Taky někoho finále OUaT zklamalo? Mě to přišlo takové... hrc prc Zelena gone... a celý ten konec takový narychlo prostě...
Vxxx napsal(a):
Taky někoho finále OUaT zklamalo? Mě to přišlo takové... hrc prc Zelena gone... a celý ten konec takový narychlo prostě...
Jo, docela jo. Už se začínají opakovat, minule ta double epizoda byla prakticky o ničem... Docházejí jim trošku nápady. Navíc jsem taky zklamaná tím, že je Zelena pryč, ona je fakt skvělá! Snad se brzy vrátí. A hlavně odklizená hodně divným způsobem. Navíc staronový Dark One, to už mě neba. Snad to na jaře rozjedou a přidají něco nového. Jsem zvědavá na tu "novou destinaci". :D
OUaT mám moc ráda,ale nějak jim dochází nápady,chtělo by to dát hlavy dohromady a vymyslet něco parádního :)Já vím,lehce se takhle radí,ale i tak,nějak to uvadá.
Finální čísla: OUAT si pohoršil o desetinu. Quantico se zvedl o desetinu. Simpsoni šli dolů o sedm desetin, B99 o tři desetiny.
Quantico takový hit a ratingy má nižší než několik let staré OUAT. Ty nároky se letos fakt mění.