Diskuze k článku Stalker se na CBS do druhého kola nedostal
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
9. 5. 2015 / 08:35:47 (před 9 roky)
off

Stalker nebyl zlý, ale žádný zázrak to taky nebyl; děj se dá docela dobře předvídat. Zrušení mě nepřekvapuje a ani nějak extra nemrzí. Aspoň mám bodík do tipovačky. :-D

Na CBS už čekám jen na rozhodnutí ohledně PoI, tak doufám, že mě nenaštvou!

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 5. 2015 / 09:02:54 (před 9 roky)
off

Další novinka, která mě docela chytla a zrušili mi ji, škoda :( to zase bude hodně místa ve watchlistu.

SheppOne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 5. 2015 / 09:57:49 (před 9 roky)
off

Tak nějak jsem tušil, že když seriál stáhli 3 epizody před koncem z vysílání, tak šance na obnovení je malá. Alespoň že odvysílají celou první řadu. Jednu výhodu to zrušení má, uvolní se mi místo ve watchlistu pro případné novinky. :-)

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 58 | Buffy Summers
9. 5. 2015 / 14:52:55 (před 9 roky)
off

Nebyl to žádný zázrak, ale koukat se na to dalo. McDermott má nějakou smůlu na ty seriály, snad už se mu bude příště dařit lépe.

Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
9. 5. 2015 / 16:43:14 (před 9 roky)
off

Stále nejak dúfam že Kevin sa vráti a bude zas spolupracovať na tvd nech to dajak ešte zachráni tu poslednú 7 sériu ;-)

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 5. 2015 / 12:10:01 (před 9 roky)
off

Nejlepší novinka podzimu, to mi nikdo nevymluví. Daleko lepší než vyhypovaný Forever. Příští týden je finále, tak hlavně žádný cliffhanger prosím! :)

Ellie147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 5. 2015 / 15:23:35 (před 9 roky)
off

Mrzí mě to. Stalker je můj hodně oblíbený seriál.. :/ Je to škoda, asi si už musím najít nějaký další seriál. :)