Já jsem s oznámením konce opravdu spokojená 100 epizod je krásné a pořád lepší to krásně zakončit, než z toho udělat něco co bude fraška. Bude to myslím si krásný poslední rok a tím pádem 6 let krásné práce :)
Seriál jsem objevila v době,kdy už běžela druhá řada a hned se mi líbil.A vzhledem k tomu,že je to TEEN,to taky nemůžou natahovat donekonečna.Těším se na další řadu,ale hlavně aby to zakončili nějak důstojně,některé konce seriálů nejsou bůhví co..
Je škoda, že už to chtějí ukončit, ale co se dá dělat. Je to super seriál, který si podle mě kvalitu stále drží. Jen doufám, že teda v šesté sérii ukončí všechny dějové linky - kam se poděl Isaac, Derek, Peter, Kate, Ethan, Danny, Cora a další. S příběhem Kiry jsme teda nejspíš skončili tím, že odešla ke Skinwalkerům a dalšího vývoje se už nedočká (možná potenciální spin-off?). Přijde mi, že na to, že to bude konec, je tam spoustu nedořešených věcí. Doufal jsem, že třeba ještě pár let budou pokračovat (Liam jako hlavní hrdina) a třeba se tam všechno dořeší. Jsem proto zvědav, jak se s poslední řadou poperou.
Je mi to líto, ale čekal jsem to. Stovka je dobré číslo na zakončení. A jsem rád, že se vrací Peter.
Docela mě to šokovalo, ale je dobré v nejlepším přestat, přesto mi seriál bude chybět!
Seriál mám velmi ráda a byla bych ráda kdyby pokračoval. Pro mě to však není zas takové překvapení, Scott a ostatní studují poslední rok střední školy. A pokud vše tuto sérii dopadne dobře, Scott (pokud vím) chce zůstat v Beacon Hills, zatímco Stiles chce studovat práva. Tím pádem by asi nemělo moc cenu udržovat seriál při životě.
Seriál má to nejlepší dávno za sebou. Poslední série byly už dost velká blbost. Nebo je to možná mnou, že už přestávám být cílovka. Ale všechny oblíbené postavy jsou pryč, nové jsou otravné, příběh je plytký. Vše je zaměřeno čistě na efekt a uspokojení cílové skupiny. Říkala jsem si, že na další řadu už koukat nebudu, ale když už je poslední tak to možná ještě těch pár episod přežiju, abych věděla, jak to teda všechno dopadne.
Mám za sebou zatím 4 série, tenhle seriál si musím kouskovat. Konec mi srdce nějak neláme.
Bez Dereka mě to přestalo bavit už dávno,ale neopustím ty vlčata a dokoukám,to si seriál zaslouží.
Upřímně, už je to celkem slatátina. Stále mě to baví a je dobře, že se pracuje s vícero možnostma, ale aby vlkodlacích, lovcích, nogitsunech a zvrácených doktorech přišli nějací týpci z divokého západu? Minimálně jsou do toho stylizovaní. Přijde mi, že už se celkem přehání.
Nicméně jsem ráda, že Jeff se rozhodl v nejlepším přestat, což nemůžeme říct o tvůrcích takového TVD, že. Celkem mě to šokovalo, protože show si stále vede velice dobře, ale tak..odejít na vrcholu, to je poměrně moudré, než to natahovat.
Mrzí mě to, ale na druhou stranu je to zřejmě opravdu dobře, že to nenatahují donekonečna. Snad udělají ukončené bombastické finále.
Seriál mám rada, ale akosi som to aj čakala. Vzhľadom na názov seriálu to nemôže ísť do nekonečna, a snáď dostaneme super finálnu sériu, a Peter k tomu! Jeej :))