Teplouš co rád pracuje s dětma a takřka čtyřicetiletá židovská matka (tuším) dvou dětí, co hraje pannu! Asi zbytek řady vynechám.
Sakra, to sem se těšila, že Amy vynechají. Sem teda dost zvědavá, jestli ho znásilní, opije nebo jak se to stane.)
Yanek1 napsal(a):
Teplouš co rád pracuje s dětma a takřka čtyřicetiletá židovská matka (tuším) dvou dětí, co hraje pannu! Asi zbytek řady vynechám.
A co ma akoze spolocne to kto su v realite s tym koho hraju(maju hrat) ?
Tak to je osudový zlom. Na tuhle scénu čekám dlouho, jen je otázka, zda to Amy srovná , nebo naopak víc rozjede.
Alexiss21 napsal(a):
A co ma akoze spolocne to kto su v realite s tym koho hraju(maju hrat) ?
To je jak absurdní divadlo. Dokud hrajou asociály, je to uvěřitelný. Ale tohle? To je jako když koukáte na japonský divadlo a vidíte tam ty loutkáře.
A v příští sérii budou mít děťátko - Minisheldona :)
Locke napsal(a):
A v příští sérii budou mít děťátko - Minisheldona :)
Mini Coopera ;)
Yanek1 napsal(a):
To je jak absurdní divadlo. Dokud hrajou asociály, je to uvěřitelný. Ale tohle? To je jako když koukáte na japonský divadlo a vidíte tam ty loutkáře.
Takže chceš vlastně říct, že neumí hrát?
Tak na ten další posun v jejich vztahu jsem zvědavá...to bude erotika :)
Myšleno v dobrém,tento pár mám moc ráda.
Myslela jsem, že Sheldon umře jako panic, protože na sex nenajde nikdy správný vzorec.
Yanek1 napsal(a):
No neviem ako ty, ale pre mna znamena to, ze je niekto herec, tak hra aj to co nie je v realite. A touto tvojou charakteristikou, by teda ziaden herec nemohol hrat nic ine iba to co je. Teda napr. matka dvoch deti by bola len matkou dvoch deti. Tmavovlaska a single, by nemohla hrat niekoho zadaneho a blond.
bude to mít něco společného s novými Star Wars pravděpodobně, epizoda by na to měla být zaměřena...
Ať si dělaj, co chtěj, ale spíš než nějaké šílené dějové posuny by to chtělo najít zase cestu k tomu humoru, který se vytratil už pár sérií zpátky.
Yanek1 napsal(a):
A keď hrajú 28 roční ľudia, 17 ročných to je v pohode hej?? Nechápem o čo ti ide...
Ja mám Amy a Sheldona rada, takže sa teším, bude to ďalší dobrý posun v ich vzťahu (dúfam). :D Som zvedavá ako sa to stane.
Výborně, další seriál, který přestávám sledovat ... S takovým tempem mě už nezůstane žádný :/
Já fakt nechápu, proč se v Americe z každého člověka, který "nemá city" najednou stane těžce zamilovaný člověk ... Tak to v reálném životě prostě nechodí ;) Asociálové zůstanou asociály až do smrti ...
IvcaSammet napsal(a):
Výborně, další seriál, který přestávám sledovat ... S takovým tempem mě už nezůstane žádný :/
Já fakt nechápu, proč se v Americe z každého člověka, který "nemá city" najednou stane těžce zamilovaný člověk ... Tak to v reálném životě prostě nechodí ;) Asociálové zůstanou asociály až do smrti ...
protože asociálové v americe potřebují věřit, že se jejich život může změnit :)
IvcaSammet napsal(a):
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má pocit, že v americkym seriálu si musí zaš..at úplně každá postava, ať se děje co se děje. (sorry admini :))
Naštvali mě s tím třeba u anděla v Supernatural. Prostě i naprosto asexuální postavy narvou do vztahů a sexu (nic proti sexu, ale tam, kde to dává smysl). Neumím si představit, že to té postavě - nebo seriálu - prospěje...
lukascoolarik napsal(a):
Ať si dělaj, co chtěj, ale spíš než nějaké šílené dějové posuny by to chtělo najít zase cestu k tomu humoru, který se vytratil už pár sérií zpátky.
Úplne s tebou súhlasím. Chcem naspať ten humor kvoli ktoremu som to pozerala :) ;)
myslím že tímhle ten seriál ztratí jeden z hlavních taháků a zdroj gagů a zároveň se stane to, na co všichni tak nějak čekají...takže pak už nebude na co čekat a tak mám dojem, že se seriál blíží svému konci..holt vše dobré jednou skončí :( osobně je mi ukradený, jestli si Sheldon vrzne, ději to ale rozhodně neprospěje řekl bych...
lukascoolarik napsal(a):
+1 :-)
Kastor Pollux napsal(a):
myslím že tímhle ten seriál ztratí jeden z hlavních taháků a zdroj gagů a zároveň se stane to, na co všichni tak nějak čekají...takže pak už nebude na co čekat a tak mám dojem, že se seriál blíží svému konci..holt vše dobré jednou skončí :( osobně je mi ukradený, jestli si Sheldon vrzne, ději to ale rozhodně neprospěje řekl bych...
Tak jelikož stanice stále nemá nic lepšího (ve smyslu úspěšnějšího / sledovanějšího), tak tipuju, že se BBT na obrazovkách ještě pár let udrží.
sotek13 napsal(a):
protože asociálové v americe potřebují věřit, že se jejich život může změnit :)
Bohužel asi jo, no ...
Lucig napsal(a):
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má pocit, že v americkym seriálu si musí zaš..at úplně každá postava, ať se děje co se děje. (sorry admini :))
Naštvali mě s tím třeba u anděla v Supernatural. Prostě i naprosto asexuální postavy narvou do vztahů a sexu (nic proti sexu, ale tam, kde to dává smysl). Neumím si představit, že to té postavě - nebo seriálu - prospěje...
Já jsem taky ráda, že nejsem jediná s tímto pocitem :D Většině ostatních lidí je to buď jedno, a nebo si toho ani nevšimnou :( A přesně tak, mě zase úplně dostal Dexter ... Úplně ten stejný případ :/