Absolutní souhlas s Pajkym. :-) Epizoda byla tak skvělá, že jsem ji chtěl taky do článku zahrnout. I když trochu jinou, leč související, scénu. Dokonce jsem to měl i sepsané, Pajky...
"Zpracovávat na televizní obrazovce smrt jednoho z hlavních či vedlejších hrdinů je vždycky výzva. Obzvláště tehdy, když je seriál založen na skutečných postavách a událostech jako právě The Astronaut Wives Club. Tvůrci totiž musí vzít v potaz fakt, že tam někde venku jsou skuteční potomci dotyčného, kteří scénu uvidí. A ty nesmějí urazit. Už od prvního dílu jsem čekal a trochu se i obával, jakým stylem se autoři AWC poperou s následky havárie Apolla 1, kdy při testech modulu 27. ledna 1967 zahynuli Gus Grissom, Ed White a Roger Chaffee. A musím říct, že se toho autoři zhostili naprosto parádně. Emočně neuvěřitelně náročná scéna, kde všichni vzdávají hold zesnulým, a hlavně Gusovi, jehož žena Betty je jednou z hlavních hrdinek seriálu, byla natočená absolutně bez chybičky. Dojemný hudební poklad, vážnost a slzy. Snad i největší tvrďák si po tomto epizodovém pohřbu musel dát pět minut pauzu a rozdýchat to. Celá epizoda byla bravurně udělaná. Autoři vzdali mistrovsky holt jak seriálové, tak i skutečné postavě Guse Grissoma. Za mě je tohle rozhodně scéna měsíce srpna."
Výnimočne sa mi nik netrafil do seriálu. Síce Hannibala som videla, ale túto scénu som si pozrela, až keď som si o nej prečítala v spomienkovom článku, tak to nerátam. :D
Za mňa je scéna mesiaca z Ballers, z epizódy 1x08.. Ako bol Spencer (Dwayne) u lekára a potom zrazu prepli obraz a tam on v aute, ako si spieva Taylor Swift a jej Shake It Off. OMG, to bolo dokonalé! Bolo to zábavné, milé, vtipné. No a prečo? Lebo tí, ktorí videli prvú epku Lip Sync Battle s Dwaynom a Jimmym Fallonom, si iste pamätajú, že ako prvú pesničku spieval Dwayne práve Shake It Off a keď skončil, tak mu Jimmy povedal, že to bolo také super, že to určite už niekedy spieval, že úplne vidí, ako si Dwayne šoféruje a popri tom si spieva Taylor. A oni to potom urobili v Ballers! Bolo to super :)
Aj mňa naštvali keď zabili Lea, tú postavu som miloval, on s April boli dokonalý pár! Ale... prekvapený som nebol, ba priam som to očakával. Z jednoduchej veci a to, že nikdy nebol písaný ako hlavná postava, v prvej sérii som si hovoril keď je vedľajšia postava a Dominic hlavná postava, že zrejme Leo počas prvej série odíde alebo zomrie, ale opak bol pravdou požiadal April o ruku. Ale keď som videl, že aj v druhej sérii je radený ako vedľajšia postava, tak to mi už bolo hooodně divné a tak jediné moje vysvetlenie bolo, že tam nebude dokonca druhej série a keďže sa chystal oženiť April čo aj stihol, tak mi bolo jasné, že neodíde a tým pádom bolo jediné možné riešenie jeho smrť, bohužiaľ sa moja prognóza naplnila :(( Ale nečakal som že už takto skoro zomrie, hlavne mi to bolo smutné kvôli April lebo bol strašne krátko jej manžel :(((
Souhlas s AWC (oběma) a s Murder in the First, druhou sérii Chasing Life jsem ještě nezačala, ani mě to vůbec neláká (na Suits a Hannibala nekoukám). Za sebe bych doplnila třeba ještě Dark Matter, kdy byl konečně prozrazen zrádce, nebo The Whispers - smrt Leny :)
24ron24 napsal(a):
Aj mňa naštvali keď zabili Lea, tú postavu som miloval, on s April boli dokonalý pár! Ale... prekvapený som nebol, ba priam som to očakával. Z jednoduchej veci a to, že nikdy nebol písaný ako hlavná postava, v prvej sérii som si hovoril keď je vedľajšia postava a Dominic hlavná postava, že zrejme Leo počas prvej série odíde alebo zomrie, ale opak bol pravdou požiadal April o ruku. Ale keď som videl, že aj v druhej sérii je radený ako vedľajšia postava, tak to mi už hooodně divné a tak jediné moje vysvetlenie bolo, že tam nebude dokonca druhej série a keďže sa chystal oženiť April čo aj stihol, tak mi bolo jasné, že neodíde a tým pádom bolo jediné možné riešenie jeho smrť, bohužiaľ sa moja prognóza naplnila :(( Ale nečakal že už takto skoro zomrie, hlavne mi to bolo smutné kvôli April lebo bol strašne krátko jej manžel :(((
naprostý souhlas!
S Chasing life a AWC naprosto souhlasím, obě epizody byly skvěle udělané. Ovšem v tomto vítězí AWC.
To jsem jediný kdo během Suits totálně brečel... a po ABSOLUTNÍM konci na minutu přestal dýchat???
Panebože... víc teď asi nezvládnu napsat...
Carljack napsal(a):
To jsem jediný kdo během Suits totálně brečel... a po ABSOLUTNÍM konci na minutu přestal dýchat???
Panebože... víc teď asi nezvládnu napsat...
Skoro, bro... :-)
A to nekoukáš na The Last Ship.
Ja som preplakala celú epizódu v AWC, takže jednoznačne u mňa vyhrávajú :)..ale stotožňujem sa aj s Dark Matter, keď bol prezradení zradca a pridávam Devious Maids, úplne poslednú scénu série s explóziou :)