Diskuze k článku House of Cards: Nástup nového kultu a krvavé politiky
kopernickak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 7. 2017 / 19:23:14 (před 7 roky)
off

Dlouho jsem váhala, až teď nedávno jsem se ukecala ke sledování tohoto seriálu. Ačkoliv "politické" seriály vůbec, ale ani náhodou nemusím, tak tenhle mě dostal tak, že jsem všechny řady zvládla za pár dní. Skvělý děj, skvělí herci, můžu všem doporučit.

Gae
Sjuuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 7. 2017 / 22:51:24 (před 7 roky)
off

Podle tohoto článku mě seriál velice nadchl a až budu mít čas, určitě se na něj podívám. Dříve jsem neměla "potřebu" ho shlédnout, ale tento článek mi ho trochu přiblížil z jiného úhlu pohledu.

Jsem seriálový maniak.
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 7. 2017 / 03:09:51 (před 7 roky)
off

v Číně to nepoznalo cenzuru protože to USA vykresluje jako sídlo korupce, skvěle zneužité k propagandě :D

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
19. 7. 2017 / 07:12:19 (před 7 roky)
off

Škoda jen, že tam není více zajímavých postav.

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
19. 7. 2017 / 09:31:10 (před 7 roky)
off

Nějak jsem nepochopila smysl tohoto článku... Seriál není nový, takže něco jako Novinka pod lupou nepřichází v úvahu, je poměrně dost známý, vysílala se už pátá série, běží i na ČT2. Navíc v článku není ani nic moc zajímavého, žádná analýza, zamyšlení... A ještě si vysloužil místo ne mezi Bleskovkami, ale mezi hlavními články. Ze zvědavosti jsem ho otevřela, co se dozvím, ale zjistila jsem, že nic. Teď bude mít S lupou do historie svou sesterskou, více viditelnou rubriku?

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
19. 7. 2017 / 10:42:23 (před 7 roky)
off
Clear napsal(a):

Nějak jsem nepochopila smysl tohoto článku... Seriál není nový, takže něco jako Novinka pod lupou nepřichází v úvahu, je poměrně dost známý, vysílala se už pátá série, běží i na ČT2. Navíc v článku není ani nic moc zajímavého, žádná analýza, zamyšlení... A ještě si vysloužil místo ne mezi Bleskovkami, ale mezi hlavními články. Ze zvědavosti jsem ho otevřela, co se dozvím, ale zjistila jsem, že nic. Teď bude mít S lupou do historie svou sesterskou, více viditelnou rubriku?

Tyhle "informativní" články vychází už rok :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 7. 2017 / 11:04:41 (před 7 roky)
off

Aaaa oni nehýbou kamerou? no proto mi to přijde tak skvěle natočené. 2.5 mld Kč za sérii? No to je teda balík O_o

pumask
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
20. 7. 2017 / 05:45:15 (před 7 roky)
off

FU proste zbožňujem :D

IZFNP
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 8. 2017 / 15:29:23 (před 7 roky)
off

Zrovna včera som dopozerala zatiaľ poslednú sériu. Neskutočný seriál, síce so slabšími miestami, ale stále jeden z najlepších seriálov v žánre i mimo neho. Spacey a Wrightová sú naprosto famózni.

Sarcastic? Me? No way!