Diskuze k článku SARS: Kostnaté Sleepy Hollow boduje
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
30. 10. 2015 / 16:41:48 (před 9 roky)
off

Za Blacklist jsem rád. Heroes ale měli skvělou epizodu, čekal jsem spíš, že to půjde nahoru.

Addie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 10. 2015 / 17:02:20 (před 9 roky)
off

Jsem zvědavá, jestli si příští týden SH udrží nějaké % diváků, kteří se dívali kvůli Bones. Každopádně Fox má určitě radost, že crossover splnil účel. :D

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 10. 2015 / 17:32:34 (před 9 roky)
off

Je ten crossover dobrej? Mě to hrozně láká, ale z Bones už jsem pár sérií neviděla a na Sleepy Hollow koukám jenom občas.

Addie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 10. 2015 / 18:44:13 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Je ten crossover dobrej? Mě to hrozně láká, ale z Bones už jsem pár sérií neviděla a na Sleepy Hollow koukám jenom občas.

SH jsem se dívala jen kvůli B/B, ale celkově mě to moc nebavilo - ale to je spíš můj problém nezájmu o ten žánr. Bones epizoda byla fajn.

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
30. 10. 2015 / 22:31:30 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Já musím říct, že je tomu u mě naopak. U SH jsem si užila každou chvilku, ale u Bones jsem se chvílemi nudila.

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 11. 2015 / 11:05:55 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Oba mám moc ráda. Kůstku doslova žeru a Sleepy Hollow je zas příjemná oddechovka. Z toho crossoveru jsm byla nadšená. Ono spojit tak odlišné žánry není asi úplně jednoduché, aby se nenarušil jeden nebo druhý, ale tady se to opravdu moc povedlo

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 12. 2015 / 19:19:05 (před 8 roky)
off

Finální čísla: TVD si o desetinu polepšil.