Diskuze k článku 2. postřehy z TCA - FOX
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
18. 1. 2012 / 17:01:26 (před 12 roky)
off

Za Bones jsem hodně rád, Fringe by mohl dostat pátou řadu a pořádné finále, protože jak tady bylo dříve zmíněno režisérem, závěr čtvrté řady budou točit tak "napolo", aby to bylo "jako" ukončené, ale dalo se ti i později otevřít.

No a Touch vypadá hodně zajímavě :)

And when my time is up, have I done enough?
Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 1. 2012 / 17:53:46 (před 12 roky)
off

Fringe prostě NESMÍ skončit - naděje umírá poslední... Terra Nova je pro mě zklamáním, takže by mi ani moc nevadilo, kdyby to skončilo.. každopádně na Touch se těším jak malej Jarda :D..

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 1. 2012 / 20:37:12 (před 12 roky)
off

Mám takovej pocit, že u všech seriálů zde je všechno spíš ponuré a budoucnost nejistá :((

Třeba Fringe je škoda :( ...

Glee mám ráda a patří na střední školu, ale zase jsem si říkala, kdy to příde, přece jenom je to jako celovečerňák natočenej do seriálu.

Naopak jsem nadšená z Bones!!! Mám ráda kosti a těším se jak to bude pokračovat mezi Boothem a Kůstkou...

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 1. 2012 / 09:07:25 (před 12 roky)
off

Tak tyhle zprávy mě potěšily jen tak na půl...

Jsem ráda, že Bones budou pokračovat, patří k mým nejoblíbenějším.
Zato mě štve, že se neumí vyjádřit k Fringe... budu ráda, když bude pokračovat, ale hlavně bych chtěla vědět jasný rozhodnutí, to už nikdo neumí říct prosté Ano nebo Ne (Končíme, Pokračujeme).

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 1. 2012 / 10:53:21 (před 12 roky)
on

Možná, že si na FOXu uvědomí, že Terra Nova je propadák a že takhle se ke sci-fi seriálům nemá přistupovat (nemá se to natočit jako silně podprůměrný rodinný seriál, když se venku probíhaj dinosauři...)
Bones ačkoliv můj oblíbený seriál, tak přiznejme si to, 6. a 7. řada je už silně o ničem, chemie mezi Brennenovou a Boothem už dávno zmizela a i přesto se věnují hlavně jejich osobním problémům. Případy ustupují do pozadí... Já se na to už dívám jen z nostalgie...
Uvidíme jak si povede Alcatraz, pilot nebyl špatný...

Frozen99
Autor článku | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
19. 1. 2012 / 11:10:59 (před 12 roky)
off
Hrus napsal(a):

Bones ačkoliv můj oblíbený seriál, tak přiznejme si to, 6. a 7. řada je už silně o ničem, chemie mezi Brennenovou a Boothem už dávno zmizela a i přesto se věnují hlavně jejich osobním problémům. Případy ustupují do pozadí... Já se na to už dívám jen z nostalgie...

bohužel :/ 7. sérii jsem neviděl, ale už v tý 6. sérii to mezi nima nebylo "jako dřív".. 5. série pro mě/ně byla vrchol.. kdyby Brennen a Bootha nehráli Deschanel a Boreanaz, už to nesleduju :)

See Madonna and die...
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 1. 2012 / 11:11:19
24alka
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
20. 1. 2012 / 09:44:49 (před 12 roky)
off

Tak nejvíc se těším na TOUCH. Kiefer je moje srdcovka!!!seriál 24 hodin mi chybí a tak se nemůžu dočkat filmu... Terra Nova - co k tomu říct, už jak jsem viděla pilotní díl, řekla jsem si, oh tohle nemá dál cenu, neboť jsem přesně věděla kam se seriál bude ubírat - k tomu jak se tam objevili ti druzí a ještě záhada, řekla jsem si, bože další Lost sledovat nebudu. Seriál V mělo mít další sérii,které bylo o 100% lepší i s druhou sérii dohromady.Takže doufám, že druhou řadu seriál nedostane.
Fringe mám zatím zkouknutou první sérii a Bones jsem přestala sledovat během druhé sérii, ale pátou řadu si chci stáhnout.

Frozen99
20. 1. 2012 / 10:56:25 (před 12 roky)
off
24alka napsal(a):

Seriál V mělo mít další sérii,které bylo o 100% lepší i s druhou sérii dohromady.

Moje řeč :)

See Madonna and die...
lillygrace
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 1. 2012 / 11:09:19 (před 12 roky)
off

Fringe musí pokračovat... prostě musí a za Bones jsem taky ráda...

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
20. 1. 2012 / 11:19:39 (před 12 roky)
off

Přesně, když se "V" konečně začalo někam rozjíždět a mělo to v sobě obrovskej potenciál.. utnuli to.. za to bych jim nafackovala:)

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 1. 2012 / 19:06:00 (před 12 roky)
off

Tak jsem zvědavej co vymyslí v Glee protože se moc netěším na to až většina postav zmizí i když by tam nějaký měli zůstat tak nemám osobně moc rád změny v obsazení na tož v hlavních rolích no uvidíme.....
Bones by klidně mohli skončit 7 řadou už bych řekl že to nemá cenu natahovat uvidíme s čím přijdou ve zbytku 7 řady.
A Terra Nově bych dal ještě šanci na 2 řadu tvůrci k tomu můžou přistoupit jinak a změnit nějaký věci ale i takhle se mi Terra Nova nezdála špatná poslední díly byly opravdu kvalitní ale na druhou stranu Alcatraz se taky nejevý špatně pilot byl opravdu zajímavej, sledovanost byla stejná jak u  Terra Novy a ted' jen jestli se to udrží nebo bude klesat jako u Terra Novy.

Thomkl
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
21. 1. 2012 / 23:44:36 (před 12 roky)
off

Juu tak na Boones jsem zvedava, kor jestli to Kůstka a Boothe daji dohromady ;))

Kl.
misyrka
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 1. 2012 / 18:59:32 (před 12 roky)
off

Docela by mě zajímalo koho doobsadí do 4. série Glee, protože jejich poslední volby, kterými doplnili 3. sérii, se mi moc nezamlouvali. :(

XOXO Michaela
Frozen99
22. 1. 2012 / 19:08:54 (před 12 roky)
off
misyrka napsal(a):

Docela by mě zajímalo koho doobsadí do 4. série Glee, protože jejich poslední volby, kterými doplnili 3. sérii, se mi moc nezamlouvali. :(

můžou uspořádat další Glee Project :D

See Madonna and die...
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
22. 1. 2012 / 21:38:10 (před 12 roky)
off
Frozen99 napsal(a):

můžou uspořádat další Glee Project :D

Bože, nestraš :)

What's meant to be, eventually will be.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 1. 2012 / 11:02:23 (před 12 roky)
on
channina napsal(a):

Bože, nestraš :)

Yep, je to tak, Glee Project byl obnovený pro druhou sérii, tipuju opět někdy v létě, chyo.. :D

Vasek2015
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
1. 2. 2012 / 21:55:44 (před 12 roky)
off

Terra nova je fajn ale Fringe nemá konkurenci. Nechci aby ani jeden skončil ale pokud by byla možnost tak at zruší Terru nova a přesunou peníze do fringe at Fringe udělaj aspon pořádný důstojný konec :) Jinak Touchu zatím vypadá slibně