Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně CBS
Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
15. 1. 2016 / 16:52:30 (před 8 roky)
off

Tak tahle stanice je předvídatelná. Tohle nikoho nepřekvapí. Ale dobře, že tak, sice už NCIS nebo Myšlenky zločince nesleduji pravidelně, ale když mám chvilku ráda se podívám. Taky jsou to jedny z mála seriálů na které koukám v televizi.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
15. 1. 2016 / 16:57:44 (před 8 roky)
off

Tak snad bude Limitless pokračovat. Je to čím dál lepší, ale těžko říct, jestli bude CBS takový průměr stačit, nebo to místo zadělá něčím novým. TBBT by už mohlo jít do důchodu, ale s takovými výsledky si o takové představě můžu nechat jenom zdát. A Life in Pieces jsou takoví mí další Muppets; sem tam si to pustím, ale kdyby to zrušili, tak by mě to ani moc nemrzelo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 1. 2016 / 17:03:28 (před 8 roky)
on

Já si myslím, že CBS zase stejně všechno prodlouží jako vždycky :D

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 1. 2016 / 17:20:51 (před 8 roky)
off

Jasně že prodlouží....samou radost mi dělá CBS :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 1. 2016 / 17:24:18 (před 8 roky)
off

Ať si prodlouží nebo zruší cokoliv, tak mě to ani nepostihne. Sleduju jen TBBT, který se snad blíží do finiše mílovými kroky. :)

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 1. 2016 / 17:24:33 (před 8 roky)
off

z tohoto seznamu sleduju jen Limitless a ten se mi líbí, tak běda jim, jestli to zruší! :D

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 1. 2016 / 17:29:32 (před 8 roky)
off

Doufám, že Limitless přežije :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Anur
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 1. 2016 / 17:30:38 (před 8 roky)
off
wexzuz napsal(a):

Taky doufám v prodloužení Limitless. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 1. 2016 / 17:30:55
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
15. 1. 2016 / 19:05:56 (před 8 roky)
off

Tak ja tu mám hodně seriálov. NCIS je jasný tam nebolo o čom :P Potom Criminal Minds ma tešia, Supergirl som tiež rád nie je to taký hit ako sa čakal, ale ja som spokojný to že ten seriál berú takou zábavnejšou formou sa mi páči, väčšina ľudí na to nadáva, ale prečo nie. Nemusia byť všetky komixové seriály drsné a nejaká zábava nie je na škodu :P Potom Limitless celkom príjemne prekvapil, ako asi by som prežil jeho zrušenie, ale určite by to bola škoda. No a posledný seriál čo sledujem Hawaii, ktorý je na tom teda najhoršie, tiež by som prežil zrušenie len aby bol uzavretý koniec, ale hawaii dáva dosť brutálne cliffhangery na konci sérii, takže ak nebude dopredu oznámená záverečná séria, tak to vidím na cliffhanger na konci série :( :P

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 1. 2016 / 19:07:13
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
15. 1. 2016 / 19:13:01 (před 8 roky)
off

Miluju tenhle tip clanku a taky na tehle stanici mam sve stalice. Doufam, ze se skutecne jeste dlouho udrzi a kvalita nepujde "do kytek".

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 1. 2016 / 20:21:03 (před 8 roky)
off

Scorpion je v pohode seriál, a budem veľmi rada ak ho predlžia, naštastie sa ta ani nieje čoho obávať darí sa mu dobre, Limitless nechápem jedna z najlepších komedii a detektíviek zároveň. Síce u mňa z podobného žánru vyhráva stále starší seriál Psych, a Limitless mieri celkom vysoko sadol mi humor, zápletka, hercovia aj herečky :)

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
15. 1. 2016 / 20:27:40 (před 8 roky)
off

neeee NCIS:LA nie toto mi nerobte prosíííím :/ tak isto Hawaii to by som asi nezvládla :/ ach

Bee Doo, Bee Doo
Hannie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 1. 2016 / 21:01:40 (před 8 roky)
off

Doufám, že nezruší Limitless! Byla by to obrovská škoda, ten seriál je čím dál lepší! TBBT mě stále ještě nepřestala bavit, takže jen tak dál! A co se týče třeba Supergirl, ve watchlistu ji mám, ale pravidelně na ni koukám se několikadenním zpožděním a ani by mi moc nechyběla. :D

alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
15. 1. 2016 / 21:12:18 (před 8 roky)
off

Tak TBBT je jasný, ale dúfam, že mi nezrušia Supergirl :D Cez víkend sa plánujem vrhnúť na Limitless a podla reakcii v tejto diskusii by to mohlo byť dobré.. a taktiež by som mohol nejak obnoviť sledovanie NCIS. Skončil som myslím 10. sériou, tak možno keby sa tu niekto vyjadril, či si to drží svoju kvalitu :)

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
themacs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
16. 1. 2016 / 10:19:45 (před 8 roky)
off

Neplést si to. NCIS LA není na dně. Na dno ji jen poslal CBS tím debilním časem, kdy ji přesunula až na 22:00 hodin. Kdyby dostala zpět své místo za NCIS místo té naprosté kraviny NCIS NO, která je jen obyčejnou kopií původního NCIS, tak má zase svých 15 miliónů zpět. Stejně tak kdyby NCIS NO dostala time slot NCIS LA, tak je na tom beztak ještě hůř. Zazdít NCIS LA, která se aspoň snaží lišit od NCIS, fakt BRAVO CBS, bravo.

Marie2624
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 1. 2016 / 10:54:02 (před 8 roky)
off

Doufám, že mi nezruší Limitless!

Triiciiie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
16. 1. 2016 / 11:12:00 (před 8 roky)
off
wexzuz napsal(a):

Joooooo! :(

"Tea. But the strong stuff. Leave the bag in..."
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
16. 1. 2016 / 12:26:17 (před 8 roky)
off

No, přežila bych zrušení TBBT a i Limitless, ale nepřežiju, jestli mi zruší Hawaii...

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
16. 1. 2016 / 18:05:34 (před 8 roky)
off

NCIS: LA neeee! Vždyť je to taková sranda!
Musím říct, že mě to baví momentálně víc než NCIS..
Byla by to fakt škoda. NO zabral její čas, tím to je, to to neviděj..?? :/

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 1. 2016 / 18:20:05 (před 8 roky)
off

Mohli by zrušit všechny NCIS a vůbec by mě to ne*ralo.:D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
16. 1. 2016 / 19:11:42 (před 8 roky)
off

Scorpion v bezpečí, a to mi ke štěstí stačí. Ještě aby přežily i realitky, hlavně TAR.

Goldeenka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
17. 1. 2016 / 00:30:12 (před 8 roky)
off

Na Limitless jsem se začala dívat, ale po dvou epizodách jsem skončila. Jak tak čtu vaše komentáře, asi seriálu dám ještě jednu šanci. :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
17. 1. 2016 / 00:43:26 (před 8 roky)
off

Z NCIS:NO jsem viděla jenom takovou tu první "představovačku" v původním NCIS a nevím, ale LA mi prostě přišlo lepší...

Peco
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
17. 1. 2016 / 08:59:14 (před 8 roky)
off
Goldeenka napsal(a):

Na Limitless jsem se začala dívat, ale po dvou epizodách jsem skončila. Jak tak čtu vaše komentáře, asi seriálu dám ještě jednu šanci. :)

Ja uz som mu dal sancu na 4 epizodach a mam pocit ze je to stale to iste dokola. Zozerie tabletku a vsetko neomylne vyriesi na prvy krat.

JolanaC
17. 1. 2016 / 12:38:16 (před 8 roky)
off

Z tohoto seznamu sleduji TBBT, Supergirl a 2 Broke Girls. K TBBT není třeba se vyjadřovat, ze Supergirl mám nejspíš stejně rozporuplné pocity jako vedení a 2 Broke Girls... Jo, už to prostě není ono. Jako není to žádný průser, ale bývalo líp....

Lola
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 1. 2016 / 17:41:36 (před 8 roky)
off

Doufám jen, že si TBBT udrží úroveň a včas s rozumem to ukončí. Ale jsem ráda, že teď to ještě nebude.
Tak si myslím (a doufám), že Criminal Minds přežijí svůj spin off.

Life´s too short to even care at all!
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 1. 2016 / 18:33:44 (před 8 roky)
off

Tak to som rada že pre Scorpion to vyzerá viac než dobre, aj Supergirl aj keď ak si mám vybrať tak radšej nech to schytá Supergirl. Naopak som veľmi sklamaná ako to vyzerá z Elementary, ak už to zrušia nech tam dajú aspoň poslednú sériu na slušné ukončenie.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
18. 1. 2016 / 11:29:38 (před 8 roky)
off

Mě stačí že bude dál Scorpion.

Caroline115
19. 1. 2016 / 00:04:07 (před 8 roky)
off

TBBT mě bavilo i celkem dlouho, ale poslední dobou je už to takový nudný,humor je dělán podle stejný šablony a to se fakt omrzí. Dvě socky byl skvělý seriál, ale už by se holky snad mohly nějak pohnout dál......vždyť už se ani moc neřeší ten jejich bussiness.

teraxa
21. 1. 2016 / 17:45:46 (před 8 roky)
off

Code Black přes padesát procent? Mě asi švihne. Pro mě nejlepší novinka tohoto roku a ještě o ní přijdu... Dávám se na modlení.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.