No tak na tohle jsem zvědavej a pokud to bude opravdu podobný LiS tak to bude hodně srandy
S hodnocením souhlas. Povedlo se vytvořit milý kousek, který drží od začátku do konce. Snad se další díl ponesou ve stejném duchu :)
Mně se to hodně líbí, trochu mi to připomíná Flashpoint, který teď proběhl, ale jinak se máte vy, kteří se na Frequency teprve chystáte, na co těšit :) uvidíme, jaké budou další díly... a doufám taky ve větší sledovanost! :D
Tak to jsem asi jediný koho ten trailer + pilot vůbec nenalákal.
Butcher napsal(a):
Tak to jsem asi jediný koho ten trailer + pilot vůbec nenalákal.
A film znáš ;)? Já bych řekla, že hodně lidí se na to těšilo/bylo zvědavo hlavně kvůli filmové předlohy. Já ji znám, viděla jsem několikrát a i proto jsem na to fakt víc než zvědavá (i když Payton nemá charisma Jima Caviezela).
Také s hodnocením souhlasím,povedlo se to hodně :)
andromache napsal(a):
A film znáš ;)? Já bych řekla, že hodně lidí se na to těšilo/bylo zvědavo hlavně kvůli filmové předlohy. Já ji znám, viděla jsem několikrát a i proto jsem na to fakt víc než zvědavá (i když Payton nemá charisma Jima Caviezela).
Podle ratingu tech natesenych lidi tolik nebylo.
Vysoko očakávaná novinka, dúfajme, že sa tie čísla tročku polepšia, aby sme si to mohli vychutnať bez obáv o osud seriálu.
Tak já jsem s pilotem více než spokojen. Doufám jen teda, že se ta sledovanost zvedne a seriál nám nezruší. Jinak pro mě zatím jeden ze tří nejlepších pilotů nové sezóny společně s Timeless a Westworld.
andromache napsal(a):
já ten film viděla, a docela se mi líbil. Takže stojí se na to mrknout?
To vypadá hodně dobře, určitě seriál vyzkouším. :-)
Popis mě nějak moc nenalákal, takže jsem se do pilotu nehrnula. A nakonec jsem byla tedy hodně příjemně překvapená. Neslo se to v trochu jiném duchu, než jsem čekala. Jenom se trochu bojím, že díky sledovanosti nám seriál zruší bez nějakého slušného zakončení, což by byla opravdu škoda.
film mám veľmi rada a patrí medzi moje top filmy. za seriálom stojí Jeremy Carver a herci sú všetci do jedného sympatickí. tešila som sa na pilot. no a po jeho zhliadnutí môžem povedať, že sa mi frequency veľmi páči a nechápem tie nízke čísla...moja prvá myšlienka po pilote bola takto dáko to vyzerá keď sa stretne frequency a butterfly effect, teda dva veľmi kvalitné a obľúbené filmy
Pri porovnani s timeless toto vychadza v niecom lepsie a to ze zmenyv minulosti su okamzite prenesene do sucasnosti a hned sa prejavia. neuveritelne mi to pripomina moj oblubeny film o zmenach minulosti - Osudovy dotyk. kedze ma ale obe spomienky tak aby nedopadla ako on ze mu hrozilo ze tolko spomienok jednoducho nemoze mat ... .
Super pilot uz sa tesim na dalsiu cast.