Ach Tina ^^ pro mě osobně ztělesnění naprosto perfektní ženské! 30 ROCK pořád považuji za jeden z TOP 3 sitcomů a Tina na tom má obří zásluhu. UKS je sice taky fajn, ale na svého předchůdce bohužel nemá... Ve spojení s Amy Poehler je nepřekonatelná :D Víc takových článků! :)
Je to skvělá komediantka a s Amy Poehler utváří úžasnou dvojici.
Hm, nový design tomu sluší :)
mv1998 napsal(a):
Víc takových článků! :)
Můžu přislíbit jeden měsíčně :D A souhlasím, že s Amy Poehler jsou skvělá dvojka.
Pajky napsal(a):
Můžu přislíbit jeden měsíčně :D A souhlasím, že s Amy Poehler jsou skvělá dvojka.
I to je super! :D
Výborný článek, Tinu mám ráda, ale prakticky jsem neměla představu, v čem všem se angažuje. Díky.
Super článek :)
Tinu znám. SNL jsem kdysi zkoušela, ale tento typ humoru mě obecně nezaujal. Každopádně v posledních týdnech si pouštím shodou okolností právě Baldwina v jeho scénkách z politických debat Trump/Clinton, protože ty jsou vážně geniální a vždycky se u nich řežu smíchy :)
30 Rock jsem viděla komplet, byla to fajn oddychovka, ale určitě nic, co bych si zamilovala. S Kimmy zatím nemám zkušenost, ale v budoucnu ji maratonem dám.
Z filmové tvorby jsem viděla Mean Girls, jeden z mých oblíbených filmů (Jingle Bells Rock :) ). Tehdy při prvním sledování jsem netušila, kdo Tina je, až po letech jsem pak přišla na to, že si v seriálu zahrála miniroličku učitelky nebo ředitelky školy, už nevím :D
No Tina, mě osobně její humor zas tolik neohromil, ale líbí se mi od ní filmově Mean Girls, ke kterému napsala scénář, který se mi na samotném filmu líbil úplně nejvíc.
Musím uznat, že Tina je kreativní a moudrá. Je skvělá scénáristka i herečka, umí se rozjet, ví, co lidi bude bavit a na fotce v článku vypadá mega libově.
tak ja ju poznam hlavne zo SNL, no chystal som sa pozriet si aj UKS, teda skor ci neskor si to pozriem kedze uz to zabera miesto na disku ...
Sledoval jsem seriál 30 Rock (Studio 30 Rock)a + jsem ji viděl ve Filmu Americká reportérka kde tu postavu zahrála hodně dobře !!!
Od pohledu jsem si rikala, ze ji znam, ale ze zadneho uvedeneho serialu. Zatim zahada ...
Perfektny clanok. Tinu poznam a je super. Uspesna zena, len tak dalej.
A to jsem si myslela, že ji znám dobře a to jsem přitom neviděla ani její jediný seriál, když nepočítám SNL. Tak určitě díky za tipy, jdu se podívat.
Tinu mám veľmi rada a to aj ako herečku.