5. Séria bola nič moc , no :/ očakával som omnoho viac , čo už. Ale finále bolo úžasne, hlavne príchod (dám to do spoileru , pre tých ktorý nevideli finále 5.sérii) Jekyll and Hyde.Celkom sa aj teším na vývoj týchto postav a ešte budu aj iné, čo si viac môžem priať :D Dúfam že si to napraví sledovanosť aj kvalitu po 5.sérii.
Mě dostal do kolen Hádes....vůbec jsem nevěděla že to v něm je...každopádně jsem zvědavá na návrat k původním příběhům:D
Těším se, jak se to bude celé vyvíjet, hlavně s Reginou a jejím "zlým já".
Mě se líbíla 5A s legendou o Artušovi a temnou Emmou. Druhá polovina byla nic moc až na pár světlých momentů. Ale zase jsem ráda, že je zpátky Hook, i když Robin zemřel.
Já doufám, že se Emma trochu vzpruží. Ač to pro ní bylo hodně náročné, tak bych uvítala víc drsné Emmy než květinku. Ve 4.sérii byla ideální, ani příliš drsná, ani přilíš měkká.
A samozřejmě se těším na EQ zase v akci.
Toto znie veľmi sľubne, po 4 sérií tá 5 sa veľmi zlepšila a toto je teraz fanatastická správa.
Přijde mi, že tvůrcům došly pohádky. Sledovat jsem to začal hlavně kvůli nim. V poslední době (5. série hlavně) mi přijde už je jen náhodné lepení příběhů. Spojování legend, mýtů, pohádek a nakonec úplně vlastního vytvořeného světa. Vývoj postav nabral trochu zvláštní a pro mě nezajímavý směr. Nakonec stále zamračená Emma je už jen třešnička na dortu.
To je dobrý nápad ;)
Určite sa teším, už to potrebvalo zmenu :) Temná Emma bola dobrá, aj keď som teda očakávala viac. Tak dúfam že tentoraz nesklamu.
Návrat ke kořenům je správná volba. Na první sérii se mi nejvíc líbilo právě to, že se skládala ze samostatných příběhů jednotlivých postav, které se pak spojily ve výsledný celek. Když by se to podařilo zopakovat, jedině dobře.