Diskuze k článku Gilmorky nabídnou závěr pro Rory a její přítele
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 9. 2016 / 19:22:58 (před 8 roky)
off

Tak já rozhodně byla fanoušek Logana, takže mu držím palce. Ale z toho, co Alexis řekla, mám skoro pocit, že nakonec nebude ani s jedním z nich... :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 9. 2016 / 19:23:31 (před 8 roky)
off

Jess a Rory, Jess a Rory, Jess a Rory...
Já znám opravdu minimum lidí, co by byli nějak extra pro Deana a Rory, spíše se to bije mezi fanoušky Jesse s Rory a Logana s Rory.

Spíše jsem čekala, že nám bude nabídnut(nebo spíše Rory)někdo čtvrtý.
Jsem ale opravdu zvědavá, jak se ty vztahy zakončí, popřípadně, který z nich dostane druhou šanci. Můj favorit je jasný, ted je jen otázka, jak to má Rory.
Nebo nás opět čeká nějaký ten feministický konec, kde bude Rory a její důstojnost.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 9. 2016 / 19:24:30
VeronicaElisse
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 9. 2016 / 19:26:53 (před 8 roky)
off

Ja som tiež team Rory a Jess :D Dean bol nudný, Logan protivný :D :D Ale tak ak to bude niekto nový, tak to dokážem akceptovať. Všetko len nie Logan :D Ale teším sa už

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 9. 2016 / 19:38:04 (před 8 roky)
off
aislinn napsal(a):

Tak já rozhodně byla fanoušek Logana, takže mu držím palce. Ale z toho, co Alexis řekla, mám skoro pocit, že nakonec nebude ani s jedním z nich... :D

Taky z toho mám ten pocit :D

crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 9. 2016 / 19:54:22 (před 8 roky)
off

S Rory se mi nejvíc líbil Jess. Dean taky nebyl špatný, ale přišel mi moc hodný. A Logana jsem neměla ráda vůbec. Hodně bych se ale divila, kdyby Rory během své kariéry nepoznala někoho dalšího, s kým by se rozhodla usadit. No, uvidíme, nicméně jsem ráda, že Jesse i Deana ještě uvidím. :)

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 9. 2016 / 20:59:51 (před 8 roky)
off

Rozhodně fandím Jessovi :-) Logan mi byl hrozně protivný....

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 9. 2016 / 21:07:14 (před 8 roky)
off

Z těch tří jsem určitě fandila Jessovi, Logan mi taky vadil, ale nakonec bych řekla, že stejně bude nejlepší někdo úplně jiný a že to tak i udělají.

Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
29. 9. 2016 / 21:38:23 (před 8 roky)
off

Taky si myslím že nakonec bude mít Rory někoho jiného, ale pokud ne jsem pro Jesse :D

CukyBaby
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 9. 2016 / 21:42:47 (před 8 roky)
off

Cekam nekoho noveho. Ale i tak pro me idealni Rory a Jess

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 9. 2016 / 22:28:50 (před 8 roky)
off

Těším se! Bude to paráda po těch letech!

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
theia.gab
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 9. 2016 / 06:13:34 (před 8 roky)
off

Doufám, že bude s Jessem. Ten už od začátku byl nejlepší a nakonec se ještě změnil více k lepšímu, kdy šel za svými sny a dospěl a má s Rory jeden velmi důležitý rys společný- literaturu.
Logan byl od začátku frajírek, jako jediný důvod, proč s ním Rory byla vidím to, že pro ni byl něčím novým a velmi odlišným, zprvu i nedostupným.
Dean... ten mi vždy přišel hlavně jako pejsek. Stál vždy při ní, ale nikdy se nedokázal začít chovat více jako muž a bojovat za ní. Je zkrátka hodný, ale to tak moc až je nudný, nemluvě o tom, že mi nikdy nepřišel na stejné inteligenční úrovni jako Rory, potažmo právě Jess.
Někdo 4 by byl možná ještě více ideální, ale zase tyto chlapce už dobře známe a každý si našel své fanynky.

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 9. 2016 / 08:38:03 (před 8 roky)
off

Mě se nejvíc líbil Logan :-) Ale přiznám se, že poslední série už jsem pak neviděla, tak nevím, co přesně se tam semlelo.

JustMyName
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 9. 2016 / 08:45:57 (před 8 roky)
off

Tiež si skôr myslím, že prekvapia a Rory bude s niekým novým.. keby to však malo byť na mne, bol by to jednoznačne Jesse!

Falling is just like flying, except there´s a more permanent destination.
adush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 9. 2016 / 10:42:58 (před 8 roky)
off

Těším se jak malý děcko na Vánoce :D mi se vždy nejvíc hodil k Rory Jess. U nej byl vidět největší posun,hlavně měli dost společného. Ikdyž nějak si nedokážu představit možnost,že bude úplně s někým novým,když jsme těch x let potkávali tyto tři postavy, které známe... A k Lorelai... Doufám,že s Lukem budou mít minimálně jedno dítko,které bude tak střelené jak Lor a přitom tak nabručené jak Luk :D

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 9. 2016 / 11:14:49 (před 8 roky)
off

Bude to bomba!Těším se hrozně moc.

Dan
Leeuska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 9. 2016 / 12:00:01 (před 8 roky)
off

Těším se jak malé děcko :-) docela bych se divila, kdyby Rory nepotkala někoho nového, vzhledem k její práci. Přesto fandím Jessovi, který ji stále miluje ;-)

Leeuska
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 9. 2016 / 16:16:34 (před 8 roky)
off

Už se nemůžu dočkat,jako malé děcko na lízátko :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)