Jane the Virgin mám (překvapině) velmi ráda, nicméně mám pocit, že během posledních pár dílů se z toho stala fakt už typická telenovela bez zápletky, pořád se jenom omílá to samé a hledají se nekončné důvody pro to, aby dva hlavní hrdinové spolu nemohli být... Ale nic to nemění na tom, že Gina je v té roli skvělá. :)
There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
LittleLexi napsal(a):
Jane the Virgin mám (překvapině) velmi ráda, nicméně mám pocit, že během posledních pár dílů se z toho stala fakt už typická telenovela bez zápletky, pořád se jenom omílá to samé a hledají se nekončné důvody pro to, aby dva hlavní hrdinové spolu nemohli být... Ale nic to nemění na tom, že Gina je v té roli skvělá. :)
Naprosto souhlasím! Gina je skvělá, a tak do 12. dílu jsem na tom byla ulítlá, ale teď už to padá :/
Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
Finální čísla: The Voice, DwtS, Mike and Molly a Jane the Virgin si o desetinu polepšily. The Night Shift klesl o dvě desetiny. The Originals klesl o jednu desetinu.