Diskuze k článku SARS: Jane opět v podprůměru
LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 3. 2015 / 18:08:37 (před 9 roky)
off

Jane the Virgin mám (překvapině) velmi ráda, nicméně mám pocit, že během posledních pár dílů se z toho stala fakt už typická telenovela bez zápletky, pořád se jenom omílá to samé a hledají se nekončné důvody pro to, aby dva hlavní hrdinové spolu nemohli být... Ale nic to nemění na tom, že Gina je v té roli skvělá. :)

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
eve.blog
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 3. 2015 / 18:14:28 (před 9 roky)
off
LittleLexi napsal(a):

Jane the Virgin mám (překvapině) velmi ráda, nicméně mám pocit, že během posledních pár dílů se z toho stala fakt už typická telenovela bez zápletky, pořád se jenom omílá to samé a hledají se nekončné důvody pro to, aby dva hlavní hrdinové spolu nemohli být... Ale nic to nemění na tom, že Gina je v té roli skvělá. :)

Naprosto souhlasím! Gina je skvělá, a tak do 12. dílu jsem na tom byla ulítlá, ale teď už to padá :/

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 3. 2015 / 16:11:10 (před 9 roky)
off

Finální čísla: The Voice, DwtS, Mike and Molly a Jane the Virgin si o desetinu polepšily. The Night Shift klesl o dvě desetiny. The Originals klesl o jednu desetinu.