Diskuze k článku Novinka pod lupou: Tut
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 7. 2015 / 10:59:02 (před 9 roky)
off

Prosil bych více takových seriálů. Něco z Řecka by se taky šiklo...

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
19. 7. 2015 / 12:04:49 (před 9 roky)
off

Těším se, že se dozvím větší podrobnosti o té době.

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
19. 7. 2015 / 12:43:22 (před 9 roky)
off

Na tom se mi líbí hned dvě věci. Zaprvé už samotné téma, protože historické filmy/seriály mám ráda a speciálně starý Egypt, Řecko a Řím. Pak se mi taky zamlouvá, že to už od začátku pojali jako menisérii, takže vím, že se dočkám konce.

La.Volpe napsal(a):

Prosil bych více takových seriálů. Něco z Řecka by se taky šiklo...

Souhlas, víc podobných historických minisérií. A když už jsme v Egyptě, tak bych navrhla královnu Hatšepsut, ta měla velmi zajímavý život.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 7. 2015 / 12:52:37 (před 9 roky)
on

Já jsem před pár dny četla rozhovor s tvůrcem, kde byla i otázka na potenciální druhou řadu.

"Je to příběh o Tutovi, ale on je vlastně takovou propojovací linkou, která rozmlouvá o vztazích mezi dalšími postavami. Dávali jsme si pozor na to, abychom některé dějové linky nechali naživu (= otevřené?), tzv. možnost druhé série tady určitě je. Tato série je o Tutovi a jeho hlavnímu rádci Ayovi. Když se ale podíváte do učebnice dějepisu, zjistíte, že Tut v devatenácti letech zemřel. Ihned nato ho jako faraon nahradil Ay. Pokud bude druhá série, bude se soustředit na Ayeho a jeho krátký život v roli faraona."

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 7. 2015 / 14:14:06 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já jsem před pár dny četla rozhovor s tvůrcem, kde byla i otázka na potenciální druhou řadu.

"Je to příběh o Tutovi, ale on je vlastně takovou propojovací linkou, která rozmlouvá o vztazích mezi dalšími postavami. Dávali jsme si pozor na to, abychom některé dějové linky nechali naživu (= otevřené?), tzv. možnost druhé série tady určitě je. Tato série je o Tutovi a jeho hlavnímu rádci Ayovi. Když se ale podíváte do učebnice dějepisu, zjistíte, že Tut v devatenácti letech zemřel. Ihned nato ho jako faraon nahradil Ay. Pokud bude druhá série, bude se soustředit na Ayeho a jeho krátký život v roli faraona."

Vážně jsou informace z učebnic dějepisu brané jako spoiler :D? Myslím, že tu začerněnou větu jsme se v rámci starověku učili snad všichni ne :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 7. 2015 / 14:24:20 (před 9 roky)
on
andromache napsal(a):

Vážně jsou informace z učebnic dějepisu brané jako spoiler :D? Myslím, že tu začerněnou větu jsme se v rámci starověku učili snad všichni ne :D?

Nechci riskovat, přece jen je jasné, že to bude i součástí tohoto příběhu ;)

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
19. 7. 2015 / 14:40:27 (před 9 roky)
off

Tak toto nic pro mě. Historii nemusím.

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
19. 7. 2015 / 19:47:46 (před 9 roky)
off

Já se určitě mrknu. Uvidíme, jak si s tím poradili

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
21. 7. 2015 / 00:16:05 (před 9 roky)
off

Tak to sa teším, vyzerá to super, mám rada historické témy. A už len to že to je Egypt a Tutanchamon tak to znie ešte lepšie :)
Avan (Tutanchamon) a Kylie (Suhad) ešte len prednedávnom spolu tvorili v seriály Twisted pár, takže som rada že ich znova uvidím.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 7. 2015 / 00:17:14
onepiece
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
21. 7. 2015 / 13:21:29 (před 9 roky)
off

Rozhodně si tuhle minisérii nenechám ujít. Historické seriály opravdu můžu. Ještě škoda, že jsem se nedočkal Hieroglyph, i když to vypadalo na pěkné fantasy :D

Nejlepší seriál: One Piece
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 7. 2015 / 13:44:16 (před 9 roky)
off

Tak dokoukáno. U mě velká spokojenost, 9 z 10. Bylo poznat, že to muselo stát šílený peníze a to já dokážu ocenit. Další prosím.