Diskuze k článku Novinka pod lupou: Van Helsing
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
4. 8. 2016 / 17:07:14 (před 8 roky)
off

To chci vidět,opravdu to chci vidět....nezaručuji,že nezůstane jen u prvního dílu,ale to ukáže až čas a kvalita seriálu :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Fifipek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
4. 8. 2016 / 18:30:27 (před 8 roky)
off

Přišlo mně, že tvůrci nepochopili význam pilotu a místo toho, aby na seriál nalákali, tak diváka spíše odradili...tohle byl pilot průměrnýho seriálu z 90. let, to by se prostě dnes stávat nemělo....

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 8. 2016 / 19:58:26 (před 8 roky)
off

Tak tady s tím hodnocením souhlasím, asi jsem očekávala hodně. Snad se s dalšími díly ta úroveň zvedne.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
4. 8. 2016 / 23:52:39 (před 8 roky)
off

Budoucnost a postapo tématiku mám hodně rád, ale tohle mě (hodnoceno po traileru) bohužel nijak neoslovilo. Nenalákalo mě to ani k pilotu, radši asi věnuju čas jiným seriálům.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 8. 2016 / 00:02:37 (před 8 roky)
off

První dil byl teda dobrá blbost. Syfy mi prostě těžce nesedí, ještě se mi od nich snad nic nelíbilo.. teď se chystám na The Expanse a pokud ani tam neuspějí, tak už je úplně odepíšu.. :D

Romix
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 8. 2016 / 06:14:16 (před 8 roky)
off

určitě se na to podívám každopádně pilot bývá často hrůza protože všechno hrrrr Syfy v tomhle vyniká ale loni tohle zazdilo i Supergirl na startu.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 8. 2016 / 10:11:33 (před 8 roky)
off

Laka ma to zu len kvoli tomu ze je to Van Helsing, ale musim povedat ze trailer, ktory by mal divaka navnadit a nalakat, bol strasne chaotciky. hodnotenie tiez nic moc, tak sa uvidi ci kvalita stupne...

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
5. 8. 2016 / 17:46:32 (před 8 roky)
off

Doufala jsem, že to bude lepší, ale hodnocení pilotu mě trochu zklamalo. Přesto na pilot mrknu, a uvidím, jestli budu sledovat dál nebo ne.

Mad.Awe
Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 8. 2016 / 10:53:48 (před 8 roky)
off

Když už nic jinýho, tak to aspoň vypadá krvavě.

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
17. 8. 2016 / 09:39:59 (před 8 roky)
off

Upřímně? Čekala jsem víc. začátek fajn, flashback taky, ale pak už mě dostala jen Scéna ve sprše mezi Van a Axelemtakže uvidíme po dalších par dílech. Už jsem se naučila nesoudit jen podle pilotu.

Gabka
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 10. 2016 / 19:23:05 (před 8 roky)
off

takze pozrel som prve 3 casti a odporucam pozriet aspon prve 2 naraz az v tej druhej totiz vysvetluju udalosti ako vlastne zacali a kto je kto a podobne a ak pozriete vsetky 3 tak nic nepokazite asi kazda cast konci tak trochu spoilerom ... za mna 70 mozno 80 % .. je to pozeratelne , su tam technicke chyby a nedomyslene veci ale inak ako na zabitie casu fajn serial ..ziadny zazrak ale fajn ...