Diskuze k článku SARS: Předvánoční pohádka
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
7. 12. 2015 / 19:01:39 (před 8 roky)
off

Taky někoho finále OUaT zklamalo? Mě to přišlo takové... hrc prc Zelena gone... a celý ten konec takový narychlo prostě...

Vxxx
iPatt
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 12. 2015 / 19:23:19 (před 8 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Taky někoho finále OUaT zklamalo? Mě to přišlo takové... hrc prc Zelena gone... a celý ten konec takový narychlo prostě...

Jo, docela jo. Už se začínají opakovat, minule ta double epizoda byla prakticky o ničem... Docházejí jim trošku nápady. Navíc jsem taky zklamaná tím, že je Zelena pryč, ona je fakt skvělá! Snad se brzy vrátí. A hlavně odklizená hodně divným způsobem. Navíc staronový Dark One, to už mě neba. Snad to na jaře rozjedou a přidají něco nového. Jsem zvědavá na tu "novou destinaci". :D

“Why are all these people here? There are too many people on this earth. We need a new plague.”
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 12. 2015 / 14:03:50 (před 8 roky)
off

OUaT mám moc ráda,ale nějak jim dochází nápady,chtělo by to dát hlavy dohromady a vymyslet něco parádního :)Já vím,lehce se takhle radí,ale i tak,nějak to uvadá.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 12. 2015 / 17:59:47 (před 8 roky)
on

Finální čísla: OUAT si pohoršil o desetinu. Quantico se zvedl o desetinu. Simpsoni šli dolů o sedm desetin, B99 o tři desetiny.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
30. 1. 2016 / 23:10:52 (před 8 roky)
off

Quantico takový hit a ratingy má nižší než několik let staré OUAT. Ty nároky se letos fakt mění.