séria mi príde taká slabšia, dosť zanedbávajú dejovú linku s kľúčami, dali do seriálu Trubel, ktorá mi najprv vadila, ale neskôr bola celkom príjemný vietor v seriáli a teraz ju zas odstavili. Podľa mňa by také hlúposti nemali robiť.
vmvladko napsal(a):
Myslím, že mám dost velkou páru o tom, jak se věci mají :D ty porovnáváš seriály z dvou různých stanic, které mají každá jinou sledovanost a jinou cílovku :D tři miliony diváků jsou na NBC opravdu málo (kdyby nebyly, tak má Constantine plnou sezónu).
Jinak počet fanoušků málokdy seriál zachrání. Televizi jde v první řadě o co nejlepší rating (podíl aktivně sledujících diváků) - aby se Constantine udržel, potřeboval by aspoň o půl ratingového bodu víc, u NBC ta hranice letos bude asi níž než obvykle, ale obecně okolo těch 1.5 a výš je v bezpečí, okolo 1.3 je letos na hraně.
Jinak doporučuji pročíst sérii článků o ratinzích :)
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 1 - TV stanice, Nielsen
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 2 - Základní pojmy
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 3 - Dny v týdnu
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 4 - Velká pětka
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 5 - Kabelovky
- Rating a sledovanost: Jak to funguje 6 - Syndikace
Grimm mě tady baví určitě nejvíc, Marry Me mě mrzí, A to Z jsem skončil po třech dílech, ae pilot mile překvapil, nezbývá než se těšit na novinky..
vmvladko napsal(a):
Jedinej kdo o tom nema ani paru jsi ty, kdyz porovnavas rating NBC s ratingem CW.
Já jsem asi nějak beznadějně optimistická a pořád doufám, že Constantina zachrání Syfy. Kdyby bylo to zrušení jisté, tak proč by to rovnou neoznámili? Takže si myslím, že vyjednávají a to chce čas... A když se dohodou, tak rovnou oznámí zrušeno - prodáno :-))
Já měla Constantina ráda! :( Mrzí mě, že ho ruší. Ano- občas tam motali jednu mytologii za druhou, ale celkově se mi to líbilo :(
Potom co tvůrci udělali s Grimmem letošní sezónu se o něj tu příští nebojím. Pokud nějak zásadně nezničí tu ultra-mega-dobře-nabušenou dějovou linku Juliet.
Pokud zruší Marry me, tak budu smutná. Myslím, že od pilotu se seriál hodně zlepšil. Herci se sehráli, začali si vymýšlet pro sebe i navzájem hlášky, s každým dílem přišlo zajímavé nové téma a začalo to prostě klapat. A to je nejvyšší čas přestat na seriál koukat a odsoudit ho ke zrušení, že milí diváci...
Zrušení seriálu Constantine mě vůbec nepřekvapilo. Předesílám, že comicsová předloha mě nebere. Přesto mám ve své sbírce DVD s filmovým Constantinem. Zajímavý příběh, fantasy, Keanu Reeves v hlavní roli. Srovnejte si nesrovnatelné. Jistě, televizní produkce nemá peněz nazbyt, ale na druhou stranu mohli najít alespoň někoho "andělského" jako je Keanu. L.A. je plné nezaměstnaných herců a oni vyberou takového nezajímavého šeredu? Alespoň mě to od sledování seriálu spolehlivě odradilo. Takže za značnou část neúspěchu si může pogratulovat casting director a ti, co obsazení schvalovali.
Constantina je hrozná škoda :( Připomínal mi začátky Supernatural, bylo to prima. Doufám, že se objeví nějaký další seriál s podobnou tématikou...
Sleduju zrovna všechny ty seriály, které na 100% nezruší, takže jsem moc spokojená.
vla_kor napsal(a):
Zrušení seriálu Constantine mě vůbec nepřekvapilo. Předesílám, že comicsová předloha mě nebere. Přesto mám ve své sbírce DVD s filmovým Constantinem. Zajímavý příběh, fantasy, Keanu Reeves v hlavní roli. Srovnejte si nesrovnatelné. Jistě, televizní produkce nemá peněz nazbyt, ale na druhou stranu mohli najít alespoň někoho "andělského" jako je Keanu. L.A. je plné nezaměstnaných herců a oni vyberou takového nezajímavého šeredu? Alespoň mě to od sledování seriálu spolehlivě odradilo. Takže za značnou část neúspěchu si může pogratulovat casting director a ti, co obsazení schvalovali.
No tak tady jde taky o to ze ten "nezajimavy sereda" je bliz komiksove predloze nez byl filmovy Keanu, proto zrovna asi jeho.
Umbaros napsal(a):
Potom co tvůrci udělali s Grimmem letošní sezónu se o něj tu příští nebojím. Pokud nějak zásadně nezničí tu ultra-mega-dobře-nabušenou dějovou linku Juliet.
Moje řeč! Tahle sezóna je výborná, Juliet, klíče, wesen police task force, rozhodně je co dál objevovat i pro další sezónu :).
Sleslikslicka napsal(a):
Moje řeč! Tahle sezóna je výborná, Juliet, klíče, wesen police task force, rozhodně je co dál objevovat i pro další sezónu :).
Jo jo, přesně tak... Grimm sebral všechnu sílu a krásně graduje s příběhem Juliette... Úplně mám husí kůži... Konec minulé série jsem si říkala, že Juliette už touží jen po normálním životě s normálním Nickem, ale budou spolu dál, když Nick je zase Grimm? Noo a ono bum, ve vztahu Juliette a Nicka to graduje víc :-D Tohle mě velice příjemně překvapilo...
About a Boy nerušit. -_-
Sangaj napsal(a):
No tak tady jde taky o to ze ten "nezajimavy sereda" je bliz komiksove predloze nez byl filmovy Keanu, proto zrovna asi jeho.
No a právě proto jsem napsala, že komiksovou předlohu neznám a ani mě nezajímá. Otrocké držení se předlohy ke komerčnímu úspěchu obvykle nevede. Jiné médium si žádá jiný přístup. Ženská část publika si prostě žádá hezké mužské představitele. Je zajímavé, že i do rolí "ošklivek" se obsazují krásky, ale do hlavní mužské role si obsadí šeredného chlapa bez špetky charismatu a pak se diví, že se na seriál téměř nedívají ženy. Naštěstí ne všichni producenti jsou tak natvrdlí, takže je na co se dívat :-)))