Téééda... nechci shazovat ostatní seriály, ale zaujal mě jen Defender, myslím, že tohle téma by mohlo mít potenciál do budoucna.. takové spojení SGU a Star Treku: Enterprise...
Seraphine313 napsal(a):
Téééda... nechci shazovat ostatní seriály, ale zaujal mě jen Defender, myslím, že tohle téma by mohlo mít potenciál do budoucna..
Súhlasím a dúfam,že to kvalitne spracujú.
Naprosto mne to nezaujalo a spíše zklamalo, že budou dávat něco takového místo Blood & Chrome :(
Seraphine313 napsal(a):
Téééda... nechci shazovat ostatní seriály, ale zaujal mě jen Defender, myslím, že tohle téma by mohlo mít potenciál do budoucna.. takové spojení SGU a Star Treku: Enterprise...
Jj, Defender mě taky zaujal hodně :) Doufam, že se z toho vyklube po delší době zase pořádná scifárna. A myslim, že by se dalo vybrat i z dalších... snad se konečně SyFy probralo a uvědomilo si, z čeho vůbec vychází názech jejich stanice.
Saleas napsal(a):
Naprosto mne to nezaujalo a spíše zklamalo, že budou dávat něco takového místo Blood & Chrome :(
jo, ale s Blood & Chrome mě taky naštvali :-/
že bych si z jejich tvorby konečně něco vybrala? myslím, že tak polovině plánovaného dávám šanci a pak uvidím, jestli u něčeho vydržím déle jak 5 epizod
Jsou všechny tyto uvedené seriály pro sezonu 2013 nebo již některé začnou dříve?
Děkuji
Metrix napsal(a):
Jsou všechny tyto uvedené seriály pro sezonu 2013 nebo již některé začnou dříve?
Děkuji
Těžko říct, nebylo u toho uvedeno více, než in development. Ale osobně myslím, že jediný co má šanci dostat se na obrazovky letos je Rewind. Dokonce bych tipnul, že to stihnou i do léta...
Defender. Konečně sci-fi seriál, který tady chybí. Kromě animovaných Clone Wars v podstatě nic podobného neběží od doby konce SGU. Na to bych se docela těšil.
Novinky ze Syfy mě vždy nechávají chladným, nevzpomínám si, jestli jsem kdy některému seriálu z jejich produkce dal víc než 80%, průměr je spíš 70%, nicméně je to pro mě taková "Vysočina" mezi ostatními salámy, tzn. takovej "konzumák" :) takže na některé věci jsem zvědavý, i když po nich budu mít v žaludku prázdno :)
Defiance mě zatím zaujalo nejvíc, jak obsazením, tak, a to hlavně, produkčním štábem.
Defender, pokud by byl jako druhá polovina SGU (což do teď považuju asi za to nejlepší z produkce SyFy), by mohlo být zajímavé, ale je tu to "pokud" (např. SGU mě opravdu chytlo až před koncem, do té doby to byla napodobenina Battlestar Galactica a to ani BSG nemusím ;)
Na co se ovšem vůbec netěším a co pravděpodobně neskouknu, bude Adjustment Bureau - Film u mě totálně propadl (čekal jsem zajímavé sci-fi a on to byl romanťák! :) a když vidím, kdo za tím seriálem stojí, tak... ;)
Pár kousků vypadá docela zajímavě, ale radši se moc netěším, natočí piloty, budou o nich dva roky mluvit, pak je strčí do šuplíku, možná někdy odvysílají a začne to nanovo s něčím dalším... Známe je :o)
Naprosto nic mě nezaujalo, takže žádná náhrada za eureku se nejspíš konat nebude :(
Koukám, že se sci-fi seriály se roztrhl pytel. Podle popisků to vypadá zajímavě, tak pak uvidím, čemu dám šanci a čemu ne :)
Jinak souhlas s tím Adjustment Bureau, film se mi zrovna nijak nelíbil, tak seriál asi též vynechám. Nejvíc mě asi zaujali Defiance, Rewind, Defender.
Btw ten Grave sight, nevím proč ale podle popisku mi to připomíná nějaký jiný už vysílaný seriál. Taky nějaká ženská dokáže mluvit s mrtvolama, nebo že je na chvíli oživí oni řeknou, kdo je zabil a pak zase umřou. Ale nějak si nevzpomenu jak se ten seriál jmenuje, viděla jsem vždycky jen občas v televizi nějaké části dílu.
Katschaba napsal(a):
Btw ten Grave sight, nevím proč ale podle popisku mi to připomíná nějaký jiný už vysílaný seriál. Taky nějaká ženská dokáže mluvit s mrtvolama, nebo že je na chvíli oživí oni řeknou, kdo je zabil a pak zase umřou. Ale nějak si nevzpomenu jak se ten seriál jmenuje, viděla jsem vždycky jen občas v televizi nějaké části dílu.
Pushing Daisies. Jeden z nejvíc cool seriálů posledních let co se stylizace a nápadů týče.
BTW a není to ženská, ale chlap. A není to moc sci-fi, ale taková lehce sladká krimi-komedie.
Fruiko napsal(a):
Pushing Daisies. Jeden z nejvíc cool seriálů posledních let co se stylizace a nápadů týče.
BTW a není to ženská, ale chlap. A není to moc sci-fi, ale taková lehce sladká krimi-komedie.
Chlap jo? Tak to jsem si to teda pomotala ještě s něčím jiným, jak tak koukám :) Jen že mi právě přišlo, že něco podobného tu už je :)
No, nějaký seriály by mohly dopadnout dobře, tak snad se něco z toho pustí do tv, abysme měli na co koukat ;)
Mno něco vypadá velice zajímavě. Hodně mě zaujalo Rewind a Defender. Uvidíme, co se z toho vyklube :D
Katschaba napsal(a):
Chlap jo? Tak to jsem si to teda pomotala ještě s něčím jiným, jak tak koukám :) Jen že mi právě přišlo, že něco podobného tu už je :)
ty jsi urcite myslela Tru Calling :-)
Halonek napsal(a):
Zrovna jsem chtěl napsat.
Halonek napsal(a):
Jo měla jsem na mysli tohle :) Ale evidentně jsem oba seriály smíchala dohromady :D
no jak už padlo, zatím to nevypadá, že by se něco vyrovnalo eurece, ale fullera určitě musím zkusit. to je povinnost. jinde si spíš ale počkám na trailery. takový popis může zavádět.
No nic moc - ani u jednoho sem si nřekl wau to to chci vidět :-/ No uvidíme co se z toho vyklube.
Mě zaujalo The Adjustment Bureau, protože film se mi velmi líbil, ale řekl bych, že je to téma tak na jednu sérii.
Uvídí se podle pilotu, ale stále marně čekám na Sanctury, bohužel stále nic:/, no co, naděje umírá poslední...
Pokud se dá Defender do pohybu, tak si zamlouvám titulkování :) ten seriál mě zajímá :)