Diskuze k článku Novinka pod lupou: Frequency
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
6. 10. 2016 / 20:42:38 (před 8 roky)
on

No tak na tohle jsem zvědavej a pokud to bude opravdu podobný LiS tak to bude hodně srandy

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 10. 2016 / 20:57:33 (před 8 roky)
off

S hodnocením souhlas. Povedlo se vytvořit milý kousek, který drží od začátku do konce. Snad se další díl ponesou ve stejném duchu :)

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
6. 10. 2016 / 21:43:32 (před 8 roky)
off

Mně se to hodně líbí, trochu mi to připomíná Flashpoint, který teď proběhl, ale jinak se máte vy, kteří se na Frequency teprve chystáte, na co těšit :) uvidíme, jaké budou další díly... a doufám taky ve větší sledovanost! :D

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
6. 10. 2016 / 23:55:19 (před 8 roky)
off

Tak to jsem asi jediný koho ten trailer + pilot vůbec nenalákal.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 10. 2016 / 23:55:42
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 10. 2016 / 00:45:01 (před 8 roky)
off
Butcher napsal(a):

Tak to jsem asi jediný koho ten trailer + pilot vůbec nenalákal.

A film znáš ;)? Já bych řekla, že hodně lidí se na to těšilo/bylo zvědavo hlavně kvůli filmové předlohy. Já ji znám, viděla jsem několikrát a i proto jsem na to fakt víc než zvědavá (i když Payton nemá charisma Jima Caviezela).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 10. 2016 / 13:32:44 (před 8 roky)
off

Také s hodnocením souhlasím,povedlo se to hodně :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 10. 2016 / 14:38:27 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

A film znáš ;)? Já bych řekla, že hodně lidí se na to těšilo/bylo zvědavo hlavně kvůli filmové předlohy. Já ji znám, viděla jsem několikrát a i proto jsem na to fakt víc než zvědavá (i když Payton nemá charisma Jima Caviezela).

Podle ratingu tech natesenych lidi tolik nebylo.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 10. 2016 / 16:02:32 (před 8 roky)
off

Vysoko očakávaná novinka, dúfajme, že sa tie čísla tročku polepšia, aby sme si to mohli vychutnať bez obáv o osud seriálu.

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
7. 10. 2016 / 16:16:59 (před 8 roky)
off

Tak já jsem s pilotem více než spokojen. Doufám jen teda, že se ta sledovanost zvedne a seriál nám nezruší. Jinak pro mě zatím jeden ze tří nejlepších pilotů nové sezóny společně s Timeless a Westworld.

Valesion
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 10. 2016 / 12:10:01 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

já ten film viděla, a docela se mi líbil. Takže stojí se na to mrknout?

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
9. 10. 2016 / 10:45:04 (před 8 roky)
off

To vypadá hodně dobře, určitě seriál vyzkouším. :-)

Mad.Awe
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 10. 2016 / 21:32:57 (před 8 roky)
off

Popis mě nějak moc nenalákal, takže jsem se do pilotu nehrnula. A nakonec jsem byla tedy hodně příjemně překvapená. Neslo se to v trochu jiném duchu, než jsem čekala. Jenom se trochu bojím, že díky sledovanosti nám seriál zruší bez nějakého slušného zakončení, což by byla opravdu škoda.

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 10. 2016 / 23:11:27 (před 8 roky)
off

film mám veľmi rada a patrí medzi moje top filmy. za seriálom stojí Jeremy Carver a herci sú všetci do jedného sympatickí. tešila som sa na pilot. no a po jeho zhliadnutí môžem povedať, že sa mi frequency veľmi páči a nechápem tie nízke čísla...moja prvá myšlienka po pilote bola takto dáko to vyzerá keď sa stretne frequency a butterfly effect, teda dva veľmi kvalitné a obľúbené filmy

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 10. 2016 / 21:22:02 (před 8 roky)
off

Pri porovnani s timeless toto vychadza v niecom lepsie a to ze zmenyv minulosti su okamzite prenesene do sucasnosti a hned sa prejavia. neuveritelne mi to pripomina moj oblubeny film o zmenach minulosti - Osudovy dotyk. kedze ma ale obe spomienky tak aby nedopadla ako on ze mu hrozilo ze tolko spomienok jednoducho nemoze mat ... .
Super pilot uz sa tesim na dalsiu cast.

roka66
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
9. 5. 2017 / 19:06:01 (před 7 roky)
off

Seriál jsem zhlédl a docela mě zaujal. Ale nechápu kolik lidí si vždy stěžuje, že není pokračování. Já jsem kolikrát rád, že seriál je ukončen a má rozumný závěr, než ho potom natahovat a ztrácet pointu.Zrovna tady jsem rád, že se seriál neprodlužuje.

Roka66