Diskuze k článku Freeform vyvíjí spin-off Young and Hungry
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
7. 4. 2016 / 23:55:29 (před 8 roky)
off

Young and hungry nemám ráda, ale stejně na to pořád koukám. :D Třeba bude ten spin-off lepší. Kdo ví.

Nikolina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
8. 4. 2016 / 09:55:46 (před 8 roky)
off

No ja neviem, či je to dobrý nápad ale tak uvidíme. Y&H som si síce obľúbila ale zdá sa mi to predčasné robiť spin-off už teraz. Keby to malo aspoň 5 sérií.
Ale kto vie, možno sa to predsa len uchytí.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 4. 2016 / 17:32:07 (před 8 roky)
off

Není trochu brzy?Y§H je skvělý,ale spin-off už ted´?

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 4. 2016 / 17:40:41 (před 8 roky)
off

Já nevím, co máte :) Chicago Fire měl spin-off po první, druhé, třetí řadě a vypadá to, že v tomto trendu bude pokračovat i po čtvrté řadě :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 4. 2016 / 18:12:23 (před 8 roky)
off

Y&H, vcelku průměrný sitcom a ještě spin-off. Okey, dejme tomu.
Ashley Tisdale...no, já proti ní nic nemám, setkala jsem se s ní ve Scary Movie 5 a Hellcats a nevím, zda je to moudrá volba. Její grimasy se rychlostí světla okoukají a v Hellcats mě v posledních dílech neskutečně vytáčela. Jak postava, co hrála, tak způsob, jaký Ash tu postavu hrála.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
16. 8. 2016 / 21:57:54 (před 8 roky)
off

Po tom, co jsem viděla pilot, musím říct, že to má sympatičtější postavy (až na toho gaye z kavárny, kterým tvůrci vykrádají sami sebe) než originál, i když spin-offy obvykle nemám ráda. Akorát bez Sofie nějak nevidím důvod sledovat Young and Hungry. Sledovat, jak se seriál neustále vrací k tématu Josh/Gabi, aby spolu stejně nezůstali kvůli neustále trapnějším důvodům, mě omrzelo dávno.