Za Bones jsem hodně rád, Fringe by mohl dostat pátou řadu a pořádné finále, protože jak tady bylo dříve zmíněno režisérem, závěr čtvrté řady budou točit tak "napolo", aby to bylo "jako" ukončené, ale dalo se ti i později otevřít.
No a Touch vypadá hodně zajímavě :)
Fringe prostě NESMÍ skončit - naděje umírá poslední... Terra Nova je pro mě zklamáním, takže by mi ani moc nevadilo, kdyby to skončilo.. každopádně na Touch se těším jak malej Jarda :D..
Mám takovej pocit, že u všech seriálů zde je všechno spíš ponuré a budoucnost nejistá :((
Třeba Fringe je škoda :( ...
Glee mám ráda a patří na střední školu, ale zase jsem si říkala, kdy to příde, přece jenom je to jako celovečerňák natočenej do seriálu.
Naopak jsem nadšená z Bones!!! Mám ráda kosti a těším se jak to bude pokračovat mezi Boothem a Kůstkou...
Tak tyhle zprávy mě potěšily jen tak na půl...
Jsem ráda, že Bones budou pokračovat, patří k mým nejoblíbenějším.
Zato mě štve, že se neumí vyjádřit k Fringe... budu ráda, když bude pokračovat, ale hlavně bych chtěla vědět jasný rozhodnutí, to už nikdo neumí říct prosté Ano nebo Ne (Končíme, Pokračujeme).
Možná, že si na FOXu uvědomí, že Terra Nova je propadák a že takhle se ke sci-fi seriálům nemá přistupovat (nemá se to natočit jako silně podprůměrný rodinný seriál, když se venku probíhaj dinosauři...)
Bones ačkoliv můj oblíbený seriál, tak přiznejme si to, 6. a 7. řada je už silně o ničem, chemie mezi Brennenovou a Boothem už dávno zmizela a i přesto se věnují hlavně jejich osobním problémům. Případy ustupují do pozadí... Já se na to už dívám jen z nostalgie...
Uvidíme jak si povede Alcatraz, pilot nebyl špatný...
Hrus napsal(a):
Bones ačkoliv můj oblíbený seriál, tak přiznejme si to, 6. a 7. řada je už silně o ničem, chemie mezi Brennenovou a Boothem už dávno zmizela a i přesto se věnují hlavně jejich osobním problémům. Případy ustupují do pozadí... Já se na to už dívám jen z nostalgie...
bohužel :/ 7. sérii jsem neviděl, ale už v tý 6. sérii to mezi nima nebylo "jako dřív".. 5. série pro mě/ně byla vrchol.. kdyby Brennen a Bootha nehráli Deschanel a Boreanaz, už to nesleduju :)
Tak nejvíc se těším na TOUCH. Kiefer je moje srdcovka!!!seriál 24 hodin mi chybí a tak se nemůžu dočkat filmu... Terra Nova - co k tomu říct, už jak jsem viděla pilotní díl, řekla jsem si, oh tohle nemá dál cenu, neboť jsem přesně věděla kam se seriál bude ubírat - k tomu jak se tam objevili ti druzí a ještě záhada, řekla jsem si, bože další Lost sledovat nebudu. Seriál V mělo mít další sérii,které bylo o 100% lepší i s druhou sérii dohromady.Takže doufám, že druhou řadu seriál nedostane.
Fringe mám zatím zkouknutou první sérii a Bones jsem přestala sledovat během druhé sérii, ale pátou řadu si chci stáhnout.
24alka napsal(a):
Seriál V mělo mít další sérii,které bylo o 100% lepší i s druhou sérii dohromady.
Moje řeč :)
Fringe musí pokračovat... prostě musí a za Bones jsem taky ráda...
Přesně, když se "V" konečně začalo někam rozjíždět a mělo to v sobě obrovskej potenciál.. utnuli to.. za to bych jim nafackovala:)
Tak jsem zvědavej co vymyslí v Glee protože se moc netěším na to až většina postav zmizí i když by tam nějaký měli zůstat tak nemám osobně moc rád změny v obsazení na tož v hlavních rolích no uvidíme.....
Bones by klidně mohli skončit 7 řadou už bych řekl že to nemá cenu natahovat uvidíme s čím přijdou ve zbytku 7 řady.
A Terra Nově bych dal ještě šanci na 2 řadu tvůrci k tomu můžou přistoupit jinak a změnit nějaký věci ale i takhle se mi Terra Nova nezdála špatná poslední díly byly opravdu kvalitní ale na druhou stranu Alcatraz se taky nejevý špatně pilot byl opravdu zajímavej, sledovanost byla stejná jak u Terra Novy a ted' jen jestli se to udrží nebo bude klesat jako u Terra Novy.
Juu tak na Boones jsem zvedava, kor jestli to Kůstka a Boothe daji dohromady ;))
Docela by mě zajímalo koho doobsadí do 4. série Glee, protože jejich poslední volby, kterými doplnili 3. sérii, se mi moc nezamlouvali. :(
misyrka napsal(a):
Docela by mě zajímalo koho doobsadí do 4. série Glee, protože jejich poslední volby, kterými doplnili 3. sérii, se mi moc nezamlouvali. :(
můžou uspořádat další Glee Project :D
Frozen99 napsal(a):
můžou uspořádat další Glee Project :D
Bože, nestraš :)
channina napsal(a):
Bože, nestraš :)
Yep, je to tak, Glee Project byl obnovený pro druhou sérii, tipuju opět někdy v létě, chyo.. :D