NO mňa tento seriál veľmi nenadchol-mal slabý rozbeh,no keď som ho už rozpozeral,tak som si povedal,že mu dám šancu aspoň do konca série...Tak uvidím,možno ten dej konečne dostane rýchlejší spád...No ale viac sa mi páči seriál Shadowhunters...
Tak tohle jsem nečekal, zdá se mi to zatím poměrně fádní a to seriály o kouzelnících zbožňuju. No, uvidíme…
Podle traileru to vypadalo celkem dobře,ale nějak mě to nechytlo.Dokoukám první sérii a pak uvidím,jestli se budu dívat i nadále..
Zvládla jsem zkouknout jen první díl, a to ještě stěží, navzdory zajímavému traileru mě to prostě nechytlo. Obávám se, že prvním dílem pro mě Magicians končí.
Označení hit je poněkud přehnané, ale prozatím je to vcelku zajímavý kousek. Ale aby se udržel, musí se trochu více rozvíjet. Zatím mu to jde hodně pomalu. Jsem zvědavá.
Taky mě ten seriál docela zklamal, ale z prodloužení mám radost, pořád se modlím, aby se to rozjelo, páč se mi trailer moc líbil a takové fantasy seriály mám ráda, ale pokud to bude takové furt tak se asi naštvu, dost sem se na to těšila, další takový "magic" seriál není :-(
To sem jediná ze seriálu nadšená? A to že bude 2. série je naprosto skvělá zpráva?
Seriál se mi líbí a je to příjemná oddechovka. Jsem z prodloužení ráda :)
Viděla jsem akorát první díl a dál jsem se nějak nedostala, není čas a když je, tak ne na enhle seriál. Ale když to dostalo druhou řadu, tak to ještě zkusím.
Ale když čtu tady ty komentáře, tak se na to asi netěším. :D
zatím to tedy nesplnilo moje očekávání, je do možné, že je to i tím, že hlavní postava je zatím taková nemastná, neslaná, no uvidíme, třeba se rozjede :D
Docela nesouhlasím s komentujícími, jelikož mě osobně seriál baví od prvního dílu :) doufám, že seriál si udrží svou kvalitu.
Tiež som sa podľa traileru tešil, ale prvý diel som zvládol len-tak-tak... a presunul sa k Shannara :)
Souhlasím s většinou. Nemastné, neslané. Postavy podivné, nepřirozené. Celý seriál působí podivně křečovitě a prozatím dost nudně. Možná se trochu rozjedou v druhé půlce série a s druhou to už zaskočí do správných kolejí. Zatím ale nic moc.
CharlieDelta napsal(a):
Souhlasím s většinou. Nemastné, neslané. Postavy podivné, nepřirozené. Celý seriál působí podivně křečovitě a prozatím dost nudně. Možná se trochu rozjedou v druhé půlce série a s druhou to už zaskočí do správných kolejí. Zatím ale nic moc.
Tak už vím, proč nejsem ta většina tady...Od nemastné po nudné...to jsem celá já :D
No tak to mně teda taky překvapilo. Pro mě jsou Magicians zklamáním roku, s většinou názorů v tomhle fóru se naprosto shodnu. Viděla jsem první epizodu a druhou už jsem nedokázala dokoukat do konce...