Prosil bych více takových seriálů. Něco z Řecka by se taky šiklo...
Těším se, že se dozvím větší podrobnosti o té době.
Na tom se mi líbí hned dvě věci. Zaprvé už samotné téma, protože historické filmy/seriály mám ráda a speciálně starý Egypt, Řecko a Řím. Pak se mi taky zamlouvá, že to už od začátku pojali jako menisérii, takže vím, že se dočkám konce.
La.Volpe napsal(a):
Prosil bych více takových seriálů. Něco z Řecka by se taky šiklo...
Souhlas, víc podobných historických minisérií. A když už jsme v Egyptě, tak bych navrhla královnu Hatšepsut, ta měla velmi zajímavý život.
Já jsem před pár dny četla rozhovor s tvůrcem, kde byla i otázka na potenciální druhou řadu.
"Je to příběh o Tutovi, ale on je vlastně takovou propojovací linkou, která rozmlouvá o vztazích mezi dalšími postavami. Dávali jsme si pozor na to, abychom některé dějové linky nechali naživu (= otevřené?), tzv. možnost druhé série tady určitě je. Tato série je o Tutovi a jeho hlavnímu rádci Ayovi. Když se ale podíváte do učebnice dějepisu, zjistíte, že Tut v devatenácti letech zemřel. Ihned nato ho jako faraon nahradil Ay. Pokud bude druhá série, bude se soustředit na Ayeho a jeho krátký život v roli faraona."
ragelly napsal(a):
Já jsem před pár dny četla rozhovor s tvůrcem, kde byla i otázka na potenciální druhou řadu.
"Je to příběh o Tutovi, ale on je vlastně takovou propojovací linkou, která rozmlouvá o vztazích mezi dalšími postavami. Dávali jsme si pozor na to, abychom některé dějové linky nechali naživu (= otevřené?), tzv. možnost druhé série tady určitě je. Tato série je o Tutovi a jeho hlavnímu rádci Ayovi. Když se ale podíváte do učebnice dějepisu, zjistíte, že Tut v devatenácti letech zemřel. Ihned nato ho jako faraon nahradil Ay. Pokud bude druhá série, bude se soustředit na Ayeho a jeho krátký život v roli faraona."
Vážně jsou informace z učebnic dějepisu brané jako spoiler :D? Myslím, že tu začerněnou větu jsme se v rámci starověku učili snad všichni ne :D?
andromache napsal(a):
Vážně jsou informace z učebnic dějepisu brané jako spoiler :D? Myslím, že tu začerněnou větu jsme se v rámci starověku učili snad všichni ne :D?
Nechci riskovat, přece jen je jasné, že to bude i součástí tohoto příběhu ;)
Tak toto nic pro mě. Historii nemusím.
Já se určitě mrknu. Uvidíme, jak si s tím poradili
Tak to sa teším, vyzerá to super, mám rada historické témy. A už len to že to je Egypt a Tutanchamon tak to znie ešte lepšie :)
Avan (Tutanchamon) a Kylie (Suhad) ešte len prednedávnom spolu tvorili v seriály Twisted pár, takže som rada že ich znova uvidím.
Rozhodně si tuhle minisérii nenechám ujít. Historické seriály opravdu můžu. Ještě škoda, že jsem se nedočkal Hieroglyph, i když to vypadalo na pěkné fantasy :D
Tak dokoukáno. U mě velká spokojenost, 9 z 10. Bylo poznat, že to muselo stát šílený peníze a to já dokážu ocenit. Další prosím.