Diskuze k článku SARS: Výbuch v Chicago Fire
JohnDarks
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 4. 2015 / 21:10:26 (před 9 roky)
off

Kdyby to udělali jako Arrow minuly tyden a nalakali na odchod Milse stejně jako to udělali u Roye v Arrowovi tak ty čísla jsou úplně někde jinde..

Každopádně příští týden půjde chicago nahoru s triple crossoverem

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 4. 2015 / 21:15:20 (před 9 roky)
off
JohnDarks napsal(a):

Kdyby to udělali jako Arrow minuly tyden a nalakali na odchod Milse stejně jako to udělali u Roye v Arrowovi tak ty čísla jsou úplně někde jinde..

Každopádně příští týden půjde chicago nahoru s triple crossoverem

damn it, nemusela som si to odspoilerovať :D

Lill
22. 4. 2015 / 21:19:08 (před 9 roky)
off

Inak Forever zase raz super epizóda; je hrozná škoda, že v Amerike to má takú nízku sledovanosť..

JohnDarks
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 4. 2015 / 21:28:32 (před 9 roky)
off

@Lill Warning tam byl! :-D

Ovšem Forever jsem přehlíd v přehledu hodně mě mrzí že na to nikdo v US nekouká jeden z nejlepších seriálu za poslední roky a bohužel nejspíš skončí v zapomění :-( tento díl byl ovšem parádní a název příští epizody nám tak trochu sděluje že to možná bude ukončeno po první sérii ne cliffhangrovským koncem. Asi bylo o seriálu rozhodnuto už před nějákou dobu....

Lill
22. 4. 2015 / 21:49:16 (před 9 roky)
off
JohnDarks napsal(a):

@Lill Warning tam byl! :-D

Ovšem Forever jsem přehlíd v přehledu hodně mě mrzí že na to nikdo v US nekouká jeden z nejlepších seriálu za poslední roky a bohužel nejspíš skončí v zapomění :-( tento díl byl ovšem parádní a název příští epizody nám tak trochu sděluje že to možná bude ukončeno po první sérii ne cliffhangrovským koncem. Asi bylo o seriálu rozhodnuto už před nějákou dobu....

Veď ja viem, viním iba seba :D
A názvy nasledujúcich epizód si moc nevšímam, každopádne tento znie naozaj zaujímavo a som zvedavá, ako ukončia sériu. Ale tiež si myslím, že obrovského cliffhangeru sa nedočkáme, lebo vidia, akú majú sledovanosť.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 4. 2015 / 16:59:05 (před 9 roky)
off

Finální čísla: The Voice, Agents of S.H.I.E.L.D., The Flash, Hell's Kitchen a Undateable si o desetinu polepšily. iZombie o jednu desetinu klesnul.