Diskuze k článku Televizní tvůrci: Tina Fey
Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 10. 2016 / 17:07:43 (před 8 roky)
off

Ach Tina ^^ pro mě osobně ztělesnění naprosto perfektní ženské! 30 ROCK pořád považuji za jeden z TOP 3 sitcomů a Tina na tom má obří zásluhu. UKS je sice taky fajn, ale na svého předchůdce bohužel nemá... Ve spojení s Amy Poehler je nepřekonatelná :D Víc takových článků! :)

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 10. 2016 / 17:08:32
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
23. 10. 2016 / 17:21:33 (před 8 roky)
off

Je to skvělá komediantka a s Amy Poehler utváří úžasnou dvojici.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
23. 10. 2016 / 18:02:39 (před 8 roky)
off

Hm, nový design tomu sluší :)

mv1998 napsal(a):

Víc takových článků! :)

Můžu přislíbit jeden měsíčně :D A souhlasím, že s Amy Poehler jsou skvělá dvojka.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 10. 2016 / 18:08:26 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Můžu přislíbit jeden měsíčně :D A souhlasím, že s Amy Poehler jsou skvělá dvojka.

I to je super! :D

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 10. 2016 / 18:16:45 (před 8 roky)
off

Výborný článek, Tinu mám ráda, ale prakticky jsem neměla představu, v čem všem se angažuje. Díky.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
23. 10. 2016 / 18:55:37 (před 8 roky)
off

Super článek :)

Tinu znám. SNL jsem kdysi zkoušela, ale tento typ humoru mě obecně nezaujal. Každopádně v posledních týdnech si pouštím shodou okolností právě Baldwina v jeho scénkách z politických debat Trump/Clinton, protože ty jsou vážně geniální a vždycky se u nich řežu smíchy :)

30 Rock jsem viděla komplet, byla to fajn oddychovka, ale určitě nic, co bych si zamilovala. S Kimmy zatím nemám zkušenost, ale v budoucnu ji maratonem dám.

Z filmové tvorby jsem viděla Mean Girls, jeden z mých oblíbených filmů (Jingle Bells Rock :) ). Tehdy při prvním sledování jsem netušila, kdo Tina je, až po letech jsem pak přišla na to, že si v seriálu zahrála miniroličku učitelky nebo ředitelky školy, už nevím :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 10. 2016 / 19:45:58 (před 8 roky)
off

No Tina, mě osobně její humor zas tolik neohromil, ale líbí se mi od ní filmově Mean Girls, ke kterému napsala scénář, který se mi na samotném filmu líbil úplně nejvíc.

Musím uznat, že Tina je kreativní a moudrá. Je skvělá scénáristka i herečka, umí se rozjet, ví, co lidi bude bavit a na fotce v článku vypadá mega libově.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 10. 2016 / 21:52:23 (před 8 roky)
off

tak ja ju poznam hlavne zo SNL, no chystal som sa pozriet si aj UKS, teda skor ci neskor si to pozriem kedze uz to zabera miesto na disku ...

L.Orsag8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 10. 2016 / 22:17:36 (před 8 roky)
off

Sledoval jsem seriál 30 Rock (Studio 30 Rock)a + jsem ji viděl ve Filmu Americká reportérka kde tu postavu zahrála hodně dobře !!!

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 10. 2016 / 11:17:20 (před 8 roky)
off

Od pohledu jsem si rikala, ze ji znam, ale ze zadneho uvedeneho serialu. Zatim zahada ...

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 11. 2016 / 11:08:31 (před 8 roky)
off

Perfektny clanok. Tinu poznam a je super. Uspesna zena, len tak dalej.

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 3. 2022 / 17:28:12 (před 2 roky)
off

A to jsem si myslela, že ji znám dobře a to jsem přitom neviděla ani její jediný seriál, když nepočítám SNL. Tak určitě díky za tipy, jdu se podívat.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
21. 3. 2022 / 19:03:30 (před 2 roky)
off

Tinu mám veľmi rada a to aj ako herečku.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker