Dlouho jsem váhala, až teď nedávno jsem se ukecala ke sledování tohoto seriálu. Ačkoliv "politické" seriály vůbec, ale ani náhodou nemusím, tak tenhle mě dostal tak, že jsem všechny řady zvládla za pár dní. Skvělý děj, skvělí herci, můžu všem doporučit.
Podle tohoto článku mě seriál velice nadchl a až budu mít čas, určitě se na něj podívám. Dříve jsem neměla "potřebu" ho shlédnout, ale tento článek mi ho trochu přiblížil z jiného úhlu pohledu.
v Číně to nepoznalo cenzuru protože to USA vykresluje jako sídlo korupce, skvěle zneužité k propagandě :D
Škoda jen, že tam není více zajímavých postav.
Nějak jsem nepochopila smysl tohoto článku... Seriál není nový, takže něco jako Novinka pod lupou nepřichází v úvahu, je poměrně dost známý, vysílala se už pátá série, běží i na ČT2. Navíc v článku není ani nic moc zajímavého, žádná analýza, zamyšlení... A ještě si vysloužil místo ne mezi Bleskovkami, ale mezi hlavními články. Ze zvědavosti jsem ho otevřela, co se dozvím, ale zjistila jsem, že nic. Teď bude mít S lupou do historie svou sesterskou, více viditelnou rubriku?
Clear napsal(a):
Nějak jsem nepochopila smysl tohoto článku... Seriál není nový, takže něco jako Novinka pod lupou nepřichází v úvahu, je poměrně dost známý, vysílala se už pátá série, běží i na ČT2. Navíc v článku není ani nic moc zajímavého, žádná analýza, zamyšlení... A ještě si vysloužil místo ne mezi Bleskovkami, ale mezi hlavními články. Ze zvědavosti jsem ho otevřela, co se dozvím, ale zjistila jsem, že nic. Teď bude mít S lupou do historie svou sesterskou, více viditelnou rubriku?
Tyhle "informativní" články vychází už rok :D
Aaaa oni nehýbou kamerou? no proto mi to přijde tak skvěle natočené. 2.5 mld Kč za sérii? No to je teda balík O_o
Zrovna včera som dopozerala zatiaľ poslednú sériu. Neskutočný seriál, síce so slabšími miestami, ale stále jeden z najlepších seriálov v žánre i mimo neho. Spacey a Wrightová sú naprosto famózni.