Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Last Kingdom
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 10. 2015 / 15:07:54 (před 9 roky)
off

Znie to fajn :)
Btw. Je to urcite v 9. stor. nasho letopoctu, asi chyba v popise :)

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 10. 2015 / 15:20:16 (před 9 roky)
off

Já ty nové projekty od BBC prostě žeru. Ale nevím, jak budu stíhat. Možná ještě odložím na Vánoce. :/

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
13. 10. 2015 / 15:22:23 (před 9 roky)
off

Nemůžu se zbavit dojmu, že se vám tam vloudilo pár chybiček.. Jednak těžko v devátém století př.n.l. když Anglie byla ještě vzdáleným snem plným druidů, Piktů a jiných krvelačných Keltů (zdravím jejich Skotské potomky :D), ale to už poznamenala Lill a druhak, nevíte proč všude jinde čtu že je to adaptací knížek Bernarda Cornwella (jehož knížky zbožňuju a taky bylo na čase aby si jich BBC všimla) ale vy tvrdíte že je to adaptace knížek Stephena Butcharda? Tak jak to teda je :D? Ale rozhodně mám tenhle seriál ve watchlistu a jsem na něj hrozně zvědavá....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
13. 10. 2015 / 15:31:15 (před 9 roky)
off
andromache napsal(a):

Nemůžu se zbavit dojmu, že se vám tam vloudilo pár chybiček.. Jednak těžko v devátém století př.n.l. když Anglie byla ještě vzdáleným snem plným druidů, Piktů a jiných krvelačných Keltů (zdravím jejich Skotské potomky :D), ale to už poznamenala Lill a druhak, nevíte proč všude jinde čtu že je to adaptací knížek Bernarda Cornwella (jehož knížky zbožňuju a taky bylo na čase aby si jich BBC všimla) ale vy tvrdíte že je to adaptace knížek Stephena Butcharda? Tak jak to teda je :D? Ale rozhodně mám tenhle seriál ve watchlistu a jsem na něj hrozně zvědavá....

Chybky se vloudí vždycky.
Století bylo opraveno hned, teď už je i autor, jméno, které tam bylo, je člověk, který zpracoval knižní předlohu do podoby televizního scénáře. Ale Cornwell byl v textu uveden správně i se závorkou na řádku tvůrce :)

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 10. 2015 / 15:32:04
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
13. 10. 2015 / 16:11:55 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Chybky se vloudí vždycky.
Století bylo opraveno hned, teď už je i autor, jméno, které tam bylo, je člověk, který zpracoval knižní předlohu do podoby televizního scénáře. Ale Cornwell byl v textu uveden správně i se závorkou na řádku tvůrce :)

Neber to prosím jako moje hnidopišství jo ;)? Jsou to prostě dvě věci které mě okamžitě praštili do očí a nedalo mi to na ně upozornit ;). Jak jsem psala, Cornwell je můj oblíbenec, tak i proto (byť zrovna na tuhle sérii jsem se ještě nedostala, ale je v pořadí :D) ;). A jinak díky za vysvětlení jak je to s tím druhým jménem jakou má ten člověk funkci ;).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Radmila
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 10. 2015 / 17:36:32 (před 9 roky)
off

Zrovna čtu 3 díl (Páni severu) "Saské kroniky" a koukla jsem na první díl, který vcelku přesně vystihl část děje z 1 dílu (Poslední království). Doufám, že natočí všech 5 knih (2-Bledý jezdec, 4-Píseň meče a 5-Hořící země). Jen mě trochu rušil vzhled hlavního hrdiny (v knihách je podobný vikingům - vysoký blonďák, tak střída identitu, jednou viking, pak zase sas :D), tahle kosmetická vada se časem srovná. Jinak doropučuji, fakt jsem se bavila :)

Bufir
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 10. 2015 / 18:32:28 (před 9 roky)
off

Těch knih je již 8-Smrt králů,Pohanský pán a Prázdný trůn.A rozhodně nejsou uzavřené i když Uthred je již ve vyšším věku.

Isabo1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 10. 2015 / 22:17:31 (před 9 roky)
off

Velmi příjemné překvapení, taktéž doporučuji :-)

D.D.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 10. 2015 / 22:59:03 (před 9 roky)
off

Veľmi dobrá novinka ani som nečakala, že mi padne do watchlistu a už tam bola :D Celé je to zaujímavé som zvedavá čo sa z toho vyvinie. :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
14. 10. 2015 / 14:43:12 (před 9 roky)
off

Už ho mám ve watchlistu :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 10. 2015 / 16:48:49 (před 9 roky)
off

O tom že nejaký taký seriál je, som sa dozvedela tak cca pred dňami, pozrela som si trailer a hneď ma zaujal tak už sa teším keď si ho pozriem :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Earenis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 10. 2015 / 08:21:41 (před 9 roky)
off

Po pilotu jsem nadšená :) Tahle knižní série mě zatím minula, ale v nejbližší době se po ní poohlédnu a napravím to. Kolikrát mě nějaký seriál navnadí na knihy a najdu tak inspiraci, co nového číst. :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
7. 11. 2016 / 19:53:54 (před 8 roky)
off

Nějaký názor hnidopicha, co četl knížky? Ať vím, jestli se mám bát.