Diskuze k článku Seriálové osudy: The Magicians
suzuki051
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 2. 2016 / 19:25:46 (před 8 roky)
off

NO mňa tento seriál veľmi nenadchol-mal slabý rozbeh,no keď som ho už rozpozeral,tak som si povedal,že mu dám šancu aspoň do konca série...Tak uvidím,možno ten dej konečne dostane rýchlejší spád...No ale viac sa mi páči seriál Shadowhunters...

Valada06
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 2. 2016 / 19:38:47 (před 8 roky)
off

Tak tohle jsem nečekal, zdá se mi to zatím poměrně fádní a to seriály o kouzelnících zbožňuju. No, uvidíme…

Když od Síly vzdálíš se, věz, že to nebyla Síla, co pohnulo se… – Mistr Yoda.
vevisek
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
8. 2. 2016 / 19:43:29 (před 8 roky)
off

Podle traileru to vypadalo celkem dobře,ale nějak mě to nechytlo.Dokoukám první sérii a pak uvidím,jestli se budu dívat i nadále..

Hannie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 2. 2016 / 20:10:28 (před 8 roky)
off

Zvládla jsem zkouknout jen první díl, a to ještě stěží, navzdory zajímavému traileru mě to prostě nechytlo. Obávám se, že prvním dílem pro mě Magicians končí.

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 2. 2016 / 20:18:35 (před 8 roky)
off

Označení hit je poněkud přehnané, ale prozatím je to vcelku zajímavý kousek. Ale aby se udržel, musí se trochu více rozvíjet. Zatím mu to jde hodně pomalu. Jsem zvědavá.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Hanny567
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
8. 2. 2016 / 20:30:04 (před 8 roky)
off

Taky mě ten seriál docela zklamal, ale z prodloužení mám radost, pořád se modlím, aby se to rozjelo, páč se mi trailer moc líbil a takové fantasy seriály mám ráda, ale pokud to bude takové furt tak se asi naštvu, dost sem se na to těšila, další takový "magic" seriál není :-(

Hanny
NelisEmrys
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 2. 2016 / 21:17:06 (před 8 roky)
off

To sem jediná ze seriálu nadšená? A to že bude 2. série je naprosto skvělá zpráva?

Rise and shine you sleepy head,half of the town is probably dead.
FILADA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
8. 2. 2016 / 21:58:09 (před 8 roky)
off

Seriál se mi líbí a je to příjemná oddechovka. Jsem z prodloužení ráda :)

cecilka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
9. 2. 2016 / 05:20:36 (před 8 roky)
off

Viděla jsem akorát první díl a dál jsem se nějak nedostala, není čas a když je, tak ne na enhle seriál. Ale když to dostalo druhou řadu, tak to ještě zkusím.
Ale když čtu tady ty komentáře, tak se na to asi netěším. :D

Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
9. 2. 2016 / 07:17:50 (před 8 roky)
off

zatím to tedy nesplnilo moje očekávání, je do možné, že je to i tím, že hlavní postava je zatím taková nemastná, neslaná, no uvidíme, třeba se rozjede :D

Jolanda†
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
9. 2. 2016 / 08:28:33 (před 8 roky)
off

Docela nesouhlasím s komentujícími, jelikož mě osobně seriál baví od prvního dílu :) doufám, že seriál si udrží svou kvalitu.

Why so serious?
Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
9. 2. 2016 / 10:55:13 (před 8 roky)
off

Tiež som sa podľa traileru tešil, ale prvý diel som zvládol len-tak-tak... a presunul sa k Shannara :)

CharlieDelta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 2. 2016 / 12:30:44 (před 8 roky)
off

Souhlasím s většinou. Nemastné, neslané. Postavy podivné, nepřirozené. Celý seriál působí podivně křečovitě a prozatím dost nudně. Možná se trochu rozjedou v druhé půlce série a s druhou to už zaskočí do správných kolejí. Zatím ale nic moc.

Jolanda†
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
9. 2. 2016 / 15:43:25 (před 8 roky)
off
CharlieDelta napsal(a):

Souhlasím s většinou. Nemastné, neslané. Postavy podivné, nepřirozené. Celý seriál působí podivně křečovitě a prozatím dost nudně. Možná se trochu rozjedou v druhé půlce série a s druhou to už zaskočí do správných kolejí. Zatím ale nic moc.

Tak už vím, proč nejsem ta většina tady...Od nemastné po nudné...to jsem celá já :D

Why so serious?
cihlinkaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 2. 2016 / 14:21:11 (před 8 roky)
off

No tak to mně teda taky překvapilo. Pro mě jsou Magicians zklamáním roku, s většinou názorů v tomhle fóru se naprosto shodnu. Viděla jsem první epizodu a druhou už jsem nedokázala dokoukat do konce...