Tak pro mě je zatím WC celkem průměrné. Nenadchlo, ale ani neurazilo. Ovšem z hotelové scény mám neuvěřitelný pocit déjá vu. Uvidíme, co bude dále.
ragelly: Bonnie a Clyde, Betty a Brent. Už z toho, jak tomu chudákovi pacientovi přímo vytrhávala stehy, bylo patrné, že asi nebude zcela normální. A samozřejmě nejen to. Podle mě je ona ve své podstatě mnohem horší než on, jen prostě ještě nenašla spouštěč. Až doteď.
MountainLionet napsal(a):
ragelly: Bonnie a Clyde, Betty a Brent.
Píšu to i v článku :)
Jinak mně se pilot líbil, ale souhlasím, že ta doba mi k tomu moc nepasuje, působí to nepřesvědčivě.
Gabik.029 napsal(a):
Píšu to i v článku :)
Jinak mně se pilot líbil, ale souhlasím, že ta doba mi k tomu moc nepasuje, působí to nepřesvědčivě.
Vzhledem k tomu, že vím, o čem to je a právě proto jsem si to vybrala, tak jsem horní část vynechala a přečetla si jen názory :).
Ty osmdesátky jim prostě nevěřím. Já se zhrozila už z toho moderního obleku, co měl Jack na tom hřbitově. A to bylo hned po titulcích. Mohli si na tom dát víc záležet. Ale zase jim musím pochválit práci s kamerou. První scéna, jak Kent míří do klubu, je dokonalá. Výběr hudby je taky skvělý a že je jí požehnaně.