To chci vidět,opravdu to chci vidět....nezaručuji,že nezůstane jen u prvního dílu,ale to ukáže až čas a kvalita seriálu :)
Přišlo mně, že tvůrci nepochopili význam pilotu a místo toho, aby na seriál nalákali, tak diváka spíše odradili...tohle byl pilot průměrnýho seriálu z 90. let, to by se prostě dnes stávat nemělo....
Tak tady s tím hodnocením souhlasím, asi jsem očekávala hodně. Snad se s dalšími díly ta úroveň zvedne.
Budoucnost a postapo tématiku mám hodně rád, ale tohle mě (hodnoceno po traileru) bohužel nijak neoslovilo. Nenalákalo mě to ani k pilotu, radši asi věnuju čas jiným seriálům.
První dil byl teda dobrá blbost. Syfy mi prostě těžce nesedí, ještě se mi od nich snad nic nelíbilo.. teď se chystám na The Expanse a pokud ani tam neuspějí, tak už je úplně odepíšu.. :D
určitě se na to podívám každopádně pilot bývá často hrůza protože všechno hrrrr Syfy v tomhle vyniká ale loni tohle zazdilo i Supergirl na startu.
Laka ma to zu len kvoli tomu ze je to Van Helsing, ale musim povedat ze trailer, ktory by mal divaka navnadit a nalakat, bol strasne chaotciky. hodnotenie tiez nic moc, tak sa uvidi ci kvalita stupne...
Doufala jsem, že to bude lepší, ale hodnocení pilotu mě trochu zklamalo. Přesto na pilot mrknu, a uvidím, jestli budu sledovat dál nebo ne.
Upřímně? Čekala jsem víc. začátek fajn, flashback taky, ale pak už mě dostala jen Scéna ve sprše mezi Van a Axelemtakže uvidíme po dalších par dílech. Už jsem se naučila nesoudit jen podle pilotu.
takze pozrel som prve 3 casti a odporucam pozriet aspon prve 2 naraz az v tej druhej totiz vysvetluju udalosti ako vlastne zacali a kto je kto a podobne a ak pozriete vsetky 3 tak nic nepokazite asi kazda cast konci tak trochu spoilerom ... za mna 70 mozno 80 % .. je to pozeratelne , su tam technicke chyby a nedomyslene veci ale inak ako na zabitie casu fajn serial ..ziadny zazrak ale fajn ...