Diskuze k článku Novinka pod lupou: Wicked City
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 10. 2015 / 22:08:41 (před 9 roky)
off

Tak pro mě je zatím WC celkem průměrné. Nenadchlo, ale ani neurazilo. Ovšem z hotelové scény mám neuvěřitelný pocit déjá vu. Uvidíme, co bude dále.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
29. 10. 2015 / 23:10:33 (před 9 roky)
off

ragelly: Bonnie a Clyde, Betty a Brent. Už z toho, jak tomu chudákovi pacientovi přímo vytrhávala stehy, bylo patrné, že asi nebude zcela normální. A samozřejmě nejen to. Podle mě je ona ve své podstatě mnohem horší než on, jen prostě ještě nenašla spouštěč. Až doteď.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Gabik.029
Autorka článku | Cool level: 101 | strýček Skrblík
30. 10. 2015 / 08:27:52 (před 9 roky)
on
MountainLionet napsal(a):

ragelly: Bonnie a Clyde, Betty a Brent.

Píšu to i v článku :)

Jinak mně se pilot líbil, ale souhlasím, že ta doba mi k tomu moc nepasuje, působí to nepřesvědčivě.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
30. 10. 2015 / 17:12:21 (před 9 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Píšu to i v článku :)

Jinak mně se pilot líbil, ale souhlasím, že ta doba mi k tomu moc nepasuje, působí to nepřesvědčivě.

Vzhledem k tomu, že vím, o čem to je a právě proto jsem si to vybrala, tak jsem horní část vynechala a přečetla si jen názory :).

Ty osmdesátky jim prostě nevěřím. Já se zhrozila už z toho moderního obleku, co měl Jack na tom hřbitově. A to bylo hned po titulcích. Mohli si na tom dát víc záležet. Ale zase jim musím pochválit práci s kamerou. První scéna, jak Kent míří do klubu, je dokonalá. Výběr hudby je taky skvělý a že je jí požehnaně.

In a land of predators a lion never fears the jackal.