Diskuze k článku Scéna měsíce: Srpen 2015
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
6. 9. 2015 / 16:09:17 (před 9 roky)
off

Absolutní souhlas s Pajkym. :-) Epizoda byla tak skvělá, že jsem ji chtěl taky do článku zahrnout. I když trochu jinou, leč související, scénu. Dokonce jsem to měl i sepsané, Pajky...

"Zpracovávat na televizní obrazovce smrt jednoho z hlavních či vedlejších hrdinů je vždycky výzva. Obzvláště tehdy, když je seriál založen na skutečných postavách a událostech jako právě The Astronaut Wives Club. Tvůrci totiž musí vzít v potaz fakt, že tam někde venku jsou skuteční potomci dotyčného, kteří scénu uvidí. A ty nesmějí urazit. Už od prvního dílu jsem čekal a trochu se i obával, jakým stylem se autoři AWC poperou s následky havárie Apolla 1, kdy při testech modulu 27. ledna 1967 zahynuli Gus Grissom, Ed White a Roger Chaffee. A musím říct, že se toho autoři zhostili naprosto parádně. Emočně neuvěřitelně náročná scéna, kde všichni vzdávají hold zesnulým, a hlavně Gusovi, jehož žena Betty je jednou z hlavních hrdinek seriálu, byla natočená absolutně bez chybičky. Dojemný hudební poklad, vážnost a slzy. Snad i největší tvrďák si po tomto epizodovém pohřbu musel dát pět minut pauzu a rozdýchat to. Celá epizoda byla bravurně udělaná. Autoři vzdali mistrovsky holt jak seriálové, tak i skutečné postavě Guse Grissoma. Za mě je tohle rozhodně scéna měsíce srpna."

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 9. 2015 / 17:09:20 (před 9 roky)
on

Výnimočne sa mi nik netrafil do seriálu. Síce Hannibala som videla, ale túto scénu som si pozrela, až keď som si o nej prečítala v spomienkovom článku, tak to nerátam. :D

Za mňa je scéna mesiaca z Ballers, z epizódy 1x08.. Ako bol Spencer (Dwayne) u lekára a potom zrazu prepli obraz a tam on v aute, ako si spieva Taylor Swift a jej Shake It Off. OMG, to bolo dokonalé! Bolo to zábavné, milé, vtipné. No a prečo? Lebo tí, ktorí videli prvú epku Lip Sync Battle s Dwaynom a Jimmym Fallonom, si iste pamätajú, že ako prvú pesničku spieval Dwayne práve Shake It Off a keď skončil, tak mu Jimmy povedal, že to bolo také super, že to určite už niekedy spieval, že úplne vidí, ako si Dwayne šoféruje a popri tom si spieva Taylor. A oni to potom urobili v Ballers! Bolo to super :)

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
6. 9. 2015 / 18:07:57 (před 9 roky)
off

Aj mňa naštvali keď zabili Lea, tú postavu som miloval, on s April boli dokonalý pár! Ale... prekvapený som nebol, ba priam som to očakával. Z jednoduchej veci a to, že nikdy nebol písaný ako hlavná postava, v prvej sérii som si hovoril keď je vedľajšia postava a Dominic hlavná postava, že zrejme Leo počas prvej série odíde alebo zomrie, ale opak bol pravdou požiadal April o ruku. Ale keď som videl, že aj v druhej sérii je radený ako vedľajšia postava, tak to mi už bolo hooodně divné a tak jediné moje vysvetlenie bolo, že tam nebude dokonca druhej série a keďže sa chystal oženiť April čo aj stihol, tak mi bolo jasné, že neodíde a tým pádom bolo jediné možné riešenie jeho smrť, bohužiaľ sa moja prognóza naplnila :(( Ale nečakal som že už takto skoro zomrie, hlavne mi to bolo smutné kvôli April lebo bol strašne krátko jej manžel :(((

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 9. 2015 / 20:37:32
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
6. 9. 2015 / 18:20:43 (před 9 roky)
off

Souhlas s AWC (oběma) a s Murder in the First, druhou sérii Chasing Life jsem ještě nezačala, ani mě to vůbec neláká (na Suits a Hannibala nekoukám). Za sebe bych doplnila třeba ještě Dark Matter, kdy byl konečně prozrazen zrádce, nebo The Whispers - smrt Leny :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 9. 2015 / 18:21:56
Féba
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 9. 2015 / 19:34:09 (před 9 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Aj mňa naštvali keď zabili Lea, tú postavu som miloval, on s April boli dokonalý pár! Ale... prekvapený som nebol, ba priam som to očakával. Z jednoduchej veci a to, že nikdy nebol písaný ako hlavná postava, v prvej sérii som si hovoril keď je vedľajšia postava a Dominic hlavná postava, že zrejme Leo počas prvej série odíde alebo zomrie, ale opak bol pravdou požiadal April o ruku. Ale keď som videl, že aj v druhej sérii je radený ako vedľajšia postava, tak to mi už hooodně divné a tak jediné moje vysvetlenie bolo, že tam nebude dokonca druhej série a keďže sa chystal oženiť April čo aj stihol, tak mi bolo jasné, že neodíde a tým pádom bolo jediné možné riešenie jeho smrť, bohužiaľ sa moja prognóza naplnila :(( Ale nečakal že už takto skoro zomrie, hlavne mi to bolo smutné kvôli April lebo bol strašne krátko jej manžel :(((

naprostý souhlas!

TeaSmajl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 9. 2015 / 22:57:12 (před 9 roky)
off

S Chasing life a AWC naprosto souhlasím, obě epizody byly skvěle udělané. Ovšem v tomto vítězí AWC.

S láskou Tea
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 9. 2015 / 01:39:55 (před 9 roky)
off

To jsem jediný kdo během Suits totálně brečel... a po ABSOLUTNÍM konci na minutu přestal dýchat???
Panebože... víc teď asi nezvládnu napsat...

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
8. 9. 2015 / 08:28:35 (před 9 roky)
off
Carljack napsal(a):

To jsem jediný kdo během Suits totálně brečel... a po ABSOLUTNÍM konci na minutu přestal dýchat???

Skoro, bro... :-)

A to nekoukáš na The Last Ship.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
8. 9. 2015 / 18:59:44 (před 9 roky)
off

Ja som preplakala celú epizódu v AWC, takže jednoznačne u mňa vyhrávajú :)..ale stotožňujem sa aj s Dark Matter, keď bol prezradení zradca a pridávam Devious Maids, úplne poslednú scénu série s explóziou :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Noah
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
21. 9. 2015 / 21:05:41 (před 9 roky)
off
Carljack napsal(a):

určitě nás bylo více ...