Diskuze k článku Once Upon a Time se vrací zpět ke svým kořenům
gladiator992
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 6. 2016 / 20:58:51 (před 8 roky)
off

5. Séria bola nič moc , no :/ očakával som omnoho viac , čo už. Ale finále bolo úžasne, hlavne príchod (dám to do spoileru , pre tých ktorý nevideli finále 5.sérii) Jekyll and Hyde.Celkom sa aj teším na vývoj týchto postav a ešte budu aj iné, čo si viac môžem priať :D Dúfam že si to napraví sledovanosť aj kvalitu po 5.sérii.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
15. 6. 2016 / 21:08:42 (před 8 roky)
off

Mě dostal do kolen Hádes....vůbec jsem nevěděla že to v něm je...každopádně jsem zvědavá na návrat k původním příběhům:D

For crying out loud!
KatieSv
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 6. 2016 / 21:47:50 (před 8 roky)
off

Těším se, jak se to bude celé vyvíjet, hlavně s Reginou a jejím "zlým já".

Nikdy nevíš, co se může stát. Proto žij naplno.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 6. 2016 / 22:01:25 (před 8 roky)
off

Mě se líbíla 5A s legendou o Artušovi a temnou Emmou. Druhá polovina byla nic moc až na pár světlých momentů. Ale zase jsem ráda, že je zpátky Hook, i když Robin zemřel.

Já doufám, že se Emma trochu vzpruží. Ač to pro ní bylo hodně náročné, tak bych uvítala víc drsné Emmy než květinku. Ve 4.sérii byla ideální, ani příliš drsná, ani přilíš měkká.
A samozřejmě se těším na EQ zase v akci.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 2x | Naposledy: 15. 6. 2016 / 22:05:07
vmvladko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
15. 6. 2016 / 22:59:38 (před 8 roky)
off

Toto znie veľmi sľubne, po 4 sérií tá 5 sa veľmi zlepšila a toto je teraz fanatastická správa.

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 6. 2016 / 00:12:31 (před 8 roky)
off

Přijde mi, že tvůrcům došly pohádky. Sledovat jsem to začal hlavně kvůli nim. V poslední době (5. série hlavně) mi přijde už je jen náhodné lepení příběhů. Spojování legend, mýtů, pohádek a nakonec úplně vlastního vytvořeného světa. Vývoj postav nabral trochu zvláštní a pro mě nezajímavý směr. Nakonec stále zamračená Emma je už jen třešnička na dortu.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 6. 2016 / 13:58:09 (před 8 roky)
off

To je dobrý nápad ;)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
16. 6. 2016 / 16:06:28 (před 8 roky)
off

Určite sa teším, už to potrebvalo zmenu :) Temná Emma bola dobrá, aj keď som teda očakávala viac. Tak dúfam že tentoraz nesklamu.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
17. 6. 2016 / 23:35:22 (před 8 roky)
off

Návrat ke kořenům je správná volba. Na první sérii se mi nejvíc líbilo právě to, že se skládala ze samostatných příběhů jednotlivých postav, které se pak spojily ve výsledný celek. Když by se to podařilo zopakovat, jedině dobře.