Diskuze k článku Co se chystá na SyFy
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
25. 4. 2012 / 13:57:49 (před 12 roky)
off

Téééda... nechci shazovat ostatní seriály, ale zaujal mě jen Defender, myslím, že tohle téma by mohlo mít potenciál do budoucna.. takové spojení SGU a Star Treku: Enterprise...

And when my time is up, have I done enough?
puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
25. 4. 2012 / 15:36:49 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Téééda... nechci shazovat ostatní seriály, ale zaujal mě jen Defender, myslím, že tohle téma by mohlo mít potenciál do budoucna..

Súhlasím a dúfam,že to kvalitne spracujú.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Saleas
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 4. 2012 / 15:53:19 (před 12 roky)
off

Naprosto mne to nezaujalo a spíše zklamalo, že budou dávat něco takového místo Blood & Chrome :(

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
25. 4. 2012 / 15:54:28 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Téééda... nechci shazovat ostatní seriály, ale zaujal mě jen Defender, myslím, že tohle téma by mohlo mít potenciál do budoucna.. takové spojení SGU a Star Treku: Enterprise...

Jj, Defender mě taky zaujal hodně :) Doufam, že se z toho vyklube po delší době zase pořádná scifárna. A myslim, že by se dalo vybrat i z dalších... snad se konečně SyFy probralo a uvědomilo si, z čeho vůbec vychází názech jejich stanice.

Saleas napsal(a):

Naprosto mne to nezaujalo a spíše zklamalo, že budou dávat něco takového místo Blood & Chrome :(

jo, ale s Blood & Chrome mě taky naštvali :-/

There are no cows in space.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 4. 2012 / 15:56:26
Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 4. 2012 / 18:30:22 (před 12 roky)
off

že bych si z jejich tvorby konečně něco vybrala? myslím, že tak polovině plánovaného dávám šanci a pak uvidím, jestli u něčeho vydržím déle jak 5 epizod

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Metrix
Uživatel od první verze | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
25. 4. 2012 / 18:30:38 (před 12 roky)
off

Jsou všechny tyto uvedené seriály pro sezonu 2013 nebo již některé začnou dříve?
Děkuji

There is only one god, and his name is Death. And there is only one thing we say to Death: Not today!
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 4. 2012 / 19:10:50 (před 12 roky)
off
Metrix napsal(a):

Jsou všechny tyto uvedené seriály pro sezonu 2013 nebo již některé začnou dříve?
Děkuji

Těžko říct, nebylo u toho uvedeno více, než in development. Ale osobně myslím, že jediný co má šanci dostat se na obrazovky letos je Rewind. Dokonce bych tipnul, že to stihnou i do léta...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
25. 4. 2012 / 20:01:26 (před 12 roky)
off

Defender. Konečně sci-fi seriál, který tady chybí. Kromě animovaných Clone Wars v podstatě nic podobného neběží od doby konce SGU. Na to bych se docela těšil.

Aby tě sežral velkej pes!
toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
25. 4. 2012 / 20:24:13 (před 12 roky)
off

Novinky ze Syfy mě vždy nechávají chladným, nevzpomínám si, jestli jsem kdy některému seriálu z jejich produkce dal víc než 80%, průměr je spíš 70%, nicméně je to pro mě taková "Vysočina" mezi ostatními salámy, tzn. takovej "konzumák" :) takže na některé věci jsem zvědavý, i když po nich budu mít v žaludku prázdno :)
Defiance mě zatím zaujalo nejvíc, jak obsazením, tak, a to hlavně, produkčním štábem.
Defender, pokud by byl jako druhá polovina SGU (což do teď považuju asi za to nejlepší z produkce SyFy), by mohlo být zajímavé, ale je tu to "pokud" (např. SGU mě opravdu chytlo až před koncem, do té doby to byla napodobenina Battlestar Galactica a to ani BSG nemusím ;)
Na co se ovšem vůbec netěším a co pravděpodobně neskouknu, bude Adjustment Bureau - Film u mě totálně propadl (čekal jsem zajímavé sci-fi a on to byl romanťák! :) a když vidím, kdo za tím seriálem stojí, tak... ;)

For fans by fans
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 4. 2012 / 20:24:55 (před 12 roky)
off

Snad ten Rewind, uvidime...

Maruxs
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 4. 2012 / 20:30:24 (před 12 roky)
off

Pár kousků vypadá docela zajímavě, ale radši se moc netěším, natočí piloty, budou o nich dva roky mluvit, pak je strčí do šuplíku, možná někdy odvysílají a začne to nanovo s něčím dalším... Známe je :o)

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 4. 2012 / 20:39:47 (před 12 roky)
off

Naprosto nic mě nezaujalo, takže žádná náhrada za eureku se nejspíš konat nebude :(

Katschaba
25. 4. 2012 / 21:06:45 (před 12 roky)
off

Koukám, že se sci-fi seriály se roztrhl pytel. Podle popisků to vypadá zajímavě, tak pak uvidím, čemu dám šanci a čemu ne :)

Jinak souhlas s tím Adjustment Bureau, film se mi zrovna nijak nelíbil, tak seriál asi též vynechám. Nejvíc mě asi zaujali Defiance, Rewind, Defender.

Btw ten Grave sight, nevím proč ale podle popisku mi to připomíná nějaký jiný už vysílaný seriál. Taky nějaká ženská dokáže mluvit s mrtvolama, nebo že je na chvíli oživí oni řeknou, kdo je zabil a pak zase umřou. Ale nějak si nevzpomenu jak se ten seriál jmenuje, viděla jsem vždycky jen občas v televizi nějaké části dílu.

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Fruiko
25. 4. 2012 / 21:10:56 (před 12 roky)
off
Katschaba napsal(a):

Btw ten Grave sight, nevím proč ale podle popisku mi to připomíná nějaký jiný už vysílaný seriál. Taky nějaká ženská dokáže mluvit s mrtvolama, nebo že je na chvíli oživí oni řeknou, kdo je zabil a pak zase umřou. Ale nějak si nevzpomenu jak se ten seriál jmenuje, viděla jsem vždycky jen občas v televizi nějaké části dílu.

Pushing Daisies. Jeden z nejvíc cool seriálů posledních let co se stylizace a nápadů týče.

BTW a není to ženská, ale chlap. A není to moc sci-fi, ale taková lehce sladká krimi-komedie.

Katschaba
25. 4. 2012 / 21:22:01 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Pushing Daisies. Jeden z nejvíc cool seriálů posledních let co se stylizace a nápadů týče.

BTW a není to ženská, ale chlap. A není to moc sci-fi, ale taková lehce sladká krimi-komedie.

Chlap jo? Tak to jsem si to teda pomotala ještě s něčím jiným, jak tak koukám :) Jen že mi právě přišlo, že něco podobného tu už je :)

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 4. 2012 / 21:27:53 (před 12 roky)
off

No, nějaký seriály by mohly dopadnout dobře, tak snad se něco z toho pustí do tv, abysme měli na co koukat ;)

Milovnice seriálů <3
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
25. 4. 2012 / 21:31:08 (před 12 roky)
off

Mno něco vypadá velice zajímavě. Hodně mě zaujalo Rewind a Defender. Uvidíme, co se z toho vyklube :D

Halonek
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 4. 2012 / 21:35:01 (před 12 roky)
off
Katschaba napsal(a):

Chlap jo? Tak to jsem si to teda pomotala ještě s něčím jiným, jak tak koukám :) Jen že mi právě přišlo, že něco podobného tu už je :)

ty jsi urcite myslela Tru Calling :-)

Fruiko
25. 4. 2012 / 21:46:01 (před 12 roky)
off
Halonek napsal(a):

Zrovna jsem chtěl napsat.

Mili92
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 4. 2012 / 21:55:04 (před 12 roky)
off

Bohužel mě nic nezaujalo a dost mě to mrzí :(

Milád
Katschaba
25. 4. 2012 / 22:17:52 (před 12 roky)
off
Halonek napsal(a):

Jo měla jsem na mysli tohle :) Ale evidentně jsem oba seriály smíchala dohromady :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 4. 2012 / 08:04:41 (před 12 roky)
off

no jak už padlo, zatím to nevypadá, že by se něco vyrovnalo eurece, ale fullera určitě musím zkusit. to je povinnost. jinde si spíš ale počkám na trailery. takový popis může zavádět.

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 4. 2012 / 08:28:48 (před 12 roky)
off

Zaujalo mne Grave Sight. Jinak nic

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 4. 2012 / 11:35:15 (před 12 roky)
off

No nic moc - ani u jednoho sem si nřekl wau to to chci vidět :-/ No uvidíme co se z toho vyklube.

Ajam
Kuba Devera
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
26. 4. 2012 / 11:49:39 (před 12 roky)
off

Mě zaujalo The Adjustment Bureau, protože film se mi velmi líbil, ale řekl bych, že je to téma tak na jednu sérii.

Eluap
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 4. 2012 / 21:45:47 (před 12 roky)
off

Uvídí se podle pilotu, ale stále marně čekám na Sanctury, bohužel stále nic:/, no co, naděje umírá poslední...

404 Not found...
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 5. 2012 / 12:55:24 (před 12 roky)
off

Pokud se dá Defender do pohybu, tak si zamlouvám titulkování :) ten seriál mě zajímá :)

And when my time is up, have I done enough?