Diskuze k článku Amy a Sheldon budou mít sex!
Yanek1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 11. 2015 / 08:02:00 (před 8 roky)
off

Teplouš co rád pracuje s dětma a takřka čtyřicetiletá židovská matka (tuším) dvou dětí, co hraje pannu! Asi zbytek řady vynechám.

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2015 / 08:10:59
Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 11. 2015 / 08:58:24 (před 8 roky)
off

Sakra, to sem se těšila, že Amy vynechají. Sem teda dost zvědavá, jestli ho znásilní, opije nebo jak se to stane.)

Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 11. 2015 / 09:02:42 (před 8 roky)
off
Yanek1 napsal(a):

Teplouš co rád pracuje s dětma a takřka čtyřicetiletá židovská matka (tuším) dvou dětí, co hraje pannu! Asi zbytek řady vynechám.

A co ma akoze spolocne to kto su v realite s tym koho hraju(maju hrat) ?

Kia Kaha
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 11. 2015 / 09:54:23 (před 8 roky)
off

Tak to je osudový zlom. Na tuhle scénu čekám dlouho, jen je otázka, zda to Amy srovná , nebo naopak víc rozjede.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Yanek1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 11. 2015 / 11:13:18 (před 8 roky)
off
Alexiss21 napsal(a):

A co ma akoze spolocne to kto su v realite s tym koho hraju(maju hrat) ?

To je jak absurdní divadlo. Dokud hrajou asociály, je to uvěřitelný. Ale tohle? To je jako když koukáte na japonský divadlo a vidíte tam ty loutkáře.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
18. 11. 2015 / 11:25:13 (před 8 roky)
off

A v příští sérii budou mít děťátko - Minisheldona :)

Hold the Door!
Mr.Gogo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
18. 11. 2015 / 12:30:56 (před 8 roky)
off

Aj tak si myslím že Sheldon nebude mať orgáč :D

Remi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
18. 11. 2015 / 14:26:18 (před 8 roky)
off
Locke napsal(a):

A v příští sérii budou mít děťátko - Minisheldona :)

Mini Coopera ;)

Seriálový a filmový fanatik se zalíbením v scifi a fantasy tvorbě. Jsem ale otevřený jakémukoliv žánru, když mě dokáže něčím zaujmout. Tipy na kvalitní seriál velmi rád uvítám!
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2015 / 14:26:30
kripolik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 11. 2015 / 14:49:34 (před 8 roky)
off
Yanek1 napsal(a):

To je jak absurdní divadlo. Dokud hrajou asociály, je to uvěřitelný. Ale tohle? To je jako když koukáte na japonský divadlo a vidíte tam ty loutkáře.

Takže chceš vlastně říct, že neumí hrát?

I'm a Whovian, and I'm proud of it. Fantastic! Allons-y! Geronimo! Shuttity up…up…up! :))
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 11. 2015 / 14:55:31 (před 8 roky)
off

Tak na ten další posun v jejich vztahu jsem zvědavá...to bude erotika :)
Myšleno v dobrém,tento pár mám moc ráda.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Rea_z1982
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
18. 11. 2015 / 15:12:35 (před 8 roky)
off

Myslela jsem, že Sheldon umře jako panic, protože na sex nenajde nikdy správný vzorec.

Rea_z1982
Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 11. 2015 / 15:36:30 (před 8 roky)
off
Yanek1 napsal(a):

No neviem ako ty, ale pre mna znamena to, ze je niekto herec, tak hra aj to co nie je v realite. A touto tvojou charakteristikou, by teda ziaden herec nemohol hrat nic ine iba to co je. Teda napr. matka dvoch deti by bola len matkou dvoch deti. Tmavovlaska a single, by nemohla hrat niekoho zadaneho a blond.

Kia Kaha
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 11. 2015 / 16:04:00 (před 8 roky)
off

bude to mít něco společného s novými Star Wars pravděpodobně, epizoda by na to měla být zaměřena...

For crying out loud!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
18. 11. 2015 / 17:00:41 (před 8 roky)
off

Ať si dělaj, co chtěj, ale spíš než nějaké šílené dějové posuny by to chtělo najít zase cestu k tomu humoru, který se vytratil už pár sérií zpátky.

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
18. 11. 2015 / 20:18:42 (před 8 roky)
off
Yanek1 napsal(a):

A keď hrajú 28 roční ľudia, 17 ročných to je v pohode hej?? Nechápem o čo ti ide...

Ja mám Amy a Sheldona rada, takže sa teším, bude to ďalší dobrý posun v ich vzťahu (dúfam). :D Som zvedavá ako sa to stane.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
IvcaSammet
18. 11. 2015 / 21:36:39 (před 8 roky)
off

Výborně, další seriál, který přestávám sledovat ... S takovým tempem mě už nezůstane žádný :/
Já fakt nechápu, proč se v Americe z každého člověka, který "nemá city" najednou stane těžce zamilovaný člověk ... Tak to v reálném životě prostě nechodí ;) Asociálové zůstanou asociály až do smrti ...

sotek13
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 11. 2015 / 22:07:04 (před 8 roky)
off
IvcaSammet napsal(a):

Výborně, další seriál, který přestávám sledovat ... S takovým tempem mě už nezůstane žádný :/
Já fakt nechápu, proč se v Americe z každého člověka, který "nemá city" najednou stane těžce zamilovaný člověk ... Tak to v reálném životě prostě nechodí ;) Asociálové zůstanou asociály až do smrti ...

protože asociálové v americe potřebují věřit, že se jejich život může změnit :)

Lucig
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
18. 11. 2015 / 23:34:08 (před 8 roky)
off
IvcaSammet napsal(a):

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má pocit, že v americkym seriálu si musí zaš..at úplně každá postava, ať se děje co se děje. (sorry admini :))
Naštvali mě s tím třeba u anděla v Supernatural. Prostě i naprosto asexuální postavy narvou do vztahů a sexu (nic proti sexu, ale tam, kde to dává smysl). Neumím si představit, že to té postavě - nebo seriálu - prospěje...

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 11. 2015 / 10:36:35 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Ať si dělaj, co chtěj, ale spíš než nějaké šílené dějové posuny by to chtělo najít zase cestu k tomu humoru, který se vytratil už pár sérií zpátky.

Úplne s tebou súhlasím. Chcem naspať ten humor kvoli ktoremu som to pozerala :) ;)

Bee Doo, Bee Doo
Kastor Pollux
19. 11. 2015 / 18:29:49 (před 8 roky)
off

myslím že tímhle ten seriál ztratí jeden z hlavních taháků a zdroj gagů a zároveň se stane to, na co všichni tak nějak čekají...takže pak už nebude na co čekat a tak mám dojem, že se seriál blíží svému konci..holt vše dobré jednou skončí :( osobně je mi ukradený, jestli si Sheldon vrzne, ději to ale rozhodně neprospěje řekl bych...

KastorPollux
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
19. 11. 2015 / 18:53:08 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

+1 :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 11. 2015 / 18:55:14 (před 8 roky)
on
Kastor Pollux napsal(a):

myslím že tímhle ten seriál ztratí jeden z hlavních taháků a zdroj gagů a zároveň se stane to, na co všichni tak nějak čekají...takže pak už nebude na co čekat a tak mám dojem, že se seriál blíží svému konci..holt vše dobré jednou skončí :( osobně je mi ukradený, jestli si Sheldon vrzne, ději to ale rozhodně neprospěje řekl bych...

Tak jelikož stanice stále nemá nic lepšího (ve smyslu úspěšnějšího / sledovanějšího), tak tipuju, že se BBT na obrazovkách ještě pár let udrží.

IvcaSammet
19. 11. 2015 / 23:03:33 (před 8 roky)
off
sotek13 napsal(a):

protože asociálové v americe potřebují věřit, že se jejich život může změnit :)

Bohužel asi jo, no ...

IvcaSammet
19. 11. 2015 / 23:06:19 (před 8 roky)
off
Lucig napsal(a):

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má pocit, že v americkym seriálu si musí zaš..at úplně každá postava, ať se děje co se děje. (sorry admini :))
Naštvali mě s tím třeba u anděla v Supernatural. Prostě i naprosto asexuální postavy narvou do vztahů a sexu (nic proti sexu, ale tam, kde to dává smysl). Neumím si představit, že to té postavě - nebo seriálu - prospěje...

Já jsem taky ráda, že nejsem jediná s tímto pocitem :D Většině ostatních lidí je to buď jedno, a nebo si toho ani nevšimnou :( A přesně tak, mě zase úplně dostal Dexter ... Úplně ten stejný případ :/