Za Blacklist jsem rád. Heroes ale měli skvělou epizodu, čekal jsem spíš, že to půjde nahoru.
Jsem zvědavá, jestli si příští týden SH udrží nějaké % diváků, kteří se dívali kvůli Bones. Každopádně Fox má určitě radost, že crossover splnil účel. :D
Je ten crossover dobrej? Mě to hrozně láká, ale z Bones už jsem pár sérií neviděla a na Sleepy Hollow koukám jenom občas.
Drunk_Queen napsal(a):
Je ten crossover dobrej? Mě to hrozně láká, ale z Bones už jsem pár sérií neviděla a na Sleepy Hollow koukám jenom občas.
SH jsem se dívala jen kvůli B/B, ale celkově mě to moc nebavilo - ale to je spíš můj problém nezájmu o ten žánr. Bones epizoda byla fajn.
Drunk_Queen napsal(a):
Já musím říct, že je tomu u mě naopak. U SH jsem si užila každou chvilku, ale u Bones jsem se chvílemi nudila.
Drunk_Queen napsal(a):
Oba mám moc ráda. Kůstku doslova žeru a Sleepy Hollow je zas příjemná oddechovka. Z toho crossoveru jsm byla nadšená. Ono spojit tak odlišné žánry není asi úplně jednoduché, aby se nenarušil jeden nebo druhý, ale tady se to opravdu moc povedlo
Finální čísla: TVD si o desetinu polepšil.