Young and hungry nemám ráda, ale stejně na to pořád koukám. :D Třeba bude ten spin-off lepší. Kdo ví.
No ja neviem, či je to dobrý nápad ale tak uvidíme. Y&H som si síce obľúbila ale zdá sa mi to predčasné robiť spin-off už teraz. Keby to malo aspoň 5 sérií.
Ale kto vie, možno sa to predsa len uchytí.
Není trochu brzy?Y§H je skvělý,ale spin-off už ted´?
Já nevím, co máte :) Chicago Fire měl spin-off po první, druhé, třetí řadě a vypadá to, že v tomto trendu bude pokračovat i po čtvrté řadě :D
Y&H, vcelku průměrný sitcom a ještě spin-off. Okey, dejme tomu.
Ashley Tisdale...no, já proti ní nic nemám, setkala jsem se s ní ve Scary Movie 5 a Hellcats a nevím, zda je to moudrá volba. Její grimasy se rychlostí světla okoukají a v Hellcats mě v posledních dílech neskutečně vytáčela. Jak postava, co hrála, tak způsob, jaký Ash tu postavu hrála.
Po tom, co jsem viděla pilot, musím říct, že to má sympatičtější postavy (až na toho gaye z kavárny, kterým tvůrci vykrádají sami sebe) než originál, i když spin-offy obvykle nemám ráda. Akorát bez Sofie nějak nevidím důvod sledovat Young and Hungry. Sledovat, jak se seriál neustále vrací k tématu Josh/Gabi, aby spolu stejně nezůstali kvůli neustále trapnějším důvodům, mě omrzelo dávno.