Diskuze k článku Článkaři tvrdí: The CW s Legendami ovládne sezónu
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
9. 9. 2015 / 16:11:49 (před 9 roky)
off

Tak tu bola hodně nabitá konkurencia, že jo :DD Tak LoT je najočakávanejšia novinka sezóny pre mňa bez konkurencie, asi vyskúšam aj Containment. No a Crazy Ex-Girlfriend, tak na to by som nepozeral ani keby mi za to zaplatili! ;) :DD Pre mňa jednoznačne najhoršia novinka sezóny.

May the odds be ever in your favor.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 9. 2015 / 16:40:32 (před 9 roky)
off

Mate chybu nei sezona 2014/2015 ale 2015/2016 zacina.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 9. 2015 / 16:40:54
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
9. 9. 2015 / 16:50:10 (před 9 roky)
off

Tak Legends budou nejlepším seriálem následující sezóny, to je myslím bez debat. Naopak Crazy Ex-Girlfriend je asi nějaký experiment, co všechno jsou diváci schopní přežít nebo nevím :)

Hold the Door!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
9. 9. 2015 / 16:59:21 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Naopak Crazy Ex-Girlfriend je asi nějaký experiment, co všechno jsou diváci schopní přežít nebo nevím :)

Docela se bojím, že z toho bude další hit á la Jane the Virgin. :-D Ale snad budou mít diváci trochu soudnosti a radši tu televizi přepnou.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
9. 9. 2015 / 17:03:26 (před 9 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Docela se bojím, že z toho bude další hit á la Jane the Virgin. :-D Ale snad budou mít diváci trochu soudnosti a radši tu televizi přepnou.

Jojo presne toho sa aj ja bojím.

May the odds be ever in your favor.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 9. 2015 / 18:56:00 (před 9 roky)
off

Tak samozrejme že LoT, tu si ani nie je z čoho vyberať :D Najhoršia samozrejme Crazy Ex-girlfriend a Containment je taký neutrál, ten seriál je taký že vieme že tam je, nevadí nám ale ani si ho veľmi nevšímame :)

V Jane the Virgin sa našťastie nespieva, Galavant je aspoň vtipný ale Crazy Ex mi pripadá úplne ako trápni seriál..

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 9. 2015 / 18:56:24
Remi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 9. 2015 / 19:48:48 (před 9 roky)
off

Já se stále obávám, že LoT můžou nepříjemně narazit u svého rozpočtu a po první sezóně to zabalí jako Terra Nova. Bude to velmi zajímavé počínání.

Seriálový a filmový fanatik se zalíbením v scifi a fantasy tvorbě. Jsem ale otevřený jakémukoliv žánru, když mě dokáže něčím zaujmout. Tipy na kvalitní seriál velmi rád uvítám!
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
9. 9. 2015 / 20:49:19 (před 9 roky)
off

Na Legends se nelze netěšit :) Snad něco bouchne, jinak za rok nebude článek k novinkám CW potřeba :)

Spoiler k Legends a Arowovi, z instagramu Caity
[/spoiler] https://instagram.com/p/7QPMMhuGTl[spoiler]

Editováno: 2x | Naposledy: 9. 9. 2015 / 20:49:51