Diskuze k článku Stana Katic míří zpět k seriálu a k FBI
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
27. 10. 2016 / 16:19:22 (před 8 roky)
off

... na ni se tesim. Tema bude asi dost drsny ...

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 10. 2016 / 18:31:08 (před 8 roky)
off

Tak tady bez debat hned na seznam :)

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
pumask
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 10. 2016 / 18:34:33 (před 8 roky)
off

Juu tak na to sa tesim :)

Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
27. 10. 2016 / 21:15:36 (před 8 roky)
off

Seriál je presne typ žánru,ktorý mám najradšej,takže ho pravdepodobne budem pozerať.Háčik je len v tom,že Stanu nemám rada.Liezla mi na nervy už v Castlovi...

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
27. 10. 2016 / 21:30:24 (před 8 roky)
off

Téma vypadá zajímavě, asi bych koukala, i kdyby se tam Stana neobjevila, takto se těším ještě víc.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
27. 10. 2016 / 22:15:43 (před 8 roky)
off

Super, přidávám do seznamu....

"Vím, že nic nevím."
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 10. 2016 / 22:50:37 (před 8 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Seriál je presne typ žánru,ktorý mám najradšej,takže ho pravdepodobne budem pozerať.Háčik je len v tom,že Stanu nemám rada.Liezla mi na nervy už v Castlovi...

Seriál podle popisu vypadá dobře, avšak asi jeden háček to má, že jí nemůžu od 8. série v Castleovi ani cejtit (Pokud bude dělat stejný xsichty, jako v 8. sérii Castle, tak asi seriál vynechám)

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Bellezza
27. 10. 2016 / 22:59:52 (před 8 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

Seriál podle popisu vypadá dobře, avšak asi jeden háček to má, že jí nemůžu od 8. série v Castleovi ani cejtit (Pokud bude dělat stejný xsichty, jako v 8. sérii Castle, tak asi seriál vynechám)

Wau wau wau :D som myslela že som sama a divná čo ju nemá rada,pretože všetci sa z nej idú po***ť :D Bez urážky...
Tie ksichty asi hádzala preto,lebo sa s Nathanom nezniesli.

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2016 / 23:01:14
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
27. 10. 2016 / 23:05:37 (před 8 roky)
off

Stana mi nevadí, takže jestli na to časem narazím, klidně bych to zkusil.

alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 10. 2016 / 23:23:49 (před 8 roky)
off

Kvôli Stane dám šancu minimálne pilotu.. tak sná´d to bude stáť za to :)

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
28. 10. 2016 / 05:55:21 (před 8 roky)
off

Ale super super,téma je perfektní,ted ještě aby to nedokopali a neudělali z toho naprostou pitomost.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Hitchhiker
28. 10. 2016 / 08:38:48 (před 8 roky)
off

vypadá to velice zajímavě:D těším se:D

For crying out loud!
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
28. 10. 2016 / 13:03:45 (před 8 roky)
off

Tak na tohle se budu určitě dívat.

Case*Wawe*Make
28. 10. 2016 / 14:33:24 (před 8 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Wau wau wau :D som myslela že som sama a divná čo ju nemá rada,pretože všetci sa z nej idú po***ť :D Bez urážky...
Tie ksichty asi hádzala preto,lebo sa s Nathanom nezniesli.

Tak, Tak na FB či Twitteru by se s ní skoro všichni po*****, co udělá Staninka, tak každej sdílej, takže furt toho mám plnou zeď.
Stana by měla být profesionálka a tyhle xsichty nedělat, i když kolegu nesnáší.
Př: Glynis taky Michaela nesnášela a takový ksichtíky v první sérii Dempsey and Makepeace neházela. Jde o profesionalitu....

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Gabik.029
Autorka článku | Cool level: 101 | strýček Skrblík
28. 10. 2016 / 15:10:22 (před 8 roky)
off

Tak, Tak na FB či Twitteru by se s ní skoro všichni po*****, co udělá Staninka, tak každej sdílej, takže furt toho mám plnou zeď.
Stana by měla být profesionálka a tyhle xsichty nedělat, i když kolegu nesnáší.

Já teda asi koukala na jinej seriál než vy :D Přišel mi neprofesionální spíš Nathan, který dělal ksichty - nebo se spíš na Stanu radši ani nedíval, když byl ve scéně někdo třetí (což vypadalo vtipně, když něco říkala, pohlédla přitom i na něj a on čuměl celou dobu jinam). Tohle se táhlo už od šesté série. Ke konci seriálu se zlepšil, to je pravda, asi mu někdo domluvil, ale nevšimla jsem si, že by Stana dělala nějaký ksichty. Podle mě to všichni zbytečně analyzujeme, když se objevily zprávy, že spolu nevychází (a to si myslím, že se nepohodli už na přelomu druhé/třetí série, od té doby s nimi nejsou žádné společné rozhovory, když pominu Comic-Con a Paleyfest, kde bylo ale celé obsazení).

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Bellezza
28. 10. 2016 / 19:11:00 (před 8 roky)
off

Ja mám Nathana rada,ale je pravda,že to flákal aj on.Nebudem ho zastávať.Stanu jednoducho nemusím,za to nemôžem,že sa mi sprotivila.Aj tí posadnutí fans mi ju sprotivili.Stačilo že som si otvorila fcb a z tých ich "adorable,amazing,babe a iné bla bla bla" mi bolo na grc.A do toho všetkého tie klebety o tom ako sa nemusia to už zaklincovali.Napokon som bola rada,že celá táto Castle šaráda skončila.Hlavne po tej katastrofálnej ôsmej sérií...
A čo sa spomenutého seriálu Dempsey a Makepeace týka,tak naň nedám dopustiť.Ako decko som na ňom fičala :D Glynis a Michael boli úžasní a napokon všetci vieme ako to s nimi dopadlo :-)

Case*Wawe*Make
28. 10. 2016 / 19:40:47 (před 8 roky)
off

Na jednu stranu i Nathan, taky dělal ksichtíky, ale tak moc zas nebyli výrazný, jako u ní, což jsi tak vzpomínám. Oba mohli mít víc profesionality a nedělat ze sebe něco extra.

Ja mám Nathana rada,ale je pravda,že to flákal aj on.Nebudem ho zastávať.Stanu jednoducho nemusím,za to nemôžem,že sa mi sprotivila.Aj tí posadnutí fans mi ju sprotivili.Stačilo že som si otvorila fcb a z tých ich "adorable,amazing,babe a iné bla bla bla" mi bolo na grc.A do toho všetkého tie klebety o tom ako sa nemusia to už zaklincovali.Napokon som bola rada,že celá táto Castle šaráda skončila.Hlavne po tej katastrofálnej ôsmej sérií...
A čo sa spomenutého seriálu Dempsey a Makepeace týka,tak naň nedám dopustiť.Ako decko som na ňom fičala :D Glynis a Michael boli úžasní a napokon všetci vieme ako to s nimi dopadlo :-)

Já to mám stejný, jen víc na Twittře, tam ti posednutí fans dávají její obrázky a dělají s ní nějakou božskou ikonu, co ona udělá je svaté, co nosí je hezké. atd....
Když něco napíšeš negativního, tak do tebe začnou šít.
------------------------------------------------------------------
Já Dempsey and Makepeace objevila v TV, když mi bylo 8, tenhle seriál odstartoval lásku k seriálům podobného ražení a Harry s Jamesem byli první pár, který jsem "shipovala". Tenhle seriál je prostě moje srdcovka

Bellezza
28. 10. 2016 / 20:19:14 (před 8 roky)
off

Wau,krásny obrázok :-o stále vyzerajú super :)
Inak je to všetko pravda.Božechráň napísať na bohyňu Katic niečo negatívne :D

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
28. 10. 2016 / 21:24:55 (před 8 roky)
off

Akože dievčatá nič vám nebránilo v tom sa trocha pohrať s nastaveniami a postarať sa o to, aby sa vám na timeline neobjavovali novinky, príspevky atď, alebo dať proste unfollow. Úprimne si povedzme, že vám nikto nestál so zbraňou pri hlave a nenútil vás pozerať sa na fotky, čítať si príspevky atď.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
28. 10. 2016 / 21:26:57 (před 8 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Já teda asi koukala na jinej seriál než vy :D Přišel mi neprofesionální spíš Nathan, který dělal ksichty - nebo se spíš na Stanu radši ani nedíval, když byl ve scéně někdo třetí.

Súhlasím :) Nathana zbožňujem, ale to, čo predvádzal posledné 2-3 série bolo už aj na mňa vela a to som mega-brutál fanúšik a bránim ho za každú cenu a samozrejme je to moja platonická láska, ale čo je veľa, je veľa :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 10. 2016 / 21:35:04
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
28. 10. 2016 / 21:31:40 (před 8 roky)
on
phoboska napsal(a):

Súhlasím :) Nathana zbožňujem, ale to, čo predvádzal posledné 2-3 série bolo už aj na mňa vela a to som mega-brutál fanúšik a bránim ho za každú cenu a samozrejme je to moja platoncká láska, ale čo je veľa, je veľa :D

Wow! Keď som videl, že si toto komentila, hneď som si to otvoril, lebo som si myslel, že ideš brániť svojho miláčika. :D I stand corrected. ;D Super, láska. ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nyx
28. 10. 2016 / 21:36:35 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Wow! Keď som videl, že si toto komentila, hneď som si to otvoril, lebo som si myslel, že ideš brániť svojho miláčika. :D I stand corrected. ;D Super, láska. ;)

Tiež mám svoje limity a nemám až také ružové okuliare :D Čakal si že zadupem Stanu pod zem a budem nosiť Nathana na rukách, čo? :D

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 10. 2016 / 21:41:32
Gabik.029
28. 10. 2016 / 21:36:49 (před 8 roky)
off
phoboska napsal(a):

Súhlasím :) Nathana zbožňujem, ale to, čo predvádzal posledné 2-3 série bolo už aj na mňa vela a to som mega-brutál fanúšik a bránim ho za každú cenu a samozrejme je to moja platonická láska, ale čo je veľa, je veľa :D

Pod to bych se mohla do písmene podepsat ;)

Nyx
28. 10. 2016 / 21:44:29 (před 8 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Pod to bych se mohla do písmene podepsat ;)

Amen to that sista :D

Bellezza
28. 10. 2016 / 23:11:26 (před 8 roky)
off

No ked zbadám známu phobosku,čakám čo zarypne,ako vždy.
Stránky kde figuruje Katic nesledujem,len Castle stránky kde sa tomu bohužiaľ nevyhnem.Snáď nikto nečakáte,že kvôli jednej osobe zanevriem na celý seriál.
Takisto je sto ľudí sto chutí.Raz ju nemám rada a bodka.
Tiež mám rada Nathana a ak si si nevšimla,skritizovala som aj jeho...
No už to nie je podstatné.

Nyx
28. 10. 2016 / 23:38:38 (před 8 roky)
off
Bellezza napsal(a):

No ked zbadám známu phobosku,čakám čo zarypne,ako vždy.

Neviem odkiaľ pochádzajú tieto zaručené informácie, ale tak isto ako aj ty, som si dovolila aj ja vyjadriť svoj názor. Iba kvôli tomu, že môj názor je iný ako ten tvoj, to hneď nemusí znamenať, že rýpem. Nikto ti nekázal prestať pozerať Castla, len som pripomenula fakt, že si každý môže podľa svojej ľubovôľe zmeniť v nastaveniach čo chce a čo nechce viedieť na FB timeline. Neriešim koho si kritizovala a koho nie, len som sa vyjadrila k tomu, že je ľahká pomoc k tomu, aby si si pozerala len to, čo sa ti páči a kto sa ti páči.

Case*Wawe*Make
29. 10. 2016 / 00:05:47 (před 8 roky)
off

u některých stránek se tomu nejde vyhnout, prostě přidávají info o hercích. Tak se tam často mihne její obrázek.

Zvláštní, když byla zpráva, že odhází Stana ze seriálu, tak všichni remcali, ale že odcházela i Tamaa, to jsi všimlo jen pár lidí.

Bellezza
29. 10. 2016 / 21:46:00 (před 8 roky)
off

u některých stránek se tomu nejde vyhnout, prostě přidávají info o hercích. Tak se tam často mihne její obrázek.

Zvláštní, když byla zpráva, že odhází Stana ze seriálu, tak všichni remcali, ale že odcházela i Tamaa, to jsi všimlo jen pár lidí.

Pravda.
Ja som tiež nadávala,ale do tohto seriálu patrila a bez nej by som sa naň nedívala,či už ju mám rada či nemám.Tamala by mi samozrejme takisto chýbala.

Case*Wawe*Make
29. 10. 2016 / 22:21:24 (před 8 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Pravda.
Ja som tiež nadávala,ale do tohto seriálu patrila a bez nej by som sa naň nedívala,či už ju mám rada či nemám.Tamala by mi samozrejme takisto chýbala.

Mě by sice zajímalo, jak by to bez ní vypadalo, ale určitě bych to nedokoukala. Jsem ráda, že seriál skončil, pro mě, ale končil už 7 sérií, 8 jako by neexistovala

glitt.g
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
1. 11. 2016 / 09:43:41 (před 8 roky)
off

No na twitteru fanoušci Stany remcali úplně stejně i kvůli Tamale, že je vykopnutá.

Na Absentii jsem zvědavá.

Tactics is knowing what to do when there is something to do. Strategy is knowing what to do when there is nothing to do.
Koldik
3. 11. 2016 / 15:30:32 (před 8 roky)
off

musim povedat, ze popis je naozaj dobry, tak uvidime ake to naozaj bude.

Gabik.029
5. 11. 2016 / 09:17:35 (před 8 roky)
off

Článek byl aktualizován :)