Tak tahle stanice je předvídatelná. Tohle nikoho nepřekvapí. Ale dobře, že tak, sice už NCIS nebo Myšlenky zločince nesleduji pravidelně, ale když mám chvilku ráda se podívám. Taky jsou to jedny z mála seriálů na které koukám v televizi.
Tak snad bude Limitless pokračovat. Je to čím dál lepší, ale těžko říct, jestli bude CBS takový průměr stačit, nebo to místo zadělá něčím novým. TBBT by už mohlo jít do důchodu, ale s takovými výsledky si o takové představě můžu nechat jenom zdát. A Life in Pieces jsou takoví mí další Muppets; sem tam si to pustím, ale kdyby to zrušili, tak by mě to ani moc nemrzelo.
Já si myslím, že CBS zase stejně všechno prodlouží jako vždycky :D
Jasně že prodlouží....samou radost mi dělá CBS :)
Ať si prodlouží nebo zruší cokoliv, tak mě to ani nepostihne. Sleduju jen TBBT, který se snad blíží do finiše mílovými kroky. :)
z tohoto seznamu sleduju jen Limitless a ten se mi líbí, tak běda jim, jestli to zruší! :D
Doufám, že Limitless přežije :)
wexzuz napsal(a):
Taky doufám v prodloužení Limitless. :)
Tak ja tu mám hodně seriálov. NCIS je jasný tam nebolo o čom :P Potom Criminal Minds ma tešia, Supergirl som tiež rád nie je to taký hit ako sa čakal, ale ja som spokojný to že ten seriál berú takou zábavnejšou formou sa mi páči, väčšina ľudí na to nadáva, ale prečo nie. Nemusia byť všetky komixové seriály drsné a nejaká zábava nie je na škodu :P Potom Limitless celkom príjemne prekvapil, ako asi by som prežil jeho zrušenie, ale určite by to bola škoda. No a posledný seriál čo sledujem Hawaii, ktorý je na tom teda najhoršie, tiež by som prežil zrušenie len aby bol uzavretý koniec, ale hawaii dáva dosť brutálne cliffhangery na konci sérii, takže ak nebude dopredu oznámená záverečná séria, tak to vidím na cliffhanger na konci série :( :P
Miluju tenhle tip clanku a taky na tehle stanici mam sve stalice. Doufam, ze se skutecne jeste dlouho udrzi a kvalita nepujde "do kytek".
Scorpion je v pohode seriál, a budem veľmi rada ak ho predlžia, naštastie sa ta ani nieje čoho obávať darí sa mu dobre, Limitless nechápem jedna z najlepších komedii a detektíviek zároveň. Síce u mňa z podobného žánru vyhráva stále starší seriál Psych, a Limitless mieri celkom vysoko sadol mi humor, zápletka, hercovia aj herečky :)
neeee NCIS:LA nie toto mi nerobte prosíííím :/ tak isto Hawaii to by som asi nezvládla :/ ach
Doufám, že nezruší Limitless! Byla by to obrovská škoda, ten seriál je čím dál lepší! TBBT mě stále ještě nepřestala bavit, takže jen tak dál! A co se týče třeba Supergirl, ve watchlistu ji mám, ale pravidelně na ni koukám se několikadenním zpožděním a ani by mi moc nechyběla. :D
Tak TBBT je jasný, ale dúfam, že mi nezrušia Supergirl :D Cez víkend sa plánujem vrhnúť na Limitless a podla reakcii v tejto diskusii by to mohlo byť dobré.. a taktiež by som mohol nejak obnoviť sledovanie NCIS. Skončil som myslím 10. sériou, tak možno keby sa tu niekto vyjadril, či si to drží svoju kvalitu :)
Neplést si to. NCIS LA není na dně. Na dno ji jen poslal CBS tím debilním časem, kdy ji přesunula až na 22:00 hodin. Kdyby dostala zpět své místo za NCIS místo té naprosté kraviny NCIS NO, která je jen obyčejnou kopií původního NCIS, tak má zase svých 15 miliónů zpět. Stejně tak kdyby NCIS NO dostala time slot NCIS LA, tak je na tom beztak ještě hůř. Zazdít NCIS LA, která se aspoň snaží lišit od NCIS, fakt BRAVO CBS, bravo.
wexzuz napsal(a):
Joooooo! :(
No, přežila bych zrušení TBBT a i Limitless, ale nepřežiju, jestli mi zruší Hawaii...
NCIS: LA neeee! Vždyť je to taková sranda!
Musím říct, že mě to baví momentálně víc než NCIS..
Byla by to fakt škoda. NO zabral její čas, tím to je, to to neviděj..?? :/
Mohli by zrušit všechny NCIS a vůbec by mě to ne*ralo.:D
Scorpion v bezpečí, a to mi ke štěstí stačí. Ještě aby přežily i realitky, hlavně TAR.
Na Limitless jsem se začala dívat, ale po dvou epizodách jsem skončila. Jak tak čtu vaše komentáře, asi seriálu dám ještě jednu šanci. :)
Z NCIS:NO jsem viděla jenom takovou tu první "představovačku" v původním NCIS a nevím, ale LA mi prostě přišlo lepší...
Goldeenka napsal(a):
Na Limitless jsem se začala dívat, ale po dvou epizodách jsem skončila. Jak tak čtu vaše komentáře, asi seriálu dám ještě jednu šanci. :)
Ja uz som mu dal sancu na 4 epizodach a mam pocit ze je to stale to iste dokola. Zozerie tabletku a vsetko neomylne vyriesi na prvy krat.
Z tohoto seznamu sleduji TBBT, Supergirl a 2 Broke Girls. K TBBT není třeba se vyjadřovat, ze Supergirl mám nejspíš stejně rozporuplné pocity jako vedení a 2 Broke Girls... Jo, už to prostě není ono. Jako není to žádný průser, ale bývalo líp....
Doufám jen, že si TBBT udrží úroveň a včas s rozumem to ukončí. Ale jsem ráda, že teď to ještě nebude.
Tak si myslím (a doufám), že Criminal Minds přežijí svůj spin off.
Tak to som rada že pre Scorpion to vyzerá viac než dobre, aj Supergirl aj keď ak si mám vybrať tak radšej nech to schytá Supergirl. Naopak som veľmi sklamaná ako to vyzerá z Elementary, ak už to zrušia nech tam dajú aspoň poslednú sériu na slušné ukončenie.
Mě stačí že bude dál Scorpion.
TBBT mě bavilo i celkem dlouho, ale poslední dobou je už to takový nudný,humor je dělán podle stejný šablony a to se fakt omrzí. Dvě socky byl skvělý seriál, ale už by se holky snad mohly nějak pohnout dál......vždyť už se ani moc neřeší ten jejich bussiness.
Code Black přes padesát procent? Mě asi švihne. Pro mě nejlepší novinka tohoto roku a ještě o ní přijdu... Dávám se na modlení.