Tak já rozhodně byla fanoušek Logana, takže mu držím palce. Ale z toho, co Alexis řekla, mám skoro pocit, že nakonec nebude ani s jedním z nich... :D
Jess a Rory, Jess a Rory, Jess a Rory...
Já znám opravdu minimum lidí, co by byli nějak extra pro Deana a Rory, spíše se to bije mezi fanoušky Jesse s Rory a Logana s Rory.
Spíše jsem čekala, že nám bude nabídnut(nebo spíše Rory)někdo čtvrtý.
Jsem ale opravdu zvědavá, jak se ty vztahy zakončí, popřípadně, který z nich dostane druhou šanci. Můj favorit je jasný, ted je jen otázka, jak to má Rory.
Nebo nás opět čeká nějaký ten feministický konec, kde bude Rory a její důstojnost.
Ja som tiež team Rory a Jess :D Dean bol nudný, Logan protivný :D :D Ale tak ak to bude niekto nový, tak to dokážem akceptovať. Všetko len nie Logan :D Ale teším sa už
aislinn napsal(a):
Tak já rozhodně byla fanoušek Logana, takže mu držím palce. Ale z toho, co Alexis řekla, mám skoro pocit, že nakonec nebude ani s jedním z nich... :D
Taky z toho mám ten pocit :D
S Rory se mi nejvíc líbil Jess. Dean taky nebyl špatný, ale přišel mi moc hodný. A Logana jsem neměla ráda vůbec. Hodně bych se ale divila, kdyby Rory během své kariéry nepoznala někoho dalšího, s kým by se rozhodla usadit. No, uvidíme, nicméně jsem ráda, že Jesse i Deana ještě uvidím. :)
Rozhodně fandím Jessovi :-) Logan mi byl hrozně protivný....
Z těch tří jsem určitě fandila Jessovi, Logan mi taky vadil, ale nakonec bych řekla, že stejně bude nejlepší někdo úplně jiný a že to tak i udělají.
Taky si myslím že nakonec bude mít Rory někoho jiného, ale pokud ne jsem pro Jesse :D
Těším se! Bude to paráda po těch letech!
Doufám, že bude s Jessem. Ten už od začátku byl nejlepší a nakonec se ještě změnil více k lepšímu, kdy šel za svými sny a dospěl a má s Rory jeden velmi důležitý rys společný- literaturu.
Logan byl od začátku frajírek, jako jediný důvod, proč s ním Rory byla vidím to, že pro ni byl něčím novým a velmi odlišným, zprvu i nedostupným.
Dean... ten mi vždy přišel hlavně jako pejsek. Stál vždy při ní, ale nikdy se nedokázal začít chovat více jako muž a bojovat za ní. Je zkrátka hodný, ale to tak moc až je nudný, nemluvě o tom, že mi nikdy nepřišel na stejné inteligenční úrovni jako Rory, potažmo právě Jess.
Někdo 4 by byl možná ještě více ideální, ale zase tyto chlapce už dobře známe a každý si našel své fanynky.
Mě se nejvíc líbil Logan :-) Ale přiznám se, že poslední série už jsem pak neviděla, tak nevím, co přesně se tam semlelo.
Tiež si skôr myslím, že prekvapia a Rory bude s niekým novým.. keby to však malo byť na mne, bol by to jednoznačne Jesse!
Těším se jak malý děcko na Vánoce :D mi se vždy nejvíc hodil k Rory Jess. U nej byl vidět největší posun,hlavně měli dost společného. Ikdyž nějak si nedokážu představit možnost,že bude úplně s někým novým,když jsme těch x let potkávali tyto tři postavy, které známe... A k Lorelai... Doufám,že s Lukem budou mít minimálně jedno dítko,které bude tak střelené jak Lor a přitom tak nabručené jak Luk :D
Bude to bomba!Těším se hrozně moc.
Těším se jak malé děcko :-) docela bych se divila, kdyby Rory nepotkala někoho nového, vzhledem k její práci. Přesto fandím Jessovi, který ji stále miluje ;-)