Tak tu bola hodně nabitá konkurencia, že jo :DD Tak LoT je najočakávanejšia novinka sezóny pre mňa bez konkurencie, asi vyskúšam aj Containment. No a Crazy Ex-Girlfriend, tak na to by som nepozeral ani keby mi za to zaplatili! ;) :DD Pre mňa jednoznačne najhoršia novinka sezóny.
Mate chybu nei sezona 2014/2015 ale 2015/2016 zacina.
Tak Legends budou nejlepším seriálem následující sezóny, to je myslím bez debat. Naopak Crazy Ex-Girlfriend je asi nějaký experiment, co všechno jsou diváci schopní přežít nebo nevím :)
Locke napsal(a):
Naopak Crazy Ex-Girlfriend je asi nějaký experiment, co všechno jsou diváci schopní přežít nebo nevím :)
Docela se bojím, že z toho bude další hit á la Jane the Virgin. :-D Ale snad budou mít diváci trochu soudnosti a radši tu televizi přepnou.
lukascoolarik napsal(a):
Docela se bojím, že z toho bude další hit á la Jane the Virgin. :-D Ale snad budou mít diváci trochu soudnosti a radši tu televizi přepnou.
Jojo presne toho sa aj ja bojím.
Tak samozrejme že LoT, tu si ani nie je z čoho vyberať :D Najhoršia samozrejme Crazy Ex-girlfriend a Containment je taký neutrál, ten seriál je taký že vieme že tam je, nevadí nám ale ani si ho veľmi nevšímame :)
V Jane the Virgin sa našťastie nespieva, Galavant je aspoň vtipný ale Crazy Ex mi pripadá úplne ako trápni seriál..
Já se stále obávám, že LoT můžou nepříjemně narazit u svého rozpočtu a po první sezóně to zabalí jako Terra Nova. Bude to velmi zajímavé počínání.
Na Legends se nelze netěšit :) Snad něco bouchne, jinak za rok nebude článek k novinkám CW potřeba :)
Spoiler k Legends a Arowovi, z instagramu Caity
[/spoiler] https://instagram.com/p/7QPMMhuGTl[spoiler]