Kdyby to udělali jako Arrow minuly tyden a nalakali na odchod Milse stejně jako to udělali u Roye v Arrowovi tak ty čísla jsou úplně někde jinde..
Každopádně příští týden půjde chicago nahoru s triple crossoverem
JohnDarks napsal(a):
Kdyby to udělali jako Arrow minuly tyden a nalakali na odchod Milse stejně jako to udělali u Roye v Arrowovi tak ty čísla jsou úplně někde jinde..
Každopádně příští týden půjde chicago nahoru s triple crossoverem
damn it, nemusela som si to odspoilerovať :D
Inak Forever zase raz super epizóda; je hrozná škoda, že v Amerike to má takú nízku sledovanosť..
@Lill Warning tam byl! :-D
Ovšem Forever jsem přehlíd v přehledu hodně mě mrzí že na to nikdo v US nekouká jeden z nejlepších seriálu za poslední roky a bohužel nejspíš skončí v zapomění :-( tento díl byl ovšem parádní a název příští epizody nám tak trochu sděluje že to možná bude ukončeno po první sérii ne cliffhangrovským koncem. Asi bylo o seriálu rozhodnuto už před nějákou dobu....
JohnDarks napsal(a):
@Lill Warning tam byl! :-D
Ovšem Forever jsem přehlíd v přehledu hodně mě mrzí že na to nikdo v US nekouká jeden z nejlepších seriálu za poslední roky a bohužel nejspíš skončí v zapomění :-( tento díl byl ovšem parádní a název příští epizody nám tak trochu sděluje že to možná bude ukončeno po první sérii ne cliffhangrovským koncem. Asi bylo o seriálu rozhodnuto už před nějákou dobu....
Veď ja viem, viním iba seba :D
A názvy nasledujúcich epizód si moc nevšímam, každopádne tento znie naozaj zaujímavo a som zvedavá, ako ukončia sériu. Ale tiež si myslím, že obrovského cliffhangeru sa nedočkáme, lebo vidia, akú majú sledovanosť.
Finální čísla: The Voice, Agents of S.H.I.E.L.D., The Flash, Hell's Kitchen a Undateable si o desetinu polepšily. iZombie o jednu desetinu klesnul.