Diskuze k článku Seriálové osudy: Teen Wolf
Mistin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 7. 2016 / 09:26:03 (před 8 roky)
off

Já jsem s oznámením konce opravdu spokojená 100 epizod je krásné a pořád lepší to krásně zakončit, než z toho udělat něco co bude fraška. Bude to myslím si krásný poslední rok a tím pádem 6 let krásné práce :)

truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
22. 7. 2016 / 09:47:27 (před 8 roky)
off

Šok,to jsem nečekala.

Elfi76
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 7. 2016 / 09:59:01 (před 8 roky)
off

Seriál jsem objevila v době,kdy už běžela druhá řada a hned se mi líbil.A vzhledem k tomu,že je to TEEN,to taky nemůžou natahovat donekonečna.Těším se na další řadu,ale hlavně aby to zakončili nějak důstojně,některé konce seriálů nejsou bůhví co..

tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
22. 7. 2016 / 10:06:51 (před 8 roky)
off

Je škoda, že už to chtějí ukončit, ale co se dá dělat. Je to super seriál, který si podle mě kvalitu stále drží. Jen doufám, že teda v šesté sérii ukončí všechny dějové linky - kam se poděl Isaac, Derek, Peter, Kate, Ethan, Danny, Cora a další. S příběhem Kiry jsme teda nejspíš skončili tím, že odešla ke Skinwalkerům a dalšího vývoje se už nedočká (možná potenciální spin-off?). Přijde mi, že na to, že to bude konec, je tam spoustu nedořešených věcí. Doufal jsem, že třeba ještě pár let budou pokračovat (Liam jako hlavní hrdina) a třeba se tam všechno dořeší. Jsem proto zvědav, jak se s poslední řadou poperou.

havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
22. 7. 2016 / 10:13:52 (před 8 roky)
on

Je mi to líto, ale čekal jsem to. Stovka je dobré číslo na zakončení. A jsem rád, že se vrací Peter.

Cherry :-*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 7. 2016 / 10:21:17 (před 8 roky)
off

Docela mě to šokovalo, ale je dobré v nejlepším přestat, přesto mi seriál bude chybět!

Seriály jsou moje droga a tato stránka je bránou do sedmého nebe. - Cherry :-*
angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 7. 2016 / 10:26:16 (před 8 roky)
off

Seriál mám velmi ráda a byla bych ráda kdyby pokračoval. Pro mě to však není zas takové překvapení, Scott a ostatní studují poslední rok střední školy. A pokud vše tuto sérii dopadne dobře, Scott (pokud vím) chce zůstat v Beacon Hills, zatímco Stiles chce studovat práva. Tím pádem by asi nemělo moc cenu udržovat seriál při životě.

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 7. 2016 / 10:36:30
Maya
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 7. 2016 / 11:46:39 (před 8 roky)
off

Seriál má to nejlepší dávno za sebou. Poslední série byly už dost velká blbost. Nebo je to možná mnou, že už přestávám být cílovka. Ale všechny oblíbené postavy jsou pryč, nové jsou otravné, příběh je plytký. Vše je zaměřeno čistě na efekt a uspokojení cílové skupiny. Říkala jsem si, že na další řadu už koukat nebudu, ale když už je poslední tak to možná ještě těch pár episod přežiju, abych věděla, jak to teda všechno dopadne.

Katerina Petrova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 7. 2016 / 12:23:06 (před 8 roky)
off

Velký šok, seriál mi bude moc chybět!

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 7. 2016 / 12:35:44 (před 8 roky)
off

Mám za sebou zatím 4 série, tenhle seriál si musím kouskovat. Konec mi srdce nějak neláme.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 7. 2016 / 13:51:55 (před 8 roky)
off

Bez Dereka mě to přestalo bavit už dávno,ale neopustím ty vlčata a dokoukám,to si seriál zaslouží.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 7. 2016 / 15:06:10 (před 8 roky)
off

Upřímně, už je to celkem slatátina. Stále mě to baví a je dobře, že se pracuje s vícero možnostma, ale aby vlkodlacích, lovcích, nogitsunech a zvrácených doktorech přišli nějací týpci z divokého západu? Minimálně jsou do toho stylizovaní. Přijde mi, že už se celkem přehání.
Nicméně jsem ráda, že Jeff se rozhodl v nejlepším přestat, což nemůžeme říct o tvůrcích takového TVD, že. Celkem mě to šokovalo, protože show si stále vede velice dobře, ale tak..odejít na vrcholu, to je poměrně moudré, než to natahovat.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 7. 2016 / 15:06:39
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 7. 2016 / 15:53:30 (před 8 roky)
off

Mrzí mě to, ale na druhou stranu je to zřejmě opravdu dobře, že to nenatahují donekonečna. Snad udělají ukončené bombastické finále.

VeronicaElisse
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 7. 2016 / 19:17:57 (před 8 roky)
off

Seriál mám rada, ale akosi som to aj čakala. Vzhľadom na názov seriálu to nemôže ísť do nekonečna, a snáď dostaneme super finálnu sériu, a Peter k tomu! Jeej :))

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
1. 8. 2016 / 12:35:46 (před 8 roky)
off

Poslední série mě už nebavila a přišla mi zbytečně zmatená a přeplácaná. Doufám, že teda aspoň ta poslední se zase trochu zvedne kvalitou.