Stalker nebyl zlý, ale žádný zázrak to taky nebyl; děj se dá docela dobře předvídat. Zrušení mě nepřekvapuje a ani nějak extra nemrzí. Aspoň mám bodík do tipovačky. :-D
Na CBS už čekám jen na rozhodnutí ohledně PoI, tak doufám, že mě nenaštvou!
Další novinka, která mě docela chytla a zrušili mi ji, škoda :( to zase bude hodně místa ve watchlistu.
Tak nějak jsem tušil, že když seriál stáhli 3 epizody před koncem z vysílání, tak šance na obnovení je malá. Alespoň že odvysílají celou první řadu. Jednu výhodu to zrušení má, uvolní se mi místo ve watchlistu pro případné novinky. :-)
Nebyl to žádný zázrak, ale koukat se na to dalo. McDermott má nějakou smůlu na ty seriály, snad už se mu bude příště dařit lépe.
Stále nejak dúfam že Kevin sa vráti a bude zas spolupracovať na tvd nech to dajak ešte zachráni tu poslednú 7 sériu ;-)
Nejlepší novinka podzimu, to mi nikdo nevymluví. Daleko lepší než vyhypovaný Forever. Příští týden je finále, tak hlavně žádný cliffhanger prosím! :)
Mrzí mě to. Stalker je můj hodně oblíbený seriál.. :/ Je to škoda, asi si už musím najít nějaký další seriál. :)